Evet çıkar oradan zaten bize bizim yumurtamızdan başkasını koyamazlar mutlaka bu zamana kdr yaptıran olurdu ve çıkardı bu durumZaten size verdikleri kağıtta bebek doğduktan sonra size ait olduğu konusunda genetik test yaptırabilmenizin yasal olduğu ile ilgili bir madde geçiyor. Bir insanın tedavi sürecinde bu kadar ekstrem olumsuz şeyleri düşünmesi normal değil.
Dayanamasak elden gelen bir şey yok ki yine . Eğer hep buna saplanıp kalırsam nefes alamayacak duruma geliyorum kalbim sancıyor . Bak 5. Tedaviye başladım cuma opum var . Ölesiye korkuyorum aynı şeylerden ama doğal yoldan olmayacaksa ne yapabilirim ki denemekten başkaNasıl dayanıyorsunuz? Ben dayanamıyorum. Her şey bitmiş gibi. Her şey elimden alınmış gibi. Tükenmiş gibiyim.
Canım zaman acıyı azaltıyo ama unutturmuyo burda 37.haftasında bebeğinin kalbininndurmasi sonucu bebeğini kaybetmiş bir anne var mesela dogsa cocugu yasayacak.neler neler geliyor insanın başına. Hep umut etmek lazım.Nasıl dayanıyorsunuz? Ben dayanamıyorum. Her şey bitmiş gibi. Her şey elimden alınmış gibi. Tükenmiş gibiyim.
Bi tanidigimiz da pkoluydu smdi hamile. Nasip iste. Yasiniz genc neden olmasin insallah olur. Irenbede hangi doktorda tedavi goriyorsunuzMrb arkadaslar 3 negatif denemem var her tedavim arasında en az 2,5 yıl var anca toparlanıyodum yine bi umut yeşerdi 4.denemem için tedavi oldum embriyolarım ilkkez donduruldu 2 aydır dinlenmedeyim şubat sonu gibi başlayacağız hazırlıklara.irenbe de tedavi görüyorum bu kez.yaşım 31 11 yıldır arıyoruz evlamızı.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.günler geçmiyo sanki bu tedavi süreci uzun geçti sabırsızlanıyorum inşallah bu kez olur benimde.sorunum sadece pko
Merhaba Allah yardımcımız olsun hepimizin bende İrenbede tedavi görüyorum ilki negatif oldu ikincisini oldum dün sizin doktorunuz kimMrb arkadaslar 3 negatif denemem var her tedavim arasında en az 2,5 yıl var anca toparlanıyodum yine bi umut yeşerdi 4.denemem için tedavi oldum embriyolarım ilkkez donduruldu 2 aydır dinlenmedeyim şubat sonu gibi başlayacağız hazırlıklara.irenbe de tedavi görüyorum bu kez.yaşım 31 11 yıldır arıyoruz evlamızı.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.günler geçmiyo sanki bu tedavi süreci uzun geçti sabırsızlanıyorum inşallah bu kez olur benimde.sorunum sadece pko
Çok zor dayanmak sabretmek zorunda olmak en ağır sınavlardan biriNasıl dayanıyorsunuz? Ben dayanamıyorum. Her şey bitmiş gibi. Her şey elimden alınmış gibi. Tükenmiş gibiyim.
Ben en dibi gördüm yani gördüğümü düşünüyorum. ağladım kendimi parçaladım ama hiç bir şey olmadı yani bana yararı olmadı aksine daha kötü oldum. Şimdi tekrar kaldığım yerden mücadeleye devam ediyorum. İnanıyorum çok güzel ve sağlıklı bir bebeğim olacak.Nasıl dayanıyorsunuz? Ben dayanamıyorum. Her şey bitmiş gibi. Her şey elimden alınmış gibi. Tükenmiş gibiyim.
