Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Yaaa çok üzüldüm yaşanan duruma yanlış bir işlem falan mı yaptı peki sana ? Ben de Cem bey ile görüşme yaptım ama değişik hissettim ona karşı hemen muhasebeden bahsetmeye başladı falan başlamadım o yüzden.
Kuzum aslında nasip neredeyse orası hakkımızda hayırlısı olsun kim vesile olacaksa anne olmamıza Allah onu çıkarsın karşımıza zira benim bu son artık kafaya koydum devamı olmayacak.
Embriyoların kalitesi iyi olmamasına rağmen transfer yaptı ki biz baştan söyledik öyleyse transfer yapmayın diye yok iyi dedi sonra sonuç günü iyi olmadığını söyledi biz şok olduk 8 embriyom vardı birde benim hatta bize yumurta donasyonu önerdi sonra ben çok ağladım bir daha denemeyeceğim dedim 2014 yılında yaptırmıştım Acıbadem de ama hayat işte 2017 de Ankara novart Ahmet Erdem’de denedim oda olmadı tamam artık nasip değilmiş demek ki diyip yoluma devam ettim ama geçen Temmuz annem kansere yakalandı halada tedavisi devam ediyor şimdi ben onun şansına kimseye söylemeden son kez onun için çıktım bu sefer yola hakkımızda hayırlısı

2.ye başlıyorum. İlkine heyecan ve umutla başlamıştım. Transfere kadar herşey yolundaydı. Transfer oldum bitti içimde hep bi his olmadı dedi. Yanılmadım. Dondurulmuş embriyo transferi olucam ocakta Allah nasip ederse. Ne iyi ne kötü bi his yok içimde. Hissizim şu an resmen. Bu halim korkutuyor hatta beni. İnşallah ikincide tutar ve sağlıkla doğar bebeğim. Öyle garip ki ilki tutmadığında ağlamadım bile..
Egee dondurulmuslariniz varsa rahme çizik atıp o şekilde tutunma daha iyi olurmuş ama malesef bn transferden sonra farklı bi doktordan öğrendim bunu

2. Denemem olumsuz sonuçlandı. 3. Deneme öncesi bir takım testler yapılacak önce. Geri kalan 3 dondurulmuş ile devam edeceğiz. Ümidim yok. Olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum ama hiç ağlamadım tutmadı diye 😊 Napalım kısmet deyip geçtim. Bu stresle başa çıkmak zor. Ama yapacak birşeyde yok. Üzülsekte sonuç değişmiyor. Kromozom analizi vs yapılacak onlara odaklanacağız. Bir gün bebeğimiz olacak, ama ne zaman olacak bilemiyorum. Bizlerin sınavıda buymuş. Bazen evladın olması imtihan, bazende olmaması imtihan.
Vazgeçmeden mücadeleye devam etmek lazım. Bazen zorlansakta yıkılmak vazgeçmek yok 😊
Bnmde 2 başarısız denemem oldu canım histereskopi çekildi rahimde perde varmış bakalim 3. Tedaviye başlayacağız Rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz insallah

İlk denemede tuttu fakat kalbi durdu kürtaj oldum. 2.deneme başarısız oldu. 3.de tuttu. Çok şükür evladım 1 yaşında. Her olumsuz denemede tabiki üzülüyor insan.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Embriyoların kalitesi iyi olmamasına rağmen transfer yaptı ki biz baştan söyledik öyleyse transfer yapmayın diye yok iyi dedi sonra sonuç günü iyi olmadığını söyledi biz şok olduk 8 embriyom vardı birde benim hatta bize yumurta donasyonu önerdi sonra ben çok ağladım bir daha denemeyeceğim dedim 2014 yılında yaptırmıştım Acıbadem de ama hayat işte 2017 de Ankara novart Ahmet Erdem’de denedim oda olmadı tamam artık nasip değilmiş demek ki diyip yoluma devam ettim ama geçen Temmuz annem kansere yakalandı halada tedavisi devam ediyor şimdi ben onun şansına kimseye söylemeden son kez onun için çıktım bu sefer yola hakkımızda hayırlısı
Canım Rabbim acil şifasını versin anneciğine inşallah bu defa torununu kucağına alır. Aslında hep tamam diyerek yine devam etmedik mi biz bu yola 5.olacak benimde derdimi veren dermanı da verecek diyerek başladım.Ben evlat edinmeye çoktan karar verdim ama bu defa eşim son kez benim için dedi onu kıramadım bende.
Kuzum hakkımızda hayırlısı olsun haberleşmeyi bırakmayalım.

Bende senin gibiyim çoktan evlat edinmiştim ama eşim deneyelim deyince kaldı hep hayırlı haberlerini bekliyorum canım önce sen sonra ben nasipse
Canım Rabbim acil şifasını versin anneciğine inşallah bu defa torununu kucağına alır. Aslında hep tamam diyerek yine devam etmedik mi biz bu yola 5.olacak benimde derdimi veren dermanı da verecek diyerek başladım.Ben evlat edinmeye çoktan karar verdim ama bu defa eşim son kez benim için dedi onu kıramadım bende.
Kuzum hakkımızda hayırlısı olsun haberleşmeyi bırakmayalım.

