Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben size küçük bir hikaye anlatayım. Hep bu forumları okuyup hamile kalanlara iç çekip göz yaşlarıma hakim olamadım ve 2. 3. 4. Daha fazla denemesi olumsuz olanları okuyup karamsarlaşıp geceler boyu ben anne olamayacağım diye ağladığım oldu. Eşimle 8 senelik flört sonrası 2012 de evlendik 2 yıl cocuk istemedik sonra artık olmalı dedık ve serüven başladı. Olmadı. Doktora gitmeler muayne olmalar, 1 yıl normal gebelik için deneme, polikistikle tanışma, yumurtlama takibi, rahimde polip tespiti, ilk histeroskopi aşılamaya geçme evresi ama farklı bir doktora gitme, rahim filmi, ilk histeroskopi de polipin tam kazınmamasının anlaşılması, ilk aşılama, 2.aşılama ve tüp bebek. Bu sürece 2014 te başladım derken artık 2016 da tüp bebek denemeleri başladı öncelikle alınmayan polip tekrar histeroskopi ile alındı ve ilk tedavi özel bir doktor ile başladı. Önceki süreçteki doktordan bahsedip kötülemeye gerek yok. 2. Doktorum Dr. Sait Halil kesinlikle çok iyi rahat bir kadın doğumcu. Polip için histeroskopi yaptı ve tertemiz oldu. İlk denemede 8 yumurta 5. Gune giden yok 3. Gun embriyo transferi ama olmadı. Doktordan cok memnudum ama özel muayenehane ve bahceciyi kullandık ozaman ikinciye ayrı yerlere gitmeyelim dedik direk bahçeliye Dr güvenç karlıkayaya başladık. 2. Deneme 12 yumurta 5. Gune gıden yok 4. Gun yumurtası transferi ve yıne gümm

buarada doktora bılgı verdım aldığım yanıt "genetıgın bozuktur işin zor". 3. Deneme yeter artık en iyisi kim bu işin dedik ve aldığımız yanıt hep aynı Prof Dr Bülent Tıraş. Kıy paraya bikere git tam git dedik, bunuda denedik diyelim dedik ve gittik. İlk muayne doktor girer odaya ve "gel seni anne yapalım" der hevesler göklerde, gözler yaşlı. Deneme başladı ve benden 47 evt 47 yumurta toplandı kullandığım ilaçlar iğneler envai çeşit. Kemik geliştirici iğneden tutunda ne ararsanız var. Buarada ilk gun muayne yı yapan Bülent Tıraşı asla bidaha görmedik. Neyse 47 yumurtadan sadece 2 tane 5. Gune gitti ve bunlara genetik tarama yapıldı. Sonuç yine farklı bir doktor tarafından telefon ile bıldırıldı. Yumurtalarınız bozuk %99 sorunlu embriyolar sakat bebek habercisi gibi bir zırvalama isterseniz transfer yapalım tarzı cumleler. Ve yine gümmmm. O gün işyerinden cıkmışım Boğaziçi köprüsünden metrobuste alıyorum haberı kendımı köprüden atmak istedim. Artık ümitler bitti ve eşimin ısrarı ile herhangibir merkeze gidip şansımızı denemeye devam edeceğiz gücümüz yettiğince diye karar vermişiz. Neyse bu seferde Acıbadem Atakent Doç Dr Turgut Aydın gittik hikayenizi anlattık cok aşırı rahat bir doktor. Allahın izniyle olur dedi panik yok dedı ve tedavi başladı 18 yumurta 4 tane 5. Gun transfer için davet edildik. Gittik neden bilmiyorum önlükleri giyip hazırlanamadım umutsuzum çünkü. Zira hoca geldi iyki giyinmedin yumurtaların 2 si iyi 2 si kötü kalite, rahim hazır değil transferin Bi sonraki ay dedi ve eşim kötü kalite ler ne olacak diye sordu. Hoca ya transfer yaparız isterseniz ama kalitesi düşük yada çöp dedi. Ama cok stressın dahada ümitlenip stres olmanı istemiyorum dedı ve eşimin ısrarı ıle kalitesi kötü olan 2 yumurta transfer edildi. 14. Gün hiçbir umudum ve beklentim olmadığından test yapılmadı. Ertesi gün annemin yoğun baskıları ile bhcg yaptırdım ve işyerindeyim gelen sonuç 335. Ben şok. Kontrole gittik ve Turgut hoca ikiz gebelik müjdesi verdi ve biz ultrason baktıgımız halde inanmıyoruz. Bır hafta sonra bir bebegın kalp atışının durduğu bilgisini aldık ki hocanın tahminide bu doğrultudaydı. Sonra 38 haftalık riskli ama aşırı güzel bir süreç ve binlerce kez şükür ettiğimiz Rabbimize oğlum kucağımda. Sakın sakın ümitsiz olmayın ben bugun 33 gunluk anneyim evet hala inanamıyorum anneyim lütfen her aksam Allah a dua edın içten dua edin. Bende isteyen herkes için dua ediyorum. Kendinize coook iyi bakın hep hayalimde bigün olursa bu platformda paylaşacağım dedim çok şükür paylaştım. Darısı hepinizin başına dualarım tüm isteyenlere