Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastane canım fiyat ne kadar ?Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Bende de pcos var tüp bebeğe başladım 20 Haziran'da iğne sürecindeyim şuan. Daha önce 3 aşılamam var birinde gebelik oluştu ama düşük oldu. Siz iğnelere başladınız miArkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Canım hangi hastane . Ne kadar ücret ? Lütfen cevaplayın . Bir de kilonuz kaçtı . Şimdiden teşekkürler .Benim de PCOS vardı tüp bebek yaptırdm şu an pozitif çok şükür. Ama benim sadece PCOS değil artı bir çok hastalık daha vardı tabi.
İstediğini sorabilirsin![]()
Ankara Bahçecide oldum yumurta toplama 2023 yılında olduğu için ücretini hatırlamıyorum ama muayene için 6000 ve transfer için 55000 verdim ilaçlar hariç.Canım hangi hastane . Ne kadar ücret ? Lütfen cevaplayın . Bir de kilonuz kaçtı . Şimdiden teşekkürler .
Hangi hastane canım ? Fiyat ne kadar ? Kilon kaç . Şimdiden teşekkür ederim .Bende de pcos var tüp bebeğe başladım 20 Haziran'da iğne sürecindeyim şuan. Daha önce 3 aşılamam var birinde gebelik oluştu ama düşük oldu. Siz iğnelere başladınız mi
Merhabalar banada pcos denildi başlangıcı var yada yatkınlık var denildi bide benim sadece sol taraf dedi onun dışında hiç bi sorun çıkmadı butun testler normal çıktı doktorum bunun gebeliğe engel olmadığıni söyledi ben İstanbul Marmara üniversiteside tedavi görüyorum 17 Haziran'da başladık tedaviye bence biraz Zihni rahat bırakmak gerekiyor daha olumlu düşüncelere kapılıp bol bol dua etmek gerekiyor benden tavsiye bol bol kabak cekirdegi ye avakado tüket çok iyi geliyor Allah gönlüne göre versin inşallah umarım.hersey istedigin gibi olur ben çok okudum ileri seviye picos olup Hamile kalanlari burda çok denk geldim bu arada ben 56 kiloyumArkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Merhaba, ben PCOS’lu olarak 2018’de tüp bebek tedavisine başladım, 2020’de kızım doğdu. Şimdi kardeş için tekrar yoldayım. PCOS’lu olmak bazen şans da olabiliyor çünkü yumurtamız çok oluyor, embriyo için daha fazla havuz yapma şansımız oluyorArkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Merhaba ben şuan iğne kullanıyorum bı aç gün sonra yumurta toplamaya gideceğim siz nerde oldunuzMerhaba, ben PCOS’lu olarak 2018’de tüp bebek tedavisine başladım, 2020’de kızım doğdu. Şimdi kardeş için tekrar yoldayım. PCOS’lu olmak bazen şans da olabiliyor çünkü yumurtamız çok oluyor, embriyo için daha fazla havuz yapma şansımız oluyorBu süreçte deneyimlerinizi ve desteklerinizi çok bekliyorum. Hepimize kolaylıklar ve güzel haberler!
![]()
Benim pcos biraz ileri derece ve 3 sene oldu evliyim çok tedavı gördüm olmadı ve aşırı kılo aldırdı bana inşallah istediğimiz gibi olur herseyMerhabalar banada pcos denildi başlangıcı var yada yatkınlık var denildi bide benim sadece sol taraf dedi onun dışında hiç bi sorun çıkmadı butun testler normal çıktı doktorum bunun gebeliğe engel olmadığıni söyledi ben İstanbul Marmara üniversiteside tedavi görüyorum 17 Haziran'da başladık tedaviye bence biraz Zihni rahat bırakmak gerekiyor daha olumlu düşüncelere kapılıp bol bol dua etmek gerekiyor benden tavsiye bol bol kabak cekirdegi ye avakado tüket çok iyi geliyor Allah gönlüne göre versin inşallah umarım.hersey istedigin gibi olur ben çok okudum ileri seviye picos olup Hamile kalanlari burda çok denk geldim bu arada ben 56 kiloyum
vet bende bır hafta olucak pazartesi iğne vuralı bır kaç güne yumırta toplama olur dıye tahmin ediyorum siz nerede yapıyorsunuzBende de pcos var tüp bebeğe başladım 20 Haziran'da iğne sürecindeyim şuan. Daha önce 3 aşılamam var birinde gebelik oluştu ama düşük oldu. Siz iğnelere başladınız mi
İstanbul maslakta Bülent tıraş transfer ve yumurta toplama için bize 110 bin denildiHangi hastane canım fiyat ne kadar ?
