Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Canım sizde ki temel sorun ne?
Tedavi surecin nasıl gidiyor transfer oldu mu
Rabbim bu sefer yuzunu guldursun inşallah arkadaşım
Mrb bendeki temel sorun tuplerin tikali olmasiydi aldirdim gorunurde baska problem yok ama nasip transfer oldum 3.gun embriyosu bugun 10.gunum idrarda baktim negatif yine biraz alt ust oldum ama yine de bi umit sali gununu bekliyecegim doktirum sali gunu kanda baktir demisti

Mrb bendeki temel sorun tuplerin tikali olmasiydi aldirdim gorunurde baska problem yok ama nasip transfer oldum 3.gun embriyosu bugun 10.gunum idrarda baktim negatif yine biraz alt ust oldum ama yine de bi umit sali gununu bekliyecegim doktirum sali gunu kanda baktir demisti
Canım cok erken bakmıssın 3.gün hemen cıkmaz oyle moralini bozma test gününü bekle lütfen
İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olsun cnm

Canım cok erken bakmıssın 3.gün hemen cıkmaz oyle moralini bozma test gününü bekle lütfen
İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olsun cnm
Ya simdi bidaha sabahki teste bakim dedim cok dikkatli bakim telefon isigiyla falan gozukuyor pozitif olma ihtimali ne acaba negatif olsa bisi gozukmezdi dimi

Ya simdi bidaha sabahki teste bakim dedim cok dikkatli bakim telefon isigiyla falan gozukuyor pozitif olma ihtimali ne acaba negatif olsa bisi gozukmezdi dimi
Canım inan ki cok erken
Bir ark pozitif oldugu halde idrarda cıkmamıstı
O yuzden hiç itimad etmiyorum ben
İnş vardır gülüm

Selamlar..benimde bir aksilik olmazsa 2. Denemem olacak bu ayın sonunda başlayacak. .umut hep vardır. .varolacaktir. .bence olumlu düşünelim. .hersey güzel olacak..hep birlikte dua ile arkadaşlar. .

Canım ya ne kadar da güzel ve doğru anlatmışsın yaaa moral oldun banada çok ama çok haklısın herşey olacağına varacak olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak 😶😶 ahhh öyle zor süreçler ki bıktırıyor insanı kendi kendini bşlentaşıyaöaz hale geliyorsun toplum baskısı da cabası offff bıktık yaaaaa .... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️beşi de tüp bebekmiydi canım denemelerin belli bir sebep varmı olmaması için ?
Sagol canım evet 5i de tüp bebekti hıcbir sorun yok ne esımde ne bende. Ama olmuyor

ERA testi ile anlaşılıyor canım
Era testinin maliyeti nedir acaba ? Ben doktorumdan talep ettim gerek yok 2 gün önce başlarız progestana aynı şey dedi. Bence önemli, progestana başlama gününden çok transfer gününü belirliyor. Maliyeti çok değilse bende yaptırmayı düşünüyorum

3. denememdeyim , çok umutsuzum. yumurtam oluşabilirse bir ihtimal bir anlık pozitif düşünebilirim. şu an bilmiyorum.

Genetik testlerinizi de yaptrdiniz mi
Evet canım Kromozom yaptırdık Temiz.
Pıhtılasma Temız
Histereskopi temiz
Hsg temiz
Her ay düzenli adet olurum
Yumurta rezervım cok ıyı

Eşimin de her testi yapıldı Kaan aydos da ros testi dna hasarı
Hersey temiz....
Takdir Allahın 🙏

Pıhtılasma Temız
Histereskopi temiz
Hsg temiz
Yumurta rezervım cok ıyı

Hersey temiz....
Takdir Allahın 🙏
Aynen canım artık diyecek bisey yok doktorlarda en son oyle diyor Takdiri Ilahi diye

Canım benimde 3.gündü 9. Gün idrar yaptım negatif çıktı olmadığını hissettim ertesi gün kan verdim negatifti hiç çizgi gözükmüyordu testte inşAllah senin vardır

Selamlar..benimde bir aksilik olmazsa 2. Denemem olacak bu ayın sonunda başlayacak. .umut hep vardır. .varolacaktir. .bence olumlu düşünelim. .hersey güzel olacak..hep birlikte dua ile arkadaşlar. .
Ayyyy şu umutsuzluktan bir kurtulamıyorum canım çok sıkılıyor canım ya

İkinci denemem olacak umut falan kalmadı herşeyi saldım bende

Sagol canım evet 5i de tüp bebekti hıcbir sorun yok ne esımde ne bende. Ama olmuyor
Hadi ya canım offf nolcak bu işler böyle ben anlamadım benimde aynı bir problem yok ikinci denemem olacak olumlu düşünce kalmadı içimde çok stresliyim herşey iyiyken birşey yokken neden olmuyor böyle ya

Era testinin maliyeti nedir acaba ? Ben doktorumdan talep ettim gerek yok 2 gün önce başlarız progestana aynı şey dedi. Bence önemli, progestana başlama gününden çok transfer gününü belirliyor. Maliyeti çok değilse bende yaptırmayı düşünüyorum
Kaçıncı deneme olacak kaçıncı denemeden sonra yapıyorlar ki

Pıhtılasma Temız
Histereskopi temiz
Hsg temiz
Yumurta rezervım cok ıyı

Hersey temiz....
Takdir Allahın 🙏
Canım kromozom pıhtılaşma testlerini senmi istedim yoksa doktor mu yaptırdı Ros testi DNA hasarı onları da nasıl yaptırdınız

15 günde çıktı transfer olacak gibi ilaç kullanıyorsun transfer günü transfer yerine biyopsi yapılıyor iki aya maloluyor eğer kaliteli embriyo ya rağmen 2-3 transfer de hiç tutunma olmadıysa öneriyorlar canım ama sonuç nasıl olacak işe yarayacak mı bilmiyorum
Anladım canım inşAllah işe yarar ne zaman olacak transferin canım testin sonucunda ne zaman nasıl olman gerektiği ne diyor

Merhaba arkadaslar
Benimde İlk tedavim negatif, ikincisi beş haftalık düşükle sonuclandı. Üçüncü tedavim yumurtalarımın döllenmemesi nedeniyle dün sonlanmış oldu. Maddi manevi tükendik ama bir yerde yeniden toplarlanıp devam etmemiz. Gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım olmaması için belli bir sebep varmı

Canım doktorunun dediğiyle aynı kapı ama şöyle yani progesteronu yaptırmaya başkadığın saatten sonran 120.saat civarı transfer oluyormuş eraya göre daha erken ya da daha geç başlanıyor progesterona.ama bazılarında da daha geç başlamak gerekiyormuş.850 Euro verdik ama sonuç pozitif olacak diye bişey yok bazı doktorlar da önermiyor

Back
X