Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

İstanbul'daydı ama bu ay İzmit Konak Hastanesine geçti. Umarım bu kez her şey yolunda gider ve siz de ben de olumlu sonuçlar alırız.
Amiiin inşallah inşallah. Ben doktor değiştirdim sanırım hemen başlamayacak tedaviye inşallah sonu güzel olur süreclerimizin

Slm kızlar benimde ikinci olcak ilkini 5 aylık kaybettim Allah ım ne derse o biz elimizden geleni yapalım stres olmayın ve asla olumsuz düşünmeyin Nasipse yarın opr. Günüm belli olcak ilkinde tek yumurtam olmuştu şuan hepsi eşit büyüyorlar bakalım nasip neyse o :dua:

Merhaba, benim de 2. tedavim olacak lütfen olumlu düşünün. çoğu insanların ilkte olmuyor ama 2. ihtimal yüksek. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez
Aminnn canım 🙏 olumlu düşünmemiz lazım ama düşünemiyoruz bazen 🤦‍♀️ İlkinde olmama sebebi belli oldumu saat

ilk denemede transfer aşamasına bile gelemedim ben. şimdi ikinci deneme ve embriyo gelişim gözleme sürecindeyiz yarın 3. gün için arayacaklar. 5. günde de sorun çıkmazsa donduracaklar ertesi aya transfer için.
olmasını çok istiyorum elbette, çok yoruldum ve yıprandım. ama olmazsa da ucunda ölüm yok. herşeyin hayırlısı. eğer yine olmazsa biraz moladan sonra 3. tur denemeye başlarım. yeter ki sağlığım, gücüm kuvvetim yerinde olsun. allah beterinden saklasın.

ilk denemede transfer aşamasına bile gelemedim ben. şimdi ikinci deneme ve embriyo gelişim gözleme sürecindeyiz yarın 3. gün için arayacaklar. 5. günde de sorun çıkmazsa donduracaklar ertesi aya transfer için.
olmasını çok istiyorum elbette, çok yoruldum ve yıprandım. ama olmazsa da ucunda ölüm yok. herşeyin hayırlısı. eğer yine olmazsa biraz moladan sonra 3. tur denemeye başlarım. yeter ki sağlığım, gücüm kuvvetim yerinde olsun. allah beterinden saklasın.
Çok doğru yeter ki gücümüz kuvvetimiz yerinde olsun canım yapacak birşey yok olmazsa gittiği yere kdr deniycez napalım kaderimiz böyleymiş 🤦‍♀️ İnşalllah hepsi oluşur ve giderler 🙏🙏

Aminnn canım 🙏 olumlu düşünmemiz lazım ama düşünemiyoruz bazen 🤦‍♀️ İlkinde olmama sebebi belli oldumu saat
tabiki canım elbet olumsuzluklar oluyor elinde olmadan. stres çok etkiliyor bu süreci. açıkçası ilkin verdiği tecrübeye dayanarak cahilce başlıyorsun tedaviye. biz açıkçası paramızla rezil olduk desem. dr. bişey soramıyorduk. seni anlamaya calışmayan biriydi. ama transfer sonrası sen hamilesin diye cok umut verdi. ve kocaman negatif... aradık başka sebeplerden olmamış olabilir gelin konuşalım diye zırvaladı. daha da gitmedim. 1 sene bekleyip doktorumu değiştirdim.

tabiki canım elbet olumsuzluklar oluyor elinde olmadan. stres çok etkiliyor bu süreci. açıkçası ilkin verdiği tecrübeye dayanarak cahilce başlıyorsun tedaviye. biz açıkçası paramızla rezil olduk desem. dr. bişey soramıyorduk. seni anlamaya calışmayan biriydi. ama transfer sonrası sen hamilesin diye cok umut verdi. ve kocaman negatif... aradık başka sebeplerden olmamış olabilir gelin konuşalım diye zırvaladı. daha da gitmedim. 1 sene bekleyip doktorumu değiştirdim.
Ahhh canım sorma doktorların karşısında ilk tedavide dilin tutuluyor hiç birşey anlayamıyorsun robot gibi ne dense yapıyorsun okdr da dikkat ediyor insan oturmasına kalkmasına yemesine içmesine gece sağa sola dönmeye korkuyorsun olmuyor dikkat etmeyenlere bakıyorsun hoplaya zıplaya hamile kalıp hamilelik geçiriyorlar 2.nde okdr takmıycam diyorum bende rahat hareket etcem olacağı varsa olur zaten dye düşünüp stres olmasak bde çok iyi olacakta nkfr oluncaya desemde pat bi anda stres küpü oluveriyorum çok ama çok zor bir sınavsan geçiyoru malesef ki canım

