Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Merhaba. 8 aralik sat, transfer 27 aralik. gecen hafta sata gore doktora gittigimiz gun 6+3’ken doktor keseye gore 5+2 dedi, bebek tam yoktu. 10 gun sonra yani bugun keseye gore 5+6, bebek gelisim gostermemis. Doktor sonlandirmamiz lazim dedi. bu sekilde olup da sonradan gelisen var mi?
6. Haftaya kadar herşey normaldi kese yeri boyutu vs. 