Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Yarım rahim değil hepsi için geçerli başka bir sıkıntı genetik problem sen ve eşinin gen tahlilleri yapılacak xy kromozonlara bakılacak eğer bir sıkıntı çıkarsa seni tüp bebeğe yönlendiriyorlar.saglikli bebek için emriyonun da genetiği ne bskiliyor. Ben genetik tahlili için Dr kapısında beklerken bir çift vardı sürekli karnında bebegi vefat ediyormuş onun için gelmişlerdi ordan hatırlıyorum yine de doktorlarımız daha iyi bilir ama genetik tahlil yaptırın derim
Genetik testlerimizi yaptırdık. Zaten bebeğim genetik taramalı tüp bebekti.

iyi akşamlar. İçim okadar bunaldı ki bugun gelip mucize okuyayım dedim. yoksa iyice cıkmaza giriyorum olmayacak diye. Rabbim her isteyene nasip etsin.

iyi akşamlar. İçim okadar bunaldı ki bugun gelip mucize okuyayım dedim. yoksa iyice cıkmaza giriyorum olmayacak diye. Rabbim her isteyene nasip etsin.
En kısa zamanda o mucizeler seninde kapını çalsın canım.. 🙏 mucizeler çok var buralarda 🥰 bu mübarek günlerde mucizeler yağsın üzerimize inşAllah

En kısa zamanda o mucizeler seninde kapını çalsın canım.. 🙏 mucizeler çok var buralarda 🥰 bu mübarek günlerde mucizeler yağsın üzerimize inşAllah
amin canım inşallah. Bu ara okadar umutsuzluğa kapılıyorum burda bir kaç yorum okuyorum kendıme geliyorım. 5 yıldır ugrasıyoruz 2 kaybım var en son tüp bebek yaptırdık o da kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş da yok. Allah herkese versin çevremde herkesin çocugu var bazılarının 2. çocugu artık benden sonra evlenenler vs kimsenın mutlulugunda gözum yok ancak insanın içi burkuluyor.

amin canım inşallah. Bu ara okadar umutsuzluğa kapılıyorum burda bir kaç yorum okuyorum kendıme geliyorım. 5 yıldır ugrasıyoruz 2 kaybım var en son tüp bebek yaptırdık o da kimyasal ile sonuçlandı. Dondurulmuş da yok. Allah herkese versin çevremde herkesin çocugu var bazılarının 2. çocugu artık benden sonra evlenenler vs kimsenın mutlulugunda gözum yok ancak insanın içi burkuluyor.

ahhh canım çok iyi anlıyorum seni bu durumlar insanı o kadar yıpratıyor ki yaşayan bilir.. zorlu , yorucu psikolojik bir savaş bu süreç.Mucizeler geliyor bi anda ama beklemek gerekiyor sabır , şükür ve dua ile 🙏kayıpların nedeni neydi canım belli mi ? Belli bi sebep varmı sende veya eşinde

Merhaba,
Benim doktorum Emre Karatekelioğlu. Çok memnunum doktorumdan. Sebebini bilemiyoruz, embriyolar gelişimini durdurmuşlardı 4. günde. 2 ay promotil kullandık eşimle. bakalım şimdi ne oldu durum göreceğiz.
sizin için ne dediler peki?

Bende Emre beye gidiyordum ocakta transfer oldum tutmadı ama doktorumu seviyor ve güveniyorım. Sizin tedavinizin sonucunu da merak ettim.

Merhabalar. Bende iki defa bahçeci umut tüp Bebek merkezinde tedavi oldum. İlkinde sonuç negatif oldu sonra dondurulmuş embriyolarim vardi Ocak ayında tekrar embryo koyduk pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Kan tahlilleri mi yaptığımda kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Var aranızda benim gibi olan kalp durması sebebiyle kurtaj yaptıran..

Sevinemedim canin maalesef. 4. Tuo bebek denemem tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Deneme icin hazirlik yapiodum hamile kaldigimi ogrendim dogal yolla oda ayni sekilde 6 haftalik kalbi durdu aldirdim. Bu benim 3. Hamileligim bunuda tesadufen ogrendim. Sevinemiyorum yani korkuyorum sevinmeye.ama Allahdan umut kesilmez hic bir zaman.tam bitti diyodum coxuk fikrini silmeye baslamistim mucize oldu binlerce sukurler olsun Allahima. Isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin
Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdınız mi acaba tekrarlayan kalp durmasindaki en büyük sebeplerden bir tanesi kan pıhtılaşmasi dur.

Merhabalar. Bende iki defa bahçeci umut tüp Bebek merkezinde tedavi oldum. İlkinde sonuç negatif oldu sonra dondurulmuş embriyolarim vardi Ocak ayında tekrar embryo koyduk pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Kan tahlilleri mi yaptığımda kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Var aranızda benim gibi olan kalp durması sebebiyle kurtaj yaptıran..
Transferden sonra kan sulandırıcı iğne yada hap vermedi mi doktorunuz ?

Bagisiklik sistemi bebegi yabanci cisim.gibi görüyo beslemiyo atmaya calisiyo. Beslenemeyincede bebek oluyo. Yani bi nevi organ nakli gibi goruyo bebegi zaten organ nakli ilaci kullandim.bebegimi kabul etsin diye biraz zahmetli ve uzun bi surec oldu.

Peki bu hangi testlerle anlaşıldı. Bide kaç olumsuzunuz oldu kaçıncı haftalarda düştü bebek.
Bagisiklik sistemi bebegi yabanci cisim.gibi görüyo beslemiyo atmaya calisiyo. Beslenemeyincede bebek oluyo. Yani bi nevi organ nakli gibi goruyo bebegi zaten organ nakli ilaci kullandim.bebegimi kabul etsin diye biraz zahmetli ve uzun bi surec oldu.

sirkencubin sirkencubin canım merhaba benim kan pıhtı sonucum çıktı pıhtım varmış bir kaç gende iğneyi 0.6 yaptık coraspin başladık. Doktorum doğumdan sonra ki normal yaşantında da coraspin kullan dedi beyin kanaması, kalp krizi riskine karşı. Seninde pıhtı bozukluğun varmıydı ?

sirkencubin sirkencubin canım merhaba benim kan pıhtı sonucum çıktı pıhtım varmış bir kaç gende iğneyi 0.6 yaptık coraspin başladık. Doktorum doğumdan sonra ki normal yaşantında da coraspin kullan dedi beyin kanaması, kalp krizi riskine karşı. Seninde pıhtı bozukluğun varmıydı ?
Canım maşallah öncelikle. Iyiki testlerini yaptirmissin doktor iyiki pıhtılaşma ilacı vermis

Back
X