Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Kanda aptt ve pt değeri oluyor onlar pıhtılaşmadan dolayı bebek düştüyse zaten değerin yüksek çıkıyor ben sonuçlarıma bakmıştım ama herşey normaldi artık genetikten dolayıysa da bir seferlik daha deneyeceğim olmazsa son çare özelde yaptırırım artık devlette tanıdık olmazsa evet 2 ay buluyor sonuç çıkması onu beklemek zor ☹
Ilk düşüğün kaç haftalikti. Ben bir daha cesaret nasıl ederim bilemiyorum aklıma gelince cok üzülüyorum her şey normal gayet guzelken neden böyle oldu bilemiyorum keşke olmasaydı:(. Tup bebek doktorun ya da sen ne zaman bir daha denemeyi dusunuyosunuz

Dwv
Kanda aptt ve pt değeri oluyor onlar pıhtılaşmadan dolayı bebek düştüyse zaten değerin yüksek çıkıyor ben sonuçlarıma bakmıştım ama herşey normaldi artık genetikten dolayıysa da bir seferlik daha deneyeceğim olmazsa son çare özelde yaptırırım artık devlette tanıdık olmazsa evet 2 ay buluyor sonuç çıkması onu beklemek zor ☹
Devlet hastanesinde 3 dusugum falan var de yine yaparlar özele bir daha para verme

Ilk düşüğün kaç haftalikti. Ben bir daha cesaret nasıl ederim bilemiyorum aklıma gelince cok üzülüyorum her şey normal gayet guzelken neden böyle oldu bilemiyorum keşke olmasaydı:(. Tup bebek doktorun ya da sen ne zaman bir daha denemeyi dusunuyosunuz
İnşallah gerek kalmaz bu bari tutar da☹️Ama yinede aklımda bulunsun sağol canım

İlk düştüğüm 6.5 haftalıktı bu 2.denemem olacak benim.benim de aynı öyleydi embryo 5.günün a kaliteydi herşey yolundaydı şimdi ne olacak bilmiyorum dondurulmuş olanlar 5.günün orta b kaliteleri.normalde tüp bebek doktorum 2 adet geçmesi gerekiyor kürtaj olursan demişti ama baktı kürtaja gerek yok ilaçla atabildiğim için 1 adet geçecek dedi şuan ilaç kullanıyorum adet düzenleyici.adetimin 3.günü başlayacağız inşallah.Senin ne zaman?

İnşallah gerek kalmaz bu bari tutar da☹Ama yinede aklımda bulunsun sağol canım

İlk düştüğüm 6.5 haftalıktı bu 2.denemem olacak benim.benim de aynı öyleydi embryo 5.günün a kaliteydi herşey yolundaydı şimdi ne olacak bilmiyorum dondurulmuş olanlar 5.günün orta b kaliteleri.normalde tüp bebek doktorum 2 adet geçmesi gerekiyor kürtaj olursan demişti ama baktı kürtaja gerek yok ilaçla atabildiğim için 1 adet geçecek dedi şuan ilaç kullanıyorum adet düzenleyici.adetimin 3.günü başlayacağız inşallah.Senin ne zaman?
Bana istediğiniz zaman başlarız dedi ama ben hemen düşünmüyorum canım en azından ilkbahar yaz olsun diye düşünüyorum.psikolojik acıdan da rahat olmam lazım. 3 hafta oldu kürtaj olalı biraz geçsin üstünden bir daha kötü tecrübe kaldiramam

Bana istediğiniz zaman başlarız dedi ama ben hemen düşünmüyorum canım en azından ilkbahar yaz olsun diye düşünüyorum.psikolojik acıdan da rahat olmam lazım. 3 hafta oldu kürtaj olalı biraz geçsin üstünden bir daha kötü tecrübe kaldiramam
Bence çok fazla da erteleme çünkü tutacağının garantisi yok olmazsa yine ertelenecek çok uzun zaman geçmiş olacak bir sonraki denemeler için.kendini toparlayıp yeniden başlamaya çalışmalısın tabi bu benim tavsiyem yine sen bilirsin

