- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bir fikir verin lütfen geçici menapozdayım çıldırmak üzereyim zaten psikolojim iyi değildi iyiden iyiye kafayı kırdım dakikalar içinde gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başlıyorum aşırı sinirliyim üçüncü denemem olacak ilk defa bu kadar zorlandım antdepresan kullansam o da olmuyorbir yandan da era yaptırdım kaymış çıktı eraya güvenen doktor da var güvenmeyen de..kafam aşırı karışık.rezerv azlığım var havuz yapmıştık dört blast var pgtsiz bunları transfer ettirince olmazsa naparum bikmiyorum maddi manevi tükendik
![]()
Haklısın canım gel gitlerle günleri geçirip duruyoruz napalım bu da bizim sınavımızmışSakin sabırlı ol canım başka çaremiz yok..
Benimde 3. Denemem olacak.. bende bazen çok umutlu bazende hiç bir zaman anne olamayacağım hissine kapılıyorum.. yaşımda 33 .. korkuyorum geç kalmakdan ama elimden bişey gelmiyor herşey nasip kısmet olmadı ama inşallah bigün olacak..
Rabbim ol derse ne durdurabilir bunu öyle düşünüyorum... hepimiz aynı durumdayız ama burda görüyoruz ki sabrın sonu selamet oluyor.. bak kaç arkadaşımızın hamile takvimi var... bizede nasip etsin inşallah allahım emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlatlar versin...
Haklısın canım gel gitlerle günleri geçirip duruyoruz napalım bu da bizim sınavımızmışinşallah bir gün bu günleri çocuğumuza karşı bizi hazırlayan günler olarak anabiliriz canı gönülden istiyorum hepimiz için
Sen üçüncü deneme için ne düşünüyorsun era sayfalarında gördüm sormuşsun yaptırmayı düşünüyor Musun
Siz de sorun neydi... ?Benim de başarısız denemelerim var. Bende para pul bitti. Tekrar şansım yok. İşim normal yola kaldı. O da sırt çocuk için yapmaktan gram zevk kalmadı
EVet gerçekten ben de şu menpoz sürecinde en çok kafamıza göre sevişeceğiz diye mutlu olmuştum ama şimdi de kuruluk yaptı ne güzel bir cinsel hayat kaldı ne para diyorum ki daha karnıma bile düşmeden ocağımıza incir ağacı diktiBenim de başarısız denemelerim var. Bende para pul bitti. Tekrar şansım yok. İşim normal yola kaldı. O da sırt çocuk için yapmaktan gram zevk kalmadı
HAyırlı oksun canım ben de merkez değiştirdim değiştirmek iyidir bakış açısı değişsin kolay değil üçüncü deniyoruz allah sabır versin bizeCanım ben merkez değiştirdim ilk görüşme ekim deydi hala başlayamadık tüp bebek tedavisine Her şeyi iğneden iplige inceliyorlar emin olmadan transfer yapılmayacak..
Bu kez merkeze güveniyorum... prolaktin hormonum yükselmiş önceki tüp bebek de de yüksekdi önceki merkez umursamadı bile bunlar bu hormonu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi..
Tedavi nasıl ilerleyecek bir bilgim yok.. inşallah bu son olur ve güzel sonuçlanır...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Eşimde sperm hareketsizliği ve sayı azlığı var. +4 İleri doğrusal hareket %1Siz de sorun neydi... ?
Belki de yakın zamanda normal yolla olacak allahtan ümit kesmek yok biz güçlüyüz ve sonumuz güzel olacak inşallah...
Bende de kasılma oluyor içime alamıyorum. Adam kan ter içinde kalıyorEVet gerçekten ben de şu menpoz sürecinde en çok kafamıza göre sevişeceğiz diye mutlu olmuştum ama şimdi de kuruluk yaptı ne güzel bir cinsel hayat kaldı ne para diyorum ki daha karnıma bile düşmeden ocağımıza incir ağacı dikti![]()
Amin amin canım inşallah...HAyırlı oksun canım ben de merkez değiştirdim değiştirmek iyidir bakış açısı değişsin kolay değil üçüncü deniyoruz allah sabır versin bize![]()
Allah yardımcımız olsun ol derse rabbim herşey olur hepsi bahane... burda ne vakalar gördük rabbim ol demiş olmuş... bizede nasip etsin inşallah.. sağlık lı hayırlı evlat..Eşimde sperm hareketsizliği ve sayı azlığı var. +4 İleri doğrusal hareket %1
Aynen öyle canım bizi bizden başkası anlamaz zaten...Amin inşallah. Bu siteye kafa dağıtmak için üye oldum. İçimi döker belki rahatlarım diye
BAhçeci Ankara canım sen?Amin amin canım inşallah...
Nerde başladın tedaviye canım?
Aynen öyle. Saçma sapan tavsiyelerden bıktım. Sırf zevk için sevişmeyi özledimAynen öyle canım bizi bizden başkası anlamaz zaten...
BAhçeci Ankara canım sen?
AY ne güzel ya inşallah pozitif görürsün bu seferYurt dışında yaşıyorum canım ben..
2 kere türkiye bursa acıbadem şahin zeteroglunda tedavi gördüm NEGATİF oldu..
Şimdi burda yurt dışında başladım tedaviye.. burdaki merkeze dünya dan geliyorlar ve sigortam 6 kere ödüyor benden para çıkmıyor yani...dünyaca ünlü bir merkez... inşallah güzel sonuçlanır tedavim bakalım...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Duygu değişiklikleri insanı yıpratıyor ama elbet geçecek bu günlerdeBana da bir fikir verin lütfen geçici menapozdayım çıldırmak üzereyim zaten psikolojim iyi değildi iyiden iyiye kafayı kırdım dakikalar içinde gülerken ağlamaya ağlarken gülmeye başlıyorum aşırı sinirliyim üçüncü denemem olacak ilk defa bu kadar zorlandım antdepresan kullansam o da olmuyorbir yandan da era yaptırdım kaymış çıktı eraya güvenen doktor da var güvenmeyen de..kafam aşırı karışık.rezerv azlığım var havuz yapmıştık dört blast var pgtsiz bunları transfer ettirince olmazsa naparum bikmiyorum maddi manevi tükendik
![]()