Ahhh canım sorma doktorların karşısında ilk tedavide dilin tutuluyor hiç birşey anlayamıyorsun robot gibi ne dense yapıyorsun okdr da dikkat ediyor insan oturmasına kalkmasına yemesine içmesine gece sağa sola dönmeye korkuyorsun olmuyor dikkat etmeyenlere bakıyorsun hoplaya zıplaya hamile kalıp hamilelik geçiriyorlar 2.nde okdr takmıycam diyorum bende rahat hareket etcem olacağı varsa olur zaten dye düşünüp stres olmasak bde çok iyi olacakta nkfr oluncaya desemde pat bi anda stres küpü oluveriyorum çok ama çok zor bir sınavsan geçiyoru malesef ki canım
aynen öyle ama seni anlayan bir doktorun olması çok güzel. her sorunu saçma bile olsa sabırla cevap verilmesi gerekir diye düşünüyorum. biz bunu kavrayamadık maalesef. maddi yönden olunca bence insan o yüzden bu kadar stres yapıyor elinde olmadan seni anlayabiliyorum. ben de kendimi sağlıklı ve imkanım olduğu sürece denemeye devam edicem diye düşünürek stres yapmamaya çalışıyorum. inşallah çok uğraş olmadan yumuşları alırız kucağımıza sağlıkla :nazar:

aynen öyle ama seni anlayan bir doktorun olması çok güzel. her sorunu saçma bile olsa sabırla cevap verilmesi gerekir diye düşünüyorum. biz bunu kavrayamadık maalesef. maddi yönden olunca bence insan o yüzden bu kadar stres yapıyor elinde olmadan seni anlayabiliyorum. ben de kendimi sağlıklı ve imkanım olduğu sürece denemeye devam edicem diye düşünürek stres yapmamaya çalışıyorum. inşallah çok uğraş olmadan yumuşları alırız kucağımıza sağlıkla :nazar:
Aynen canım doktor o kdr önemli ki azıcık bi ilgisizlik sezsen hemen etkileniyorsun bı tedavide bu başka bir hastalıkta doktora muayene olmak gibi değil tü bebek tedavisi doktorlarının psikolog gibi olmaları gerekiyor bence konuşup anlatması dinlemesi negatif bir tedaviden sonra destek çıkması gerekiyor kaldı ki bu doktorlara para ödüyorsun yüklü miktarda çok haklısın bu konuda Rabbim yardımcımız olsun sınavımız uzun sürmesin bu yoldaki herkes için geçen bir gün bile yıpratıcı maddi manevi insanı zorluyor yaşayanlar bilir inşAllah hep dua ediyorum şu 2020’ye anne olarak bebişlerimiz kucağımızda gireriz hepimiz çoooookçaaaaaaaa aminnnnnnnnn 🤲🤲🤲☺️

Merhabalar ben suan 9.tedavi surecindeyim psikolojiyi sorucak olursaniz valla bende kendimi artik bilmiyorum bi bakiyorum pozitiflik tavan yapmis bi bakiyorum negatiflik tavan yapmis hic belli olmuyor ama artik sunu biliyorumki bu surec cok zor yipratici artik kendimle dalga gecmeye basladim ve bisileri onemsememeye basladim baska turlu oluyor beni en cok zorlayan o vurulan igneler falan guluyorum kendime benki igneden cok korkardim simdi gunde 3 igne oluyorum korksam uzulsemde yipransamda pes etmedim etmeye de niyetim yok galiba 🤷‍♂️

Merhaba
Benimde 1. Tüp bebeğim tuttu 20 gün falan anne olduğumu sandım doktora gidince boş gebelik dedi. Çok üzüldüm. 20 günlük anne olmakta güzeldi

Salı günü transferim var. İlk deneme ekimde yapıldı iki embriyo kondu o kadar sakindim o kadar emindim ki tuttuklarına. Negatifi görünce şok oldum. Bir damla göz yaşı bile dökemedim. Hani hissedilen acı eşik değerin üzerine çıkınca hissetmezmişsin ya aynen öyle olmuştu. Şimdi kalan bir tane donuk embriyom var. Bu sefer çok korkuyorum. Umudum var mı? Umut da neymiş ne yaşanacaksa o yaşanacak diyorum ama bu durum durup ağlamamı önlemiyor. İki haftadır günde sadece 4-5 saat uyuyabiliyorum o da kabus görmezsem. Bu sefer hiç umut beslemiyorum. Belki bi mucize olur. Biliyorum siz de benim gibisiniz. Allah hepimizi aydınlığa kavuştursun.
Aynı dönemde transfer yapmıştık kardeş inşallah bu sefer tutunacak dua edelim...Ben beklemedeyim vücuttaki toksinlere kafayı takmış durumdayım kürler macunlar havalarda uçuyor evde "belkide şimdilik bunlara sığınıyorum..hiç denemek gelmiyo içimden..4dondurulmuş var...

