- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
Unutur muyum hiç transferin bitince mutlaka yaz şansın açık allah yardımcın olsun.canim cok sagol unutmamisin hastaneye geldik bekliyoruz henuz bilgi verilmedi insallah sorunsuz atlatirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutur muyum hiç transferin bitince mutlaka yaz şansın açık allah yardımcın olsun.canim cok sagol unutmamisin hastaneye geldik bekliyoruz henuz bilgi verilmedi insallah sorunsuz atlatirim
tabiki yazarim canim cok sagol allah razi olsunUnutur muyum hiç transferin bitince mutlaka yaz şansın açık allah yardımcın olsun.
canim cok sukur problemsiz atlattim transferi ikiside 5.gune gelmisler hakkimizda hayirlisi olsun insallah senin ne zamandiUnutur muyum hiç transferin bitince mutlaka yaz şansın açık allah yardımcın olsun.
Oh maşallah hadi gözün aydın kağıt verdiler mi kalite durumları nasıl bakalım benimkiler gidecek mi?c.tesi 3 taneyi cozecekler 1 ini alcam hemen diğer ikisi p.tesiye sağlıklı ulaşacak mı acaba?ulasmazsa yedekteki 5 lerden cozeceklercanim cok sukur problemsiz atlattim transferi ikiside 5.gune gelmisler hakkimizda hayirlisi olsun insallah senin ne zamandi
kagit verdiler ama uzerinde kaliteleri yazmio canim biri orta kalite biri iyi dediler ama buna da sukur stres yapma hic canim bozulma nadir oluyormus allahtan yedekte var seninOh maşallah hadi gözün aydın kağıt verdiler mi kalite durumları nasıl bakalım benimkiler gidecek mi?c.tesi 3 taneyi cozecekler 1 ini alcam hemen diğer ikisi p.tesiye sağlıklı ulaşacak mı acaba?ulasmazsa yedekteki 5 lerden cozecekler
Ah ah tahmin et halimi kafamda deli sorular sağlıkla tutunsun bebeklerin c.tesi ilk transferim için çok heyecanlıyım.kagit verdiler ama uzerinde kaliteleri yazmio canim biri orta kalite biri iyi dediler ama buna da sukur stres yapma hic canim bozulma nadir oluyormus allahtan yedekte var senin
ah canim cok iyi anliyorum seni kac gundur uykularim kacti benim de dualarimdasin insallah kolaylikla gecsinAh ah tahmin et halimi kafamda deli sorular sağlıkla tutunsun bebeklerin c.tesi ilk transferim için çok heyecanlıyım.![]()
Amin canım benim sağolasınah canim cok iyi anliyorum seni kac gundur uykularim kacti benim de dualarimdasin insallah kolaylikla gecsin
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, aynı durumdayız. Hayırlı olsun öncelikle. Bizim de son bir tüp kaldı ve daha önce döllenme sorunu yaşadık. Moral verme konusunda kendime bile hiç bir hayrım yok. Ama en azından şunu bil ki bu son şansın değil kesinlikle. Çaresiz değilsin. En kötü ihtimal eşin tekrar tese olur ( ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum) Her zaman iyi şeyler düşün, hobiler edin, kafanı dağıtacak, sana iyi gelecek şeyler bul. Pozitif sonucunu al ve bana da umut ol inşallah. SevgilerKızlar merhabalar, bugün çok garip duygular içerisindeyim. 3. Denememiz için gonalf e başladım. Hem çok korkuyorum (çünkü tek tüp spermimiz ve daha önce yaşadığımız bir döllenme problemimiz var) hem de çok heyecanlıyım. Umarım herbirimizin dileği en yakın zamanda kucaklarımızda olurtekrarlayan denemelerinizde kendinizi rahatlatmak adına nasıl motive oldunuz?