Benım 1 hafta olucak iğne vuruyorum da tahmini ne zaman yumurta toplama olur birde ilk tüp bebeğimBenim de PCOS vardı tüp bebek yaptırdm şu an pozitif çok şükür. Ama benim sadece PCOS değil artı bir çok hastalık daha vardı tabi.
İstediğini sorabilirsin![]()
İstanbul maslak Bülent tıraş ücret 110 bin dedi kilom 77Canım hangi hastane . Ne kadar ücret ? Lütfen cevaplayın . Bir de kilonuz kaçtı . Şimdiden teşekkürler .
Evet malesef kullandığımız iğne ve ilaçlar kilo aldırıyor ama olsun can sağolsun çekilen acının cefanın da elbet sonu gelir bugünler elbet geçer Allah'ın izniyle herşey çok güzel olur Rabbim sağlıkla kolaylık versin inşallahBenim pcos biraz ileri derece ve 3 sene oldu evliyim çok tedavı gördüm olmadı ve aşırı kılo aldırdı bana inşallah istediğimiz gibi olur hersey
Amin inşallah çok teşekkür ederimEvet malesef kullandığımız iğne ve ilaçlar kilo aldırıyor ama olsun can sağolsun çekilen acının cefanın da elbet sonu gelir bugünler elbet geçer Allah'ın izniyle herşey çok güzel olur Rabbim sağlıkla kolaylık versin inşallah![]()
İnan bacım bu zamanlarda stres yapmamak gerek ben daha önce 4 kere aşılama oldum en basiti tup bebek için ramazandan önceden beri uğraşıyorum aşılama olmayınca tüp bebeğe yönlendirildim onun için dahiliye psikiyatri ve anestezi bölümlerinden sıra aldım hepsine tek tek gittim raporları aldım en son dahiliyede bana doktor senin bu şartlarda çocuk sahibi olman çok zor dedi bütün vitaminler düşük baya Demir eksikliği var hemen ilaç tedavisi basliycaz damardan Demir alacaksın dedi onları yaptım Ramazan ayı boyunca tüp bebek merkezi kapalı dendi bekledim sonraki ay Bayram sonu cihazlar kurulmamış diye o ay da çöp oldu sonraki ay evlilik yılından dolayı olmadı 3 sene şartı var devlet Hastanesi'nde ben gün farkıyla kaybettim o ayda olmadı diğer ay gittim Kurban Bayramı var bu ay tedaviye başlamanız imkansız dediler işte nasip bu ayaymis demek istediğim bazı şeyler nasip olmadan vakti gelmecen olmuyor malesef ama Sabri yitirmek umutsuzluğa kapılmak yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna cani gönülden inanıyorum bu ay inşallah mutlu haberi bizlerde alırız Allah'ın izniyleAmin inşallah çok teşekkür ederim![]()
Rabbim hayırlısını nasıp etsin ınsallahİnan bacım bu zamanlarda stres yapmamak gerek ben daha önce 4 kere aşılama oldum en basiti tup bebek için ramazandan önceden beri uğraşıyorum aşılama olmayınca tüp bebeğe yönlendirildim onun için dahiliye psikiyatri ve anestezi bölümlerinden sıra aldım hepsine tek tek gittim raporları aldım en son dahiliyede bana doktor senin bu şartlarda çocuk sahibi olman çok zor dedi bütün vitaminler düşük baya Demir eksikliği var hemen ilaç tedavisi basliycaz damardan Demir alacaksın dedi onları yaptım Ramazan ayı boyunca tüp bebek merkezi kapalı dendi bekledim sonraki ay Bayram sonu cihazlar kurulmamış diye o ay da çöp oldu sonraki ay evlilik yılından dolayı olmadı 3 sene şartı var devlet Hastanesi'nde ben gün farkıyla kaybettim o ayda olmadı diğer ay gittim Kurban Bayramı var bu ay tedaviye başlamanız imkansız dediler işte nasip bu ayaymis demek istediğim bazı şeyler nasip olmadan vakti gelmecen olmuyor malesef ama Sabri yitirmek umutsuzluğa kapılmak yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna cani gönülden inanıyorum bu ay inşallah mutlu haberi bizlerde alırız Allah'ın izniyle![]()
![]()
![]()
Amin hepimiz için inşallahRabbim hayırlısını nasıp etsin ınsallah