tup bebek yapanlar bakarmisiniz

bebisimhiramm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
16
2
1
30
Merhaba ben yeni katildim araniza bende ilk tup bebek yapanlardanim 3gundur igne yapiyorum kendime menogon ve puregon 300dozla ama bende erken menopoz baslangici var ve fsh18 tedaviye baslarken doktor ultrasonda bakti ve sagda 3tane solda 4tane yumurtam varmis kafam cok karisik korkuyorum ya olmazsa diye bu deneyimi yasayanlar lutfen neler yaptiniz paylasirmisinz hic bi bilgim yok

Merhaba ben yeni katildim araniza bende ilk tup bebek yapanlardanim 3gundur igne yapiyorum kendime menogon ve puregon 300dozla ama bende erken menopoz baslangici var ve fsh18 tedaviye baslarken doktor ultrasonda bakti ve sagda 3tane solda 4tane yumurtam varmis kafam cok karisik korkuyorum ya olmazsa diye bu deneyimi yasayanlar lutfen neler yaptiniz paylasirmisinz hic bi bilgim yok
selam canım benim 2 denemem var 3.de yolda inşaallah :KK52:
korkma desemde tüm insanlar gibi korkacaksın ya olmazsa diye ama olursada olmazsada yapacak bişey yok
en mantıklısı daha güçlü davranmak ve bişey bilmemek aslında
yumurta sayın çok iyiyimiş maşallah
ben iki defa yaptırdım okadar ilaca tek yumurta bence şuan herşey yolunda
hangi merkeze gidiyorsun peki

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. İnşallah mutlu sonla biter. Yumurtaların uyarılması aşamasındasin. Ben Gonalf kullanmıştım. 2 günde bir ultrason kontrolü olacak. Ayrıca e2 kan degerine bakılacak. Bu değerin yükselmesi beklenir. Yumurtalar belli olgunluga gelince çatlatma önleyici iğne verilecek. Sonrasında

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. İnşallah mutlu sonla biter. Yumurtaların uyarılması aşamasındasin. Ben Gonalf kullanmıştım. 2 günde bir ultrason kontrolü olacak. Ayrıca e2 kan degerine bakılacak. Bu değerin yükselmesi beklenir. Yumurtalar belli olgunluga gelince çatlatma önleyici iğne verilecek. Sonrasında

Mesajım yarım kalmış. Sonrasında catlatma bir ignesi ve 36 saat sonra yumurtalar toplanacak. Yalnız ultrasonda görülen yumurtadan ziyade folikul. İçinde yumurta oluyor. Bazen yumurta olmayabiliyor. Ben de doktor 3 folikul gördü. Sadece 2 tanesinde yumurta vardı. Boş folikul olabiliyor. Onunda bir tanesi döllendi. Yani biraz kişinin yaşına ve rahatsızligina bağlı olarak değişiyor. Çok parametre var. 3 ya da 5 gün sonra embriyo transferi yapılıyor. Yumurta toplama aşaması anestezi altında oluyor. Transfer ise ağrısız bir işlem. Anesteziye gerek olmuyor. Transfer sonrası 12 gün bekliyorsun ve 12. Günde gebelik testi yaptırıyorsun. İnşallah hepimizinki tutar. Ben transferin 5. Gunundeyi. Beklemedeyim.

Cok teskkurler suanda karnimda biseyler geziyo agrim oluyo acabâ normalmi bu ignelerde ben medikal park da tedaviye basladim bahcelievlerde

selam canım benim 2 denemem var 3.de yolda inşaallah :KK52:
korkma desemde tüm insanlar gibi korkacaksın ya olmazsa diye ama olursada olmazsada yapacak bişey yok
en mantıklısı daha güçlü davranmak ve bişey bilmemek aslında
yumurta sayın çok iyiyimiş maşallah
ben iki defa yaptırdım okadar ilaca tek yumurta bence şuan herşey yolunda
hangi merkeze gidiyorsun peki
Esim saolsun hep yanimda ama cevre laflari ayy keske yapmasaydin yok o kadina git yok Buraya git milletin laflarini dnlemeyip eski dktrm ne dediyse onu yaptim eskindoktorum derken onda hormon bzukluguyla ilgili tedavi goruyodum simdi ddktorum tup bebek uzmani cok iyi biri neseli sakaci ahsu vajinal ultrasonu yapmasa dahada iyi ama neyse:KK48::KK48::KK52::KK52:

Mesajım yarım kalmış. Sonradktrmdanatlatma bir ignesi ve 36 saat sonra yumurtalar toplanacak. Yalnız ultrasonda görülen yumurtadan ziyade folikul. İçinde yumurta oluyor. Bazen yumurta olmayabiliyor. Ben de doktor 3 folikul gördü. Sadece 2 tanesinde yumurta vardı. Boş folikul olabiliyor. Onunda bir tanesi döllendi. Yani biraz kişinin yaşına ve rahatsızligina bağlı olarak değişiyor. Çok parametre var. 3 ya da 5 gün sonra embriyo transferi yapılıyor. Yumurta toplama aşaması anestezi altında oluyor. Transfer ise ağrısız bir işlem. Anesteziye gerek olmuyor. Transfer sonrası 12 gün bekliyorsun ve 12. Günde gebelik testi yaptırıyorsun. İnşallah hepimizinki tutar. Ben transferin 5. Gunundeyi. Beklemedeyim.
İnsallah tutar hayirlisi ama ben spekuluma dayanamdigim icin anestezi isticem dktrmda

Yumurta sayın çok iyi amh degerını bılıyormusun ? İçini ferah tut dua et bu işe baslarken sabırla baslaman lazım inşallah yumurtalarn olgunlasır hersy yolunda gıder

Benim durumum senden kotuydu sadece 2 yumurtam vardi 150 dozla basladik yaninda iste femera iciyordum hergun. Doktor dollenme bile olmayabilir demisti 2 yumurtamin ikiside dollendi allaha sukur su an hamileyim. senin 7 yumurtan var bunlardan en az 3 u buyur bence istenilen kalitede de embriyo olur. Icini ferah tut.

Benim durumum senden kotuydu sadece rtam vardi 150 dozla basladik yaninda iste femera iciyordum hergun. Doktor dollenme bile olmayabilir demisti 2 yumurtamin ikiside dollendi allaha sukur su an hamileyim. senin 7 yumurtan var bunlardan en az 3 u buyur bence istenilen kalitede de embriyo olur. Icini ferah tut.
Ay insalh ya allah anali babali buyutsun saglikli hayrlu evlat olr inslh sizn birazdan gdicen

:KK1::KK1:Ben smdi geldim dktrdan aama uapti

İnsalah bebisin sana tutunur benim yumurtalarm daha buyumemis yyeterince yine menogon ve orgoluraanmi ne oyle bi ignee verdi insalh buyurler moralim cok bozuldu umudum kalmadi benim daha yasim 21ya
Canım benım hiç moralini bozma daha çok gençsin gece kalk ve dua et görceksin bak rabbimin rahmet kapıları nasıl açılıyo.

İnsalh smdi igne yaptrmaya gidicem ama umudum yok rabbim seen yardmciim ol

Neden moralin bozuldu anlamadım? Yumurtalar hemen büyümez ki zaten. Bu, 15 güne kadar çıkan bir süreç. İki günde bir gireceksin ultrasona...Bence daha yaşın küçük olduğu için henüz olay ve durumlara daha duygusal yaklaşıyorsun...

Back
X