Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benim o kadar doğru söylüyorsun ki insan bu süreçte kendi gibi aynı durumu yaşayan birilerini görmek istiyor etrafında.. yalnız olmadığını görmek istiyor.. tükeniyorsun bazen boğulyorsun bu durumdan anlayışsız insanlardan, çevre baskısından.. inşAllah canım benim inşAllah hepimizin kucağı dolsun artıkMerhaba , hayırlı olsun şimdiden canım, güzel sonuçlansın inşallah... bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyordum aslında ama gördüm ki buna verilebilecek bir cevap yok, yaşayarak öğreniyorsun umut yüklenmeyi.. umarım cevapları bulmana gerek kalmadan bebişin kucağında olurBu süreci hiiiç olumsuz şeyler düşünerek geçirme, hep söylediğimi. , yaptığımız gibi hayırlısını istemek, dua etmek en faydalı manevi ilaçlar
![]()
Evet canım bende bu aralar kendime o soruyu soruyorum acaba anne olamayacakmıyım? Bazen bir umut sarıyor bazen hiç umudum kalmıyor herlde olmayacak bu iş diyorum çok çoook zor gerçekten..bakıyorum herkesin pat diye çocuğu olmuyor biz o kadar uğraşıp didinip hem fiziken hem ruhen hem maddi çırpınıp duruyoruz adaletmi bu diyorum ama napalım elden gelen birşey yok ne yazık ki..Her nasip vaktine esirdir diyorum kendime, biz elimizden geleni yapıyoruz umutsuzluk tabi oluyor acaba hiç anne olamayacakmıyım düşüncesi insanı yıpratıyor ama yine de tüm kalbimle inanıyorum dua ediyorum
İnşallah 4. Ve son olur4. Ye başlayacağım psikoloji mi o da ne diyorum artık![]()
Offf gerçekten işimiz zor insan birincide negatifi görünce bile yıkılıyor diğerleri için umudu kalmıyor rüyalarına kadar giriyor işimizi zor Allahım yardım etsin bize4. Ye başlayacağım psikoloji mi o da ne diyorum artık![]()
Yaaaa kıyamam4 bitti 5 e geçicem
3 e kadar çok ağladım hasta oldum kendimi yıprattım 4 de herşey normal geldi 5 i bilmiyorum yaşayıp görücem genetiğe gitti ve olsada olmasada SON![]()
Evet canım benimde ilkinde olmayacak bu dyordum 3.gün tek embryoydu hiç içime sinmemişti 6.günde bir ateş basması ateşim çıktı yarım saatte geçti ilaçlardan o an sanki birşey gitti içimden kesin tutmadığını anladım evde test yaptım negatifi görünce ağladım sabah erkenden ertesi gün kana gittik bldğim için hiç ağlamadım bundada umutsuzum böyle bide sinirliyim neye olduğunu bilmiyorum canım2.ye başlıyorum. İlkine heyecan ve umutla başlamıştım. Transfere kadar herşey yolundaydı. Transfer oldum bitti içimde hep bi his olmadı dedi. Yanılmadım. Dondurulmuş embriyo transferi olucam ocakta Allah nasip ederse. Ne iyi ne kötü bi his yok içimde. Hissizim şu an resmen. Bu halim korkutuyor hatta beni. İnşallah ikincide tutar ve sağlıkla doğar bebeğim. Öyle garip ki ilki tutmadığında ağlamadım bile..
Ahhh canım benim aynen de öyle bende aynıyım kimseyle görüşmek istemiyorum bütün arkadaşlarlarımın çocukları var bazıları 2.ye hamile herkes pat hamile kalıyor hergün birini duyuyorum rüyamda hep birilerinin bebekleri kucağımda sersem gibi oldum iyice anne olamıycam ben hiç diyorum bende kendi kendime.. umutsuzluk kapladı içimi artık olumlu düşünemiyorum bile olanların nasıl oluyor pat dye diyorum ya bu haksızlık diyorum biz okur iğneye ilaca acıya rağmen yaşayamıyoruz diyorum offff offfff vallaha bu işin içinden ben çıkamadım3.transferim olacak bir aksilik olmazsa şubatta.benzer bir başlığı ben de açmıştım tükendim artık diye.gerçekten bazen o kadar dibe batıyorum ki Ev işi temizlik arkadaşlarla eşle vakit geçirme gibi günlük işleri bile yapmıyordum istemiyorum diye sonra silkelendim Az uyumaya günlük işlerime yoğunlaşmaya gayret ediyorum.kendimi hiç anne olamayacakmış gibi hissettiğim de oluyor bu sefer olacak dediğimde.hep dedim ki olumsuza hazırlayayım daha az üzülürüm.ama bu sefer sözüm var kendimi olacak diyeceğim diye çünkü bu da bir parçası tedavisi hepimiz biliyoruz.olmazsa çok üzüleceğiz belki ama bunu o zaman düşünürüz demeye çalışıyorum kendime .