Bence çok fazla da erteleme çünkü tutacağının garantisi yok olmazsa yine ertelenecek çok uzun zaman geçmiş olacak bir sonraki denemeler için.kendini toparlayıp yeniden başlamaya çalışmalısın tabi bu benim tavsiyem yine sen bilirsin
Evet orda haklısın ama korkuyorum cok. Bide kurtajdan âlinan parca genetiğe gitti onun sonucunu bekliyorum kendi genetiklerimizin sonucunu da bekliom anca. Inşallah bu sefer yüzümüz güler. Hiç aklımda yokken cocuk düşündük hamile de kaldım meğerse hamilelik bile cok guzel bir şeymiş :(

Evet orda haklısın ama korkuyorum cok. Bide kurtajdan âlinan parca genetiğe gitti onun sonucunu bekliyorum kendi genetiklerimizin sonucunu da bekliom anca. Inşallah bu sefer yüzümüz güler. Hiç aklımda yokken cocuk düşündük hamile de kaldım meğerse hamilelik bile cok guzel bir şeymiş :(
Bende ilk düşürdüğüm zamanlar senin gibiydim ama üzülmenin ağlamanın kimseye faydası yok bir bebek gördüğünde yine için cız ediyor biliyorum ama ona ulaşmak için adım atmalısın hayat çok kısa hiçbir şeyi çok erteleme bence.Doktorum bana birkaç günlük de olsa şehir dışına çık 2.denemeye hazır ol dedi bunu sana da tavsiye ederim canım

Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
5 tedavi gördüm bu tedaviler arasında sadece 1 taze embriyo tuttu.
Nasip olursa 6. Yaza yaptırcam.
Psikoloji sabır hepsini fazlasıyla yaşadım. Artık boşşşş verdımmm. Rabbim isterse verir basımın Üstüne. İstemezse vermez yine başımın üstüne.
Yorgunluk bıkkınlık yılgınllık hepsini yasadım.
Ama sadece kendımı yıprattım... Gerek varmıydı. Yoktu. Sonucta hersey olacagına varmıyormuydu??

Bende ilk düşürdüğüm zamanlar senin gibiydim ama üzülmenin ağlamanın kimseye faydası yok bir bebek gördüğünde yine için cız ediyor biliyorum ama ona ulaşmak için adım atmalısın hayat çok kısa hiçbir şeyi çok erteleme bence.Doktorum bana birkaç günlük de olsa şehir dışına çık 2.denemeye hazır ol dedi bunu sana da tavsiye ederim canım
Haklisin:( haberdar et kendinden transfer olacağın zaman inşallah hamile kalırsın ve sorunsuz geçer canım kalbim seninle

5 tedavi gördüm bu tedaviler arasında sadece 1 taze embriyo tuttu.
Nasip olursa 6. Yaza yaptırcam.
Psikoloji sabır hepsini fazlasıyla yaşadım. Artık boşşşş verdımmm. Rabbim isterse verir basımın Üstüne. İstemezse vermez yine başımın üstüne.
Yorgunluk bıkkınlık yılgınllık hepsini yasadım.
Ama sadece kendımı yıprattım... Gerek varmıydı. Yoktu. Sonucta hersey olacagına varmıyormuydu??
Canım ya ne kadar da güzel ve doğru anlatmışsın yaaa moral oldun banada çok ama çok haklısın herşey olacağına varacak olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak 😶😶 ahhh öyle zor süreçler ki bıktırıyor insanı kendi kendini bşlentaşıyaöaz hale geliyorsun toplum baskısı da cabası offff bıktık yaaaaa .... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️beşi de tüp bebekmiydi canım denemelerin belli bir sebep varmı olmaması için ?

