Kızlar benim eltim de tüp bebeği normal doğurdu, ama kadın doğumcusu çok deneyimli ve iyi bir doktordu. Gününü saatini, her hareketini tanıyordu bebenin.
bende bugün doktoruma sordum arkadaşlar normal doğumu tavsiye etmiyorum ve yapmıyorum dedi bu bebekler kıymetli bebeklerimiz olduğu için 9. aya kadar gelipde doğumda kaybetmek istemeyiz dedi çünki normal doğum tüp bebek ler için tehlikeli dedi bende normal doğum daki duyguyu yaşamayı çok istiyordum
doktorun ne kadar katı konuşmuş,9.ay olunca normal doğumda sanki herkes bebeğini kaybediyor,çok saçmabende bugün doktoruma sordum arkadaşlar normal doğumu tavsiye etmiyorum ve yapmıyorum dedi bu bebekler kıymetli bebeklerimiz olduğu için 9. aya kadar gelipde doğumda kaybetmek istemeyiz dedi çünki normal doğum tüp bebek ler için tehlikeli dedi bende normal doğum daki duyguyu yaşamayı çok istiyordum
doktorun ne kadar katı konuşmuş,9.ay olunca normal doğumda sanki herkes bebeğini kaybediyor,çok saçmalmaz:kızlar tüp bebekte normal bir bebektir,ayrım yapmayalım sadece oluşumu farklı ama gerisi aynı kısmet olursa bende normal doğum istiyorum...
hayırlı olsun canım,bende senin gibi dondurulmuş tek embriyo ile hamile kaldım.darısı bizim başımıza inşallah normal doğum olur:Saruboceq:merhaba ben hollandada yasiyorum ve burda ole bi secenek yok normal hamile kalanlar gibi esit goruyolar sonucta tum gebeliklerde sorun olursa mudahele ederler ona gore olur bunun ayrimi olmaz tup bebekle hamile kaldim tek dondurulmus ve normal dogum yaptim 9ay oldu 41+3 de sancim gelmedi ve rahim acici jel surduler iki kez ve sancilarim basladi allah herkesin yardimcisi olsun sorun olmadigi surece normal dogum en guzeli herseyin hayilrlisi...
BAHARNAZ cım benim anladığım şu ki tüp bebekle hamile kalanlar hep sezeryanla doğum yapıyolar...kimse bişey yazmadığına göre paylaşıcak tecrübesi yok...
ben anadolu yakasında medipol hastanesindeki Leyla hanıma gidiyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum...görüntü olarak çok lüks bi hastane değil biraz eski ama personeli gayet iyi ve teknik donanımı da yeterli...yenidoğan yoğun bakım ünitesi mevcut ve fiyatları makul...özel sigorta ve ssk anlaşması da var...
senin doktorun kim merak ettim? doğum mevzusu dışında memnun musun?
Canım Tüp bebek tedavisi olduğum Okmeydanı memorıal a gidiyorum Dr Nur Dokuzeylül çok memnunum bırakamadım gebelik sürecimdede ona gitmeye başladım işin gerçeği dr araştıramadım birde hastaneyi filan beğenince bundan sonraki kontroller Etiler merkezde olucakmış ama olsun. Hastanenin SGK anlaşması yok ama napalım işte memnun kalınca bırakamadım . Başka bir merkezde referans olunan bana uygun bir drda bulamadım işin gerçeği. Ama normal doğum konusunu araştırırken başka bir drada giderim sanırım vakti gelince, şu günleri hayırlısıyla atlatalım canım
Bu topiğin ilgisiz kalmasına çok şaşaırdım gerçekten kadınlarımızın çoğu normal doğumdan kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?