Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endokrin gitmen lazım canımKromozom analizi,karyotip analizi,protein c eksikliği,protein s eksikliği,cvd paneli,mthfr faktörleri,kanda pıhtılaşma bozukluğu ile ilgili tüm tetkikler bunları istedi
Genetik bölümüne gitmen lazım. Üniversite hastanesinde genetik bölümü lazım.Kromozom analizi,karyotip analizi,protein c eksikliği,protein s eksikliği,cvd paneli,mthfr faktörleri,kanda pıhtılaşma bozukluğu ile ilgili tüm tetkikler bunları istedi
Canım sana birşey daha sormak istiyorum endokrine direk randevu alamıyorum sen dahiliye bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumamı gittin endokrine gönderdiEndokrin gitmen lazım canım
Dahiliye canım durumunu anlat sevk edecekler seni başka türlü randevu alamazsın özelde de çok pahalı bunlar ben druma özellikle sordum ama bana hiç birşeye bakmaya gerek yok bir kere bu oldu diye hep olacak anlamına gelmez gerek yok dedi bana bez zaten kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne kullanıyordum yine aynı olacak tedavi senin dondurulmuş varmıCanım sana birşey daha sormak istiyorum endokrine direk randevu alamıyorum sen dahiliye bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumamı gittin endokrine gönderdi
Canim benim lupus testim temiz cikti. Anti nükleer antikor (ANA) pozitifligim vardi. Onun icin lupustan şuphelendim tiprlta tum tahlillerim yapildi temizdi. Sadece 4 gende pihtilasma tasiyiciligim vardi. 3. Gebeligimde coraspin ve clexsan 0.6 verdi hematolog hatta 1 yillik rapor cikartti parasiz yazdirip aldim bittikce. Bebegim dogdu canim bu ay kucagimda şuan darisi sana insallah. Bisey olmaz korkma gerekli ilaclarla dogum yapan cok kisi var.O kadar doğru söylediniz ki evet aynen şuan öyleyim sanırım hatta hamile kalmak için çok ugraştık evet belki eşim de diye sorun derken belkide o yüzden hamile bile kalamamış olabilirim diye düşünüyorum . evet engel hiçbişey gözükmedi bende muayne oldum defalarca ama belki böyle hiç düşünmediğimiz için engell olmuştur . şuan romotoloji doktorum ve hemetoloji doktorum bilgisi dahilinde hem kan sulandırıcı hemde bagışlık sistemini güçlendiren ilaç verdiler. teşekkür ederim bende bilginiz için evet hemetoloji doktorumda öyle dedi 3 ay da bir kan testi tekrarlanacakmış . Peki sizde mi aynı sorun vardı ? Şuan gebelik var mı bu şelilde olumlu gebelik olur mu peki ?
Sabah git siraya gir aliyolar öyĺeCanım sana birşey daha sormak istiyorum endokrine direk randevu alamıyorum sen dahiliye bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumamı gittin endokrine gönderdi
Evet var canım 2 taneDahiliye canım durumunu anlat sevk edecekler seni başka türlü randevu alamazsın özelde de çok pahalı bunlar ben druma özellikle sordum ama bana hiç birşeye bakmaya gerek yok bir kere bu oldu diye hep olacak anlamına gelmez gerek yok dedi bana bez zaten kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne kullanıyordum yine aynı olacak tedavi senin dondurulmuş varmı
Canim genetik testler icin. Kadin dogum hastanelerinde tibbi genetik birimi var cogunda ordada ücretsiz yapabilirsin.Canım sana birşey daha sormak istiyorum endokrine direk randevu alamıyorum sen dahiliye bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumamı gittin endokrine gönderdi
Evet var 2 tane sen hangi hastanede yaptırdın canım
İnşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende 2014te kızım oldu kızıma kardeş istedik bizde ama olmadı bu sene artık kaldıramam hem maddi hem manevi seneye inşallah düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederseAy çok sevindim dondurulmuş olmasına benimde 4 tane var çok şükür genetik testlerin bazılarını çapa tıp fakültesinde bazılarını tüp bebek merkezimde yaptırdım tüp bebek merkezi eşimde bakmıştı ama ben 2009 yaptırmıştım canım bişey çıkmayınca transfer yapıldı kızım oldu çok şükür şimdi ona kardeş işin yapmıştım olmadı tekrar deneyeceğim dondurulmuşlar bitene kadar inşallah rabbim hepimize nasip eder
Canim benim lupus testim temiz cikti. Anti nükleer antikor (ANA) pozitifligim vardi. Onun icin lupustan şuphelendim tiprlta tum tahlillerim yapildi temizdi. Sadece 4 gende pihtilasma tasiyiciligim vardi. 3. Gebeligimde coraspin ve clexsan 0.6 verdi hematolog hatta 1 yillik rapor cikartti parasiz yazdirip aldim bittikce. Bebegim dogdu canim bu ay kucagimda şuan darisi sana insallah. Bisey olmaz korkma gerekli ilaclarla dogum yapan cok kisi var.
Bide bi ton genetik hastalik var sadece belli basli seylere bakiliyor belkide baska bi genetik rahatsizliktan bebegini kaybettin. Yani bebegin embriyolasirken bi ton sorun cikabiliyor. Uzulme akışina birak sürekli düsünme tamamm mi canim. Rahat ol tedavide ne kadar rahatlarsan i kadar pozitif geciyor surecler
Amin canım ınsallhYa Rabbim bu mübarek günde bizlere ve bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et![]()
Amin canım inşallahYa Rabbim bu mübarek günde bizlere ve bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et![]()
Rabbim sabır versin arkadaşım çok acı ama malisef başımıza gelebiliyor inşallah en kısa sürede yavrularımız kavuşuruzMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Evet canim hematologla konuş tüp bebek tedavisine baslayacagin ay rapor çikartsin igneler icin. Bana 1 yillik cikartmisti. Bittikce kadin dogumcuna bile yazdirabilirsin. Raporu sistemden goruyolar eczaneye tek .kurus vermeden aliyosun. Benim 0.6 clexsandi her kutuda 2 tane vardi tek recete ile 30 kutu aliyordum 2 ay gidiyordu. 0.4 lük olanlar 10 lu kutuda sistemin izin verdigi kadar tek receteyle alirsin bittikce yazdirirsin. Ama gebe kalirsan ara ara hematologa git doz ayarini degistirmek ister belki. Güzel sonuclar diliyorum canimBenim gibi Ana yüksek çıkmış seninde benimde sistemik lupus muş doktor öyle söyledi canım .. bağışıklık istemiyle alakalıymış ..benimde hepsi negatif çıktı sadece Ana öyle çıktı hatta ben ünv hastanesine gittim Ena yapılmadı bu hafta sonu ögrenicem hemetoloji doktorum yapıyor inşallah onda da bişey çıkmaz ..tek dileğim hayırlı sonuçlar almak . Çok sevindim gerçekten allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah .. Allah kimsenin kucagını boş koymasın ..emeklerimizi boşa çıkarmasın. aa rapor muu bunu bilmiyordum çıkartabilirmiyiz Bilmiyorum ki inşallah herşey yolunda gider belkide en doğrusu da bu . Akışına bırakmalı