İnşallah daha hayırlı bir yıl olur hepimiz için.Evet olupta kaybetmek çok zor insan varlığına alışıyor.Bir de herşey güzel görünürken böyle olması insanı daha yıpratıyor sebep yok ortada
Hemde basıl zordur canım ilk transferde bile o 10 gün embryoyu naklettiklerinde hamile gibi gezdim ortalıkta bi Ümit hamile sanıyorsun kendini tutmayınca yıkılıyorsun ki kalıp kaybetmek çok çok zordur Rabbim hiç yaşatmasın bunu kimseye ..😟

Ben de 9 ay boyunca karnımda taşıdım hareketlerini hissettim ismi eşyaları beşiği doğacağı tarih belli idi ama birden ortada hiç bir sebep yokken kalbi durdu kaybettim onu. Böylesi de çok zor oldu.
Ahhh ahhhhh yıkılan hayaller işte Rabbim tekrarını yaşatmasın inşAllah

Tamam canım bi araştırayım o nasıl yapılıyordu sonuç kaç günde çıkıyor kuzum
15 günde çıktı transfer olacak gibi ilaç kullanıyorsun transfer günü transfer yerine biyopsi yapılıyor iki aya maloluyor eğer kaliteli embriyo ya rağmen 2-3 transfer de hiç tutunma olmadıysa öneriyorlar canım ama sonuç nasıl olacak işe yarayacak mı bilmiyorum

Merhaba arkadaslar
Benimde İlk tedavim negatif, ikincisi beş haftalık düşükle sonuclandı. Üçüncü tedavim yumurtalarımın döllenmemesi nedeniyle dün sonlanmış oldu. Maddi manevi tükendik ama bir yerde yeniden toplarlanıp devam etmemiz. Gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslar
Benimde İlk tedavim negatif, ikincisi beş haftalık düşükle sonuclandı. Üçüncü tedavim yumurtalarımın döllenmemesi nedeniyle dün sonlanmış oldu. Maddi manevi tükendik ama bir yerde yeniden toplarlanıp devam etmemiz. Gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldin canım kolaylıklar dilerim umutsuz olmaya gerek yok bir kez pozitifi görmüşsün Eminim bir daha olacaktır devam et mutlaka 🙏🏼🙏🏼

Hoşgeldin canım kolaylıklar dilerim umutsuz olmaya gerek yok bir kez pozitifi görmüşsün Eminim bir daha olacaktır devam et mutlaka 🙏🏼🙏🏼
Teşekkür ederim cnm evet o umutla yola devam edecegim inş 4.son olur
Salı. Günü drla görüşmem var bakalım ne diyecek.
Yumurta ve sperm varsa tabi maddi olarak da dayanabildigimiz yere kadar gitmeliyiz.hiç olmazsa evlat edinmeye karar verdik eşimle ama oncesinde pişman olmamak elimizden geleni yaptık diyebilmek için devam etmemiz şart. Anne olmak illaki dogurmak degildir, ben yolda gördüğüm cocukları bile o kdr seviyorum ki anlatamam. Birde bana anne diyecek benim himayemde olacak cocugu ne kadar severim Allah bilir.
Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin

Merhabalar ben suan 9.tedavi surecindeyim psikolojiyi sorucak olursaniz valla bende kendimi artik bilmiyorum bi bakiyorum pozitiflik tavan yapmis bi bakiyorum negatiflik tavan yapmis hic belli olmuyor ama artik sunu biliyorumki bu surec cok zor yipratici artik kendimle dalga gecmeye basladim ve bisileri onemsememeye basladim baska turlu oluyor beni en cok zorlayan o vurulan igneler falan guluyorum kendime benki igneden cok korkardim simdi gunde 3 igne oluyorum korksam uzulsemde yipransamda pes etmedim etmeye de niyetim yok galiba 🤷‍♂️
Canım sizde ki temel sorun ne?
Tedavi surecin nasıl gidiyor transfer oldu mu
Rabbim bu sefer yuzunu guldursun inşallah arkadaşım

Back
X