Çok teşekkür ederim desteğin için☺Öyle çok isterim ki burada size ve başkalarına umut olabilmeyi. Umutsuzluğa düştüğüm çoğu zaman buradaki mucize hikayeler ışık oldu. Umarım bildiğimiz bilmediğimiz bütün olumsuzluklardan hepimiz korunuruz. Dua edip dilemekten başka da bir şey gelmiyor zaten elimizden. Önceki denemelerim gibi kafaya takmıyorum sanki. Muayeneye gidene kadar iyiyim ama doktorun yanına gireceğim zaman heyecanlanmaktan kendimi alamıyorum.Gündüz aklıma getirmemek için kendimi dizi, yemek, kitap, temizlik derken oyalanıyorum da gece bilinçaltım boş durmuyorCanım seni öyle iyi anlıyorum ki, aynı durumdayız. Hayırlı olsun öncelikle. Bizim de son bir tüp kaldı ve daha önce döllenme sorunu yaşadık. Moral verme konusunda kendime bile hiç bir hayrım yok. Ama en azından şunu bil ki bu son şansın değil kesinlikle. Çaresiz değilsin. En kötü ihtimal eşin tekrar tese olur ( ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum) Her zaman iyi şeyler düşün, hobiler edin, kafanı dağıtacak, sana iyi gelecek şeyler bul. Pozitif sonucunu al ve bana da umut ol inşallah. Sevgiler
Merhabalar, tam olarak aynısı değil ama buna benzer bir şey yaşadım. İlk tedavimizde yumurta sayım çok olmasına rağmen olgun yumurtam 3 tane çıktı hatta labaratuvar ortamında 3 tanesi ertesi gün olgun hale gelmişti. Doktorum bana yumurtalarımın geç olgunlaştığını 2. Tedavide bunu da göz önüne alarak bir gün daha bekleyip toplama yapacağını ve ilaçlarımın dozunu da değiştireceğini söylemişti. Öyle de yaptı 11 olgun yumurta oluştu ikincide. İlk tedavimde e2 düşüktü 2. De ikibin küsürlerdeydi diye hatırlıyorum.Kızlar buraya da yazayım belki başınıza gelmiştir. 2. Tüp bebeği yaptıracağım önümüzdeki aylarda. 1.sinde hic olgun yumurtam çıkmadı 15 yumurtadan 7 tane yari olgun gerisi olgunlasmamis yumurta idi. doktor ilaçları değiştirip deneyeceğiz 2. Tüp bebeği dedi. Sizin basınıza geldi mi böyle birşey. E2 cok iyiydi bu arada
Evet benzer birsey gibi. Umarim brnde de işe yarar.Merhabalar, tam olarak aynısı değil ama buna benzer bir şey yaşadım. İlk tedavimizde yumurta sayım çok olmasına rağmen olgun yumurtam 3 tane çıktı hatta labaratuvar ortamında 3 tanesi ertesi gün olgun hale gelmişti. Doktorum bana yumurtalarımın geç olgunlaştığını 2. Tedavide bunu da göz önüne alarak bir gün daha bekleyip toplama yapacağını ve ilaçlarımın dozunu da değiştireceğini söylemişti. Öyle de yaptı 11 olgun yumurta oluştu ikincide. İlk tedavimde e2 düşüktü 2. De ikibin küsürlerdeydi diye hatırlıyorum.
Merhaba ben ilk kez ginera ile başlayacağım tedaviyle, regl olma sorunum yoktu ama kistler için dedi. En son salı içtim cumartesi günü oldm. Eli kulağındadır endişe etmeyin, doktorunuza bir sorun isterseniz.Kızlar bir ay önce tarlusal kullandım ama adet olamadım. Bu ay da ginera kullandım bitti 4 gün geçti ama hala adet olamadım. İlk defa bu kadar uzuyor. Normalde ilaçsız adet olamıyorum ama ilaç Kullandığımda oluyordu. Erken menopoz riskim var 31 yaşındayım menopoza girmiş olabilir miyim? İlaçlarımı önceden almıştım ağustos sonunda son kullanma tarihleri ağustos sonunda bitiyor ne yapacağımızı bilmiyorum
Beklemedeyim ben de cnm doktorum da bekle diyecektir. İnsalalhh haftaiçi olurMerhaba ben ilk kez ginera ile başlayacağım tedaviyle, regl olma sorunum yoktu ama kistler için dedi. En son salı içtim cumartesi günü oldm. Eli kulağındadır endişe etmeyin, doktorunuza bir sorun isterseniz.
Test yaptın mı canım belki gebelik vardır sürpriz olarakBeklemedeyim ben de cnm doktorum da bekle diyecektir. İnsalalhh haftaiçi olur
Yaptım canm bişey yok maalesefTest yaptın mı canım belki gebelik vardır sürpriz olarak