Bnmde 2 başarısız denemem oldu canım histereskopi çekildi rahimde perde varmış bakalim 3. Tedaviye başlayacağız Rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz insallah
Merhaba bende histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı mı sizin

Bende senin gibiyim çoktan evlat edinmiştim ama eşim deneyelim deyince kaldı hep hayırlı haberlerini bekliyorum canım önce sen sonra ben nasipse
Kuzum doktordan geldim şimdi naturel tüp bebek uyguluyor bana bu defa az ilaç ile kaliteli yumurta yapalım dedi ama ilaç dozu az olunca yumurtaların büyüme hızı istediği gibi değil bazen böyle olur cevap vermez dedi bakılım pazartesi tekrar gidicem olmazsa 1 hafta kendi haline bırakalım ilaçsız sonra tekrar ölçelim dedi.
Kısmet dedim bende vardır bunda da bir hayır inşallah.

Oyyyyy ne güzel Allah bağışlasın 🙏🥰 benimde ilk olumsuz oldu ikinciye hazırlanıyorum ilki ekimdeydi olmadı bu sefer çok korkuyorum ve umutsuzum 🤦‍♀️ikincide de beler uyguladılar değişik olarak ? Kaçıncı gün embryosuydu benim ilk 3.gündü.Nasıl beslendin canım nelere dikkat ettin ?
Bende ekimde 3.gub embrıyosu 2 tane transfer edildi olmadı adet olup tekrar gıttım 1 ay dogum kontrol hapı ve vitamin kullandım kasımda adet oldum ve basladık yenıden. 8 aralıkta transfer oldum. Bu sefer gerı kalan embrıyolar 5. Gune gıtmıstı onlardan 2 adet transfer oldu. 1 tanesı devam etti ve kuzum. Benimle. Bol bol kivi yedım. Kabız olma demıslerdı. C vıtamını onemlı. 5. Gun embrıyosu ıdı. Farklı bısey yapmadım. Ama insan korkuyo yıne mı olamıcak dıye.. Rabbım nasıp etti ise oldu dıye dusun. Moral ver kendıne. Ben ilkinde test yaptım negatif ıdı ikinci de 12 gun yerıne 10.gub kanda baktırdım cokk sukur Rabbıme. Beyıme de supriz yaptım. Normalde dedı beraber gidelim olumsuz ıse destek olalım. Cunku yıkılıyor insan ılk an. Sonra toparlıyo. Ben 10. Gun banyo ettım sacımı masaladım. Giyindim. Korka korka Bı yandan da nasıpse tekrar deneriz vs dıye dıye gıttım. Tahlıl verdım. 1 gun sonra sonuç cıktı nasıl agladım var ya. Tuttu tuttu dıye. Rabbım nasıp etsın isteyen herkeseee

35 yaşındayım kızlar. İlk tüp bebek denemem. 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. 5. Gün mü olur. Niyeyse ilk olmasına rağmen umutlu değilim. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Kuzum doktordan geldim şimdi naturel tüp bebek uyguluyor bana bu defa az ilaç ile kaliteli yumurta yapalım dedi ama ilaç dozu az olunca yumurtaların büyüme hızı istediği gibi değil bazen böyle olur cevap vermez dedi bakılım pazartesi tekrar gidicem olmazsa 1 hafta kendi haline bırakalım ilaçsız sonra tekrar ölçelim dedi.
Kısmet dedim bende vardır bunda da bir hayır inşallah.
[/QUOT
Hakkında hayırlısı tatlım geç olsun güç olmasın kaç yumurta varmış peki birde taze transfer mi yapacaklar konuştunuz mu onları

35 yaşındayım kızlar. İlk tüp bebek denemem. 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. 5. Gün mü olur. Niyeyse ilk olmasına rağmen umutlu değilim. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Hayırlı olsun ilk tedaviniz ve inşallah son tedaviniz olur asla ama asla umudunuzu kaybetmeyin bu yolu sonuna kadar başarabilmek için hep umutlu olmamıza lazım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım 4 tane görmüştü ama şuanda net birşey demedi kaç tanesi büyür bilmiyorum transfer için hiç konuşmadık açıkçası gidişata göre konuşuruz diye düşündüm.

Bana da bir fikir verin lütfen geçici menapozdayım çıldırmak üzereyim zaten psikolojim iyi değildi iyiden iyiye kafayı kırdım dakikalar içinde gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başlıyorum aşırı sinirliyim üçüncü denemem olacak ilk defa bu kadar zorlandım antdepresan kullansam o da olmuyor 😢😢 bir yandan da era yaptırdım kaymış çıktı eraya güvenen doktor da var güvenmeyen de..kafam aşırı karışık.rezerv azlığım var havuz yapmıştık dört blast var pgtsiz bunları transfer ettirince olmazsa naparum bikmiyorum maddi manevi tükendik😢😢😢
Canım varmış embriyoların inşallah onlardan biri sana evlat olur.
kaç başarısız oldu da sana Era testi istediler. Bir de bu test nasıl yapıldı kan testi gibi mi yoksa rahimden parça alarak mı

Canım ben merkez değiştirdim ilk görüşme ekim deydi hala başlayamadık tüp bebek tedavisine Her şeyi iğneden iplige inceliyorlar emin olmadan transfer yapılmayacak..
Bu kez merkeze güveniyorum... prolaktin hormonum yükselmiş önceki tüp bebek de de yüksekdi önceki merkez umursamadı bile bunlar bu hormonu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi..
Tedavi nasıl ilerleyecek bir bilgim yok.. inşallah bu son olur ve güzel sonuçlanır...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Canım hangi merkeze geçtin benim de öyle ben demeden test isteyen doktorlara ihtiyacım var her ihtimali düşünebilecek.. benim merkezim transfere devam diyor hala 3 basarısızım var 2 is tuttu ama kalpleri atmadı😟

Back
X