- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Ayyyy inşAllah kuzum inşallahhNe güzel yazmışsın canım ya inşallaj sen de çocuğunu kucağına al sağlıkla sıhhatle unut bugünleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy inşAllah kuzum inşallahhNe güzel yazmışsın canım ya inşallaj sen de çocuğunu kucağına al sağlıkla sıhhatle unut bugünleri![]()
Olsun canım önemli değil şimdi nasıl oldun iyimisin biraz daha
Allah yardımcın olsun canım Allah sabırlar versin en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana dua edicem senin içinKabullenmeye çalışıyorum.
Tabi ki gelebilirsin bizi bizden başka kim anlarMerhabalar herkese ben de gelebilir miyim aranıza?
Kendimi tanıtmak biraz da sizlerden destek almak istedim.
3. tüp bebek denememin tedavi sürecine başladık.
Yarın OPU var, 11.30 gibi alacaklar. Heyecanı sadece doktora kontrole gidince hissediyorum. Onun dışında bıkkınlık var sadece. Umut etmek sevinmek ileriyi düşünmemek istiyorum, ama sadece şu an korkuyla karışık duygular var.
Çok teşekkür ederim, herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah...Tabi ki gelebilirsin bizi bizden başka kim anlar ☹Tedavin hayırlı olsun inşAllah canım. Hep aynı şeyleri yaşamak bıkkınlık veriyor insana tüp bebek okdr zor birşey ki her anında ayrı bir korku var ne yazık ki. Buda bizim zorlu sınavımızmış.Kendini sıkma herşey olacağına varacak sonunda öyle düşün.Benimde 2.denememde oldu ama şuan kanamam var kanama alanı var içerde çok korkuyorum bende hop oturup hop kalkıyorum çok zormuş Rabbim yardımcısı olsun hepimizin![]()
Ahh evet hormonlar tavan bi gülerken bi ağlıyorsun bi yandan sinirlisinÇok teşekkür ederim, herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah...
Bu hormonlar iyice duygusal yapıyor insanı.
Evet bizi en çok bizler anlıyoruz. Kanama için üzüldüm umarım birşey olmaz. Tutunmuş, tutunmaya devam eder ve sağlıkla doğar inşallah.
Dondurulmış embriyon var mı peki?
Canım doktorun ne diyor bu duruma ? Adet söktürücü ilaçlar var onlardan veremez mi acaba ? Ben tedavi sürecinde adet için progynova kullanıyordum 21 tane bitikten bi kaç gün sonra oluyordum.Tedavin ne zaman başlıyorBen de 6. denemeye başlayacam ama maalesef adet olamadım daha. Kullandığım macun sayesinde üç ay ilaçsız adet oldum ama bu ay olmadı. Tarlusal kullandım 9 gün geçti yine olmadı. Test yaptım 1,20 çıktı. Nasıl yapacam bilmiyorum. İlaçları da önceden aldık. Son kullanma tarihi geçecek. Kekik çayı içiyorum ama hala yokk
Canım ?Moral bozmak yok, Olumlu olmak zorundayım aksi bana zarar veriyor :)
Ben 4 ay önce Doğum yaptım şimdi transfer olmaz beklemem gereken asgari süre var. Ayrıca genetiğe gidecek onun için de beşinci güne gitmesi lazım. Her halükarda dondurulacak.
Bu arada haber geldi bir tanesi döllenebilmiş diğerlerine işlem yapılamamış. Bir tur daha toplama yaparız diyor doktorum.
Canım nasılsın ? Sonuçların çıktı mı ?Kalbim sizinle inşallah her şey istedğiniz gibi ilerler ne güzel düşünüyorsunuz her şeye olumlu bakıyorsunuz. Transfer taze mi olacak
İşler yoğun günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Kist çıktı ara vermek zorunda kaldık mart adetimde gideceğim.Canım ?Nasılsın ? Başladın mı tedaviye ?
Anladım canım umarım geçer bi an önce bebeğin için en uygun zamanda olmuş olur.İşler yoğun günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Kist çıktı ara vermek zorunda kaldık mart adetimde gideceğim.
Canım nasılsın ? Sonuçların çıktı mı ?
Ohh şükür temiz çıkmış canımCanim cıktı pıhtılaşmam normal genetikte önemli olmayan bir şey cıktı bi test daha verdim ama
Dr uma yazdım prp yapalım adetin 21.gününde randevu al dedi. Ne demek bu işlem bilemedim. Başka bi dr a mi gozuks3m diyorum
Daha sonraki ay yapacak herhalde canım transferden önceki ay prp yapalım dedi çünkü. Araştıracağım. Sen naptın kalp atışı duydun mu nasıl gidiyor hamilelikOhh şükür temiz çıkmış canımPrpyi duydum ama ne olduğunu hiç bilmiyorum canım başka bir doktorada gözük olmazsa bi tüp bebek neden yapmıyor ki
![]()
Anladım canım . Benim ki baya stresli canım ya bi haftadır lekelenmem vardı kanama alanı varmış içerde iki tane bugün kanamayla uyandım hemen doktora gittim baktı yine aynı alan var içerde düşük riskin var dedi ilaçları kullanıp yatıyorum canım sıkıldı bugün baya inşAllah geçerDaha sonraki ay yapacak herhalde canım transferden önceki ay prp yapalım dedi çünkü. Araştıracağım. Sen naptın kalp atışı duydun mu nasıl gidiyor hamilelik
Canım o alan geneld3 oluyo dinlenince geciyo stres yapma sakın ilaçlarını iç yat zorunlu olmadıkça kalkma. Kalp atışı duydun mu kendi dr un mu dedi düşük riski diye inşallah oyle bir şey olmazAnladım canım . Benim ki baya stresli canım ya bi haftadır lekelenmem vardı kanama alanı varmış içerde iki tane bugün kanamayla uyandım hemen doktora gittim baktı yine aynı alan var içerde düşük riskin var dedi ilaçları kullanıp yatıyorum canım sıkıldı bugün baya inşAllah geçer![]()
Öyle diyorlar genelde canım bende yatıyorum paso umarım faydası olurCanım o alan geneld3 oluyo dinlenince geciyo stres yapma sakın ilaçlarını iç yat zorunlu olmadıkça kalkma. Kalp atışı duydun mu kendi dr un mu dedi düşük riski diye inşallah oyle bir şey olmaz
Korkma Canım stres yapma üzülme inşallah bir şey olmaz dinlen zorunlu olmadıkça kalkma bir sonraki kontrolün ne zamanÖyle diyorlar genelde canım bende yatıyorum paso umarım faydası olurburdaki doktorum söyledi oda tüp bebek doktoru irenbeyle çalışıyor benim doktorlarda görüşüyorlar zaten tüp bebekte düşük riski çok fazla dedi bide bu alanlar olunca banada riskin var dedi aklım çıktı yerinden korkuyorum canım
![]()