- 3 Ocak 2024
- 193
- 133
- 23
- 28
- Konu Sahibi hayale giden yol
Transferimi oldum 10. Günündeyim bugün 3 4 gün sonra test günüm canımMerhaba transferiniz oldu mu tuttu mu peki olduysa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferimi oldum 10. Günündeyim bugün 3 4 gün sonra test günüm canımMerhaba transferiniz oldu mu tuttu mu peki olduysa
Hayırlı olsun inşallah belirtiler var mı pekiTransferimi oldum 10. Günündeyim bugün 3 4 gün sonra test günüm canım
Bende bugün transfer olacağım yüce rabbimin izniyleHayırlı olsun inşallah belirtiler var mı peki
Bel kasık ağrım var ara araHayırlı olsun inşallah belirtiler var mı peki
Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallahBende bugün transfer olacağım yüce rabbimin izniyle
Sonucuna göre bize de yazabilir misinTransferimi oldum 10. Günündeyim bugün 3 4 gün sonra test günüm canım
Canım merhabalar dün 12.gün kan testi yaptım 311 çıktıSonucuna göre bize de yazabilir misin
Allah’ım hayırlı mutlu etsin sana bir soru sorabilir miyim sana ben artık bitti. Çarşamba günü gelmemi istedi fakat bana perşembe günü iğne başlatmadı adetten sonra mıCanım merhabalar dün 12.gün kan testi yaptım 311 çıktı
![]()
Kafandan çıkar at gerçekten ne kadar kötü düşünürsen o kadar çok olumsuz şey yaşanıyorArkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25
Hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina almayı nasip etsinCanım merhabalar dün 12.gün kan testi yaptım 311 çıktı
![]()
Amin hepimizinHayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina almayı nasip etsindarısı bizlere benimde 22 Şubat'ta belli olacak yüce rabbim kollarımı boş birakmasin Âmin
![]()