Tüp bebek ve normal hamilelik

sagolera20

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
13
1
6
31
Merhaba Arkadaşlar

Ben ve eşim 2 yıldır bebek istiyorduk. Gittiğimiz bazı doktorlar yumurta rezervlerim düşük olduğu İçin tüp bebek tedavisi önerdi geçen sene Denizli de 2 defa denedik birisi tutmadı ikincisi ise bir hafta falan tutundu. Bir seneye yakın ara verdik. Mart ayında İstanbul’da aret Kamar a gittik testler istedi daha sonra nisanın ilk haftası rahatsızlandım hastahaneye gittim o esnada üç buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim daha sonra kalp atışlarını da duydum ama maalesef 7 +3 günlük iken kalbi durmuş dün kürtaj ile aldılar. Tekrar normal yolla hamile kalabilir miyim? Ne kadar süre ara vermeliyiz ? Bir de hangi vitaminleri kullanayım ?

Geçmiş olsun 3 ay ara vermeniz daha sağlıklı olacaktır çünkü kürtaj geçirmişsiniz. Anca rahim toparlar kendini bende 3 nisanda kürtaj oldum doktorum 3 ve 6 ay arası düşünme demişti

Geçmiş olsun 3 ay ara vermeniz daha sağlıklı olacaktır çünkü kürtaj geçirmişsiniz. Anca rahim toparlar kendini bende 3 nisanda kürtaj oldum doktorum 3 ve 6 ay arası düşünme demişti
Bizim son gittiğimiz doktor ise adet döngün düzene girince tekrar deneyebilirsiniz dedi ama benim korkum başka doktorlar tüp bebek tedavisi derken 2 yıl sonra normal yolla hamile kaldım bundan sonra da normal yolla hamile kalabilir miyim yoksa yine tüp bebek tedavisi mi derler bundan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…