Canım oldu mu transferinMerhaba Allah yardımcımız olsun hepimizin bende İrenbede tedavi görüyorum ilki negatif oldu ikincisini oldum dün sizin doktorunuz kim
Oldu canım dünCanım oldu mu transferin
Hadi hayırlısı canım kalbim seninle dinlen bol bol arada evde yürüyüş yap. 2 tane mi koyuldu 1 miOldu canım dün
Çok sağol canım benim Öyle yapıom kalktım yemek falan yedim dolandım biraz yattım şimdi 2 tane 3.gün koyuldu canımHadi hayırlısı canım kalbim seninle dinlen bol bol arada evde yürüyüş yap. 2 tane mi koyuldu 1 mi
Ikisise tutsun inşallah canım. Ben inaniyorum bbu sefer olacak.Senin dr un kimdi canimÇok sağol canım benim Öyle yapıom kalktım yemek falan yedim dolandım biraz yattım şimdi 2 tane 3.gün koyuldu canım
Ayyy canım benim ya inşAllah hissettiğin gibi olurIkisise tutsun inşallah canım. Ben inaniyorum bbu sefer olacak.Senin dr un kimdi canim
Güzel haberlerin gelir inşallah arkadaşım.Çok sağol canım benim Öyle yapıom kalktım yemek falan yedim dolandım biraz yattım şimdi 2 tane 3.gün koyuldu canım
Çok teşekkür ederim canım benim inşAllahGüzel haberlerin gelir inşallah arkadaşım.
Ben en dibi gördüm yani gördüğümü düşünüyorum. ağladım kendimi parçaladım ama hiç bir şey olmadı yani bana yararı olmadı aksine daha kötü oldum. Şimdi tekrar kaldığım yerden mücadeleye devam ediyorum. İnanıyorum çok güzel ve sağlıklı bir bebeğim olacak.
Benim tüp bebek sebebim sperm faktörü . Benim eşim de ben iğneleri kendime yaparken gözleri doluyor hep benim yüzümden diyor ama bu hayatta eğer kader bizi bir araya getirdiyse yollarımız kesiştiyse ve biz artık eş olduysak senin benim derdim diye bir şey yok bu ikimizin sorunu diyorum . Anne olamamak çok canımı acıtıyor ama bu da bizim sınavımız eşim çok iyi bir eş . Onun için siz de lütfen kendinizi üzmeyin .biz yola iyi günde kötü günde diyerek çıkmadık mıNe güzel umudunuz var. Bİzim son dememizdi. Martta 45 olacağım. Olmadı. Olmuor En kötüsü benim yaşım yüzünden eşimin de bunu yaşaması. O benden 6 yaş küçük. Yüzüne bakamıyorum. Kıyamıyorum. O da çok üzgün. Ve onu böyle görünce kahroluyorum. Onun başkasıyla şansı olabilir diyorum. Ayrılsak diyorum... O kadar kötüyüm ki..
Kesinlikle öyle olmalı bu süreçte eşler her şeyi düşünüyorlar çocuğu olmuyor diye karısını terk eden başka kadınla evlenen adamların ayrıldıktan sonra karısının başkasıyla evlenip hamile kaldığını duydum çok kez yada tam tersini sınav bu iki kişinin sınavı tabi bu sınavda insan karşı tarafada çok üzülüyor kadınsal duygular fedakarlıklar ağır basıyor çok zor süreçler Allah yardımcımız olsunBenim tüp bebek sebebim sperm faktörü . Benim eşim de ben iğneleri kendime yaparken gözleri doluyor hep benim yüzümden diyor ama bu hayatta eğer kader bizi bir araya getirdiyse yollarımız kesiştiyse ve biz artık eş olduysak senin benim derdim diye bir şey yok bu ikimizin sorunu diyorum . Anne olamamak çok canımı acıtıyor ama bu da bizim sınavımız eşim çok iyi bir eş . Onun için siz de lütfen kendinizi üzmeyin .biz yola iyi günde kötü günde diyerek çıkmadık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?