Canım benim ya okadar iyi anlıyorum ki zaten bizi bizden başkası anlamıyor kimse anlamıyor en yakınındakiler bile..bende aynıyım ekimde tek 3.gün embryosu oldum tutmayacağını hissetmiştim tutmadıda.Ocakta ikinciyi olucam az kaldı bendede aylardır uyku yok yatağa yattığım an başlıyorum düşünmeye hayallere dalmaya kabuslar görmeye hergün birinin bebeği kucağımda bugün bile öyle uyandım gerçekle rüyayı ayırt edeme oldum bi uyanıyorum aaa rüyaymış aman 2020 de anne olalım bizde nolurrrrrSalı günü transferim var. İlk deneme ekimde yapıldı iki embriyo kondu o kadar sakindim o kadar emindim ki tuttuklarına. Negatifi görünce şok oldum. Bir damla göz yaşı bile dökemedim. Hani hissedilen acı eşik değerin üzerine çıkınca hissetmezmişsin ya aynen öyle olmuştu. Şimdi kalan bir tane donuk embriyom var. Bu sefer çok korkuyorum. Umudum var mı? Umut da neymiş ne yaşanacaksa o yaşanacak diyorum ama bu durum durup ağlamamı önlemiyor. İki haftadır günde sadece 4-5 saat uyuyabiliyorum o da kabus görmezsem. Bu sefer hiç umut beslemiyorum. Belki bi mucize olur. Biliyorum siz de benim gibisiniz. Allah hepimizi aydınlığa kavuştursun.
Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
2. Denemem olumsuz sonuçlandı. 3. Deneme öncesi bir takım testler yapılacak önce. Geri kalan 3 dondurulmuş ile devam edeceğiz. Ümidim yok. Olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum ama hiç ağlamadım tutmadı diyeHer nasip vaktine esirdir diyorum kendime, biz elimizden geleni yapıyoruz umutsuzluk tabi oluyor acaba hiç anne olamayacakmıyım düşüncesi insanı yıpratıyor ama yine de tüm kalbimle inanıyorum dua ediyorum
Çoooook doğru diyorsun canım benim mücadeleye devam tıkandığımız yerler olsada napalım başka çaremizde yok..2. Denemem olumsuz sonuçlandı. 3. Deneme öncesi bir takım testler yapılacak önce. Geri kalan 3 dondurulmuş ile devam edeceğiz. Ümidim yok. Olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum ama hiç ağlamadım tutmadı diyeNapalım kısmet deyip geçtim. Bu stresle başa çıkmak zor. Ama yapacak birşeyde yok. Üzülsekte sonuç değişmiyor. Kromozom analizi vs yapılacak onlara odaklanacağız. Bir gün bebeğimiz olacak, ama ne zaman olacak bilemiyorum. Bizlerin sınavıda buymuş. Bazen evladın olması imtihan, bazende olmaması imtihan.
Vazgeçmeden mücadeleye devam etmek lazım. Bazen zorlansakta yıkılmak vazgeçmek yok![]()
Çizik atılmadı canım sadece genetiğe gitti sağlıklı olan embriyo transfer edildi...şimdi de bağışıklık sistemime bakacaklarmış seninde söylediğin serum tedavisi sanırım nasıl bişey o? Test yapılacak mı sana?Yaaaa kıyamam ☺ Canım bende ilkinde çok yıprattım şimdi önceki gibi yapmayacak takmıycam diyorum ama inşallah öyle yaparım ilkinde kafayı yemiştim. Olmamasının sebebi belli mi canım birşey çıktımı bizde çıkmadı bu sefer rahme çizik atıldı senin atılmışmıydı birde serum alıcam bunda![]()
Genetik nasıl oluyor embriyoları donduruyorlar mıÇizik atılmadı canım sadece genetiğe gitti sağlıklı olan embriyo transfer edildi...şimdi de bağışıklık sistemime bakacaklarmış seninde söylediğin serum tedavisi sanırım nasıl bişey o? Test yapılacak mı sana?