Gerçekten yazdıklarınızı okudukça korkuyorum bende ama alamiyorumda kendimi. Inşallah hepimizin olur bitane bile olsa bikere bile olsa yaşarız o duyguyu. Bende tup bebeğe başlayacam ama daha önceki düşüklerden başarısız tedavilerden dolayı şuan kendimi toparlama surecindeyim. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizide umutlandirirsiniz 🙏🏻
Sizin tutunacak inşallah yazmak istedim içimden geldi..

Aynı dönemde transfer yapmıştık kardeş inşallah bu sefer tutunacak dua edelim...Ben beklemedeyim vücuttaki toksinlere kafayı takmış durumdayım kürler macunlar havalarda uçuyor evde "belkide şimdilik bunlara sığınıyorum..hiç denemek gelmiyo içimden..4dondurulmuş var...
Hatırladım arkadaşım iyi yapmışsın. Ben de geçen iki ayda bal, polen, arı sütü, propolis karışımı tükettim. Rahme ne kadar etki etti bilmem ama bünyemi zımba gibi yaptı, bu ay donuk ikinci transferimi oldum. Dört gün oldu. Daha test gününe var ama eminim bu da negatif, sıfırdan başlamadan yeniden ben de biraz kendimi toparlayayım diyorum. Toksinleri temizlemenin faydası oluyormuymuş?

Merhabalar ben suan 9.tedavi surecindeyim psikolojiyi sorucak olursaniz valla bende kendimi artik bilmiyorum bi bakiyorum pozitiflik tavan yapmis bi bakiyorum negatiflik tavan yapmis hic belli olmuyor ama artik sunu biliyorumki bu surec cok zor yipratici artik kendimle dalga gecmeye basladim ve bisileri onemsememeye basladim baska turlu oluyor beni en cok zorlayan o vurulan igneler falan guluyorum kendime benki igneden cok korkardim simdi gunde 3 igne oluyorum korksam uzulsemde yipransamda pes etmedim etmeye de niyetim yok galiba 🤷‍♂️
Aynı ben iğneden ödüm kopar ama patır patır kendim yapıyorum bir de dalga geçiyorum kendimle tüp bebek yapmak hobi oldıçu bende yapmadan duramıyorum dalan :)

Ahhh canım benim aynen de öyle bende aynıyım kimseyle görüşmek istemiyorum bütün arkadaşlarlarımın çocukları var bazıları 2.ye hamile herkes pat hamile kalıyor hergün birini duyuyorum rüyamda hep birilerinin bebekleri kucağımda sersem gibi oldum iyice anne olamıycam ben hiç diyorum bende kendi kendime.. umutsuzluk kapladı içimi artık olumlu düşünemiyorum bile olanların nasıl oluyor pat dye diyorum ya bu haksızlık diyorum biz okur iğneye ilaca acıya rağmen yaşayamıyoruz diyorum offff offfff vallaha bu işin içinden ben çıkamadım

Ama böyle düşünme Rabbim de bizi bununla sınıyor ki kardesım üzerimizdeki ağır günahlarımızı döküyor belki belki de kefaret edecek bu cektiklerimiz bize gözyaşı umut sevinç çığlıkları atmak nasip olsun hepimize transferimin 3 günü hep umutluyum em azından 10 günde olsa anne oldum ben yavrularımı hissettim içimde diye seviniyorum sevinnbacım kendimizden baska ve Allahtan baska kimsemiz yok ben inanıyorum hepimiz çok güzel anneler olup bu gunlere gülücez 🙏

Aynen canım doktor o kdr önemli ki azıcık bi ilgisizlik sezsen hemen etkileniyorsun bı tedavide bu başka bir hastalıkta doktora muayene olmak gibi değil tü bebek tedavisi doktorlarının psikolog gibi olmaları gerekiyor bence konuşup anlatması dinlemesi negatif bir tedaviden sonra destek çıkması gerekiyor kaldı ki bu doktorlara para ödüyorsun yüklü miktarda çok haklısın bu konuda Rabbim yardımcımız olsun sınavımız uzun sürmesin bu yoldaki herkes için geçen bir gün bile yıpratıcı maddi manevi insanı zorluyor yaşayanlar bilir inşAllah hep dua ediyorum şu 2020’ye anne olarak bebişlerimiz kucağımızda gireriz hepimiz çoooookçaaaaaaaa aminnnnnnnnn 🤲🤲🤲☺️
Aynen o yüzden çok iyi bi doktora denk gelmek ayrı bi iş. Ayyy ya inşallah aminnnn inşallah burada güzel haberler veririz hayırlısıyla 2020 bizlerin yolu olur 🙏🏻

Back
X