Tüp bebek yapmıştım düşük oluyor yardımcı olur musunuz

CevikKiz

İşimiz Allah’a kalmışsa olmuş bil 🥰🤲🏻
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
944
1.730
43
Arkadaşlar tüp bebek yaptım değerim en fazla 43 oldu 12 gün sonra düşük başladı perşembe günü bir ped dolusu kadar kanamam oldu ve büyük bi parça düştü dün hiç bişey yoktu hiç bir leke bile bugün de biraz kanama var hiç öyle parçalar falan düşmüyor kanamam da çok yok normal mi ilk düşüğüm ve hiç bir bilgim yok ama araştırdığıma göre kanamanın fazla olması lazım. Doktora ulaşamıyorum çünkü yıl başı tatilinde 🤷🏻‍♀️ Yardımcı olur musunuz?

dusuk okadar kolay olmuyor uzgunum☹️ bende oyle kanama ve pihtilar gorunce dustu sandim meger dusmemis gecesinde dusuk yaptim korkutmak istemem ama kramplar coktu☹️ belki her bunye ayni olmaz

dusuk okadar kolay olmuyor uzgunum☹️ bende oyle kanama ve pihtilar gorunce dustu sandim meger dusmemis gecesinde dusuk yaptim korkutmak istemem ama kramplar coktu☹️ belki her bunye ayni olmaz
Yok korkmam canım yani ne kadar ağrı olursa olsun razıyım kaç gündür bekliyorum strese giriyorum artık soğan suyu içtim bugün söktürüyormuş pazartesi olsa da gitsem şu doktora 🤦🏻‍♀️

En fazla 43 olmuştu değerim sonra değer 3 e düştü yani acaba diyorum olması gereken kanama bu mudur bu kadar mıdır 🙄

En fazla 43 olmuştu değerim sonra değer 3 e düştü yani acaba diyorum olması gereken kanama bu mudur bu kadar mıdır 🙄
Ama sizinki kimyasal gibi olmuş o da bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor
Ben yaşamadım ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla boyle

Yok korkmam canım yani ne kadar ağrı olursa olsun razıyım kaç gündür bekliyorum strese giriyorum artık soğan suyu içtim bugün söktürüyormuş pazartesi olsa da gitsem şu doktora 🤦🏻‍♀️
kurtajmi olacaksin☹️ dussus cok hizli oluyor zaten umarim kolaylikla atlatirsin rabbim saglikli bebegini verir kucagina🙏

Ama sizinki kimyasal gibi olmuş o da bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor
Ben yaşamadım ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla boyle
Aynen canım doktor kimyasal demişti adetle düşer demişti çünkü tüp bebek benimki hani haftalar aylar falan olmadı ama yine de perşembe kanama olup cuma olmayıp bugün azıcık kanama olması yine normal değil bence ya 😢

kurtajmi olacaksin☹️ dussus cok hizli oluyor zaten umarim kolaylikla atlatirsin rabbim saglikli bebegini verir kucagina🙏
Yok kürtaj icin değil de hani parça düştü hocam bu kadar mı oluyor diye sormaya alttan muayene eder muhtemelen ne der bilmiyorum inşallah düşmüş ve içinde parça kalmamış der 😢 bu kadarcık bi değer için kürtaj olursam çok üzülürüm

Seninki düşük diye adlandırılmıyor kimyasal gebelik diye söz edilir.
Benim ilk gebeliğim tüp bebekte kimyasal oldu dediğin gibi değerim 12.gün 124'tü sonra 2 gün sonra 55 oldu bir kaç gün sonrada kanama başladı. Ve bir pıhtı düştü sonrası normal adet kanaması gibiydi ve bitti.

Benim ilk gebeliğim tüp bebekte kimyasal oldu dediğin gibi değerim 12.gün 124'tü sonra 2 gün sonra 55 oldu bir kaç gün sonrada kanama başladı. Ve bir pıhtı düştü sonrası normal adet kanaması gibiydi ve bitti.
Evet aynen kimyasal gebelik işte merak ettiğim kanama niye aralıklı böyle iki parmak bitişiği kalınlığında bi parça düştü başka hiç bir pıhtı vs yok bugün de azıcık kanama var bu kadar mı oluyor

Ben o parçayı düşürdüm o zaman bu şekilde olması normal bi çok ilaçlar falan kullandık biliyorsun kesmiştir belki kanamayı bu kadar oluyordur 🙄 inşallah bitmiştir 🤦🏻‍♀️

Yok kürtaj icin değil de hani parça düştü hocam bu kadar mı oluyor diye sormaya alttan muayene eder muhtemelen ne der bilmiyorum inşallah düşmüş ve içinde parça kalmamış der 😢 bu kadarcık bi değer için kürtaj olursam çok üzülürüm
40 lidegerle Kimyasaldir sanirim sanmam。bisey kalacagini
rahat ol

Aynen canım doktor kimyasal demişti adetle düşer demişti çünkü tüp bebek benimki hani haftalar aylar falan olmadı ama yine de perşembe kanama olup cuma olmayıp bugün azıcık kanama olması yine normal değil bence ya 😢
Bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor ben yaşamadım
Özelde mi yaptırdın hastaneyi arasan vermezler mi numarayı veya şuan neredeyse bütün doktorların sosyal medyası var ordan istesen
Valla bende aklıma gelenleri söylüyorum ama

Evet aynen kimyasal gebelik işte merak ettiğim kanama niye aralıklı böyle iki parmak bitişiği kalınlığında bi parça düştü başka hiç bir pıhtı vs yok bugün de azıcık kanama var bu kadar mı oluyor

Ben o parçayı düşürdüm o zaman bu şekilde olması normal bi çok ilaçlar falan kullandık biliyorsun kesmiştir belki kanamayı bu kadar oluyordur 🙄 inşallah bitmiştir 🤦🏻‍♀️

Tek parça düşüyor zaten sonrasında dediğim gibi her zamanki adet kanamam gibiydi benim ki. Normalde nasıl rahim kendini yeniliyorsa onun gibi olur. İlaçlarda tabiki etken bu duruma az yada çok rahim duvarınızın kalınlaşmasına bağlı olarak çok yada az olur.

Bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor ben yaşamadım
Özelde mi yaptırdın hastaneyi arasan vermezler mi numarayı veya şuan neredeyse bütün doktorların sosyal medyası var ordan istesen
Valla bende aklıma gelenleri söylüyorum ama
Özel hastane evet özel numarasını vermiyorlar sosyal medyadan yazdım bakalım dönüş yapar mı sağol canım ne demek 🥰

Tek parça düşüyor zaten sonrasında dediğim gibi her zamanki adet kanamam gibiydi benim ki. Normalde nasıl rahim kendini yeniliyorsa onun gibi olur. İlaçlarda tabiki etken bu duruma az yada çok rahim duvarınızın kalınlaşmasına bağlı olarak çok yada az olur.
Anladım canım tamam doğru diyorsun benim de kalınlaşma 24 olmuştu en fazla aslında evet düşen şeye bakarsam evet o parça gitmiş. Ama sıkıntı adetimin sağlıklı devam etmemesi. İnşallah bi gideyim pazartesi bakalım belki de bu kadar olmuştur benimki ne bilim

İnşallah dönüş sağlar canım geçmiş olsun tekrardan bir an önce atlatırsın umarım 🤲🤲
Amin canım amin hamile kalmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz adet olmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz cidden hiç bu kadar yıpratacağını düşünmemiştim tüp bebek serüveninin😢 Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin de napalım dayanıcaz🤲🏻💜

Benim 12.gün değerim 860 dı beş gün sonra cok sıvı su gibi bir avuc kadar kanama oldu. Hastaneye gittik kese görüldü 5 haftalık dediler ama bebek gorulmedi. Kanama da kahveye dondu iki günde leke kesildi. Bebeği gormek için beş gün sonra tekrar gittiğimizde dr keseyi göremedi hcg de düşmüştü yarıya. Dr hcg sıfırlanana kadar bekletti. Kürtaja gerek kalmadı yani. Muhtemelen seninde oyle olur.
Rabbim tekrardan saglıcakla nasip etsin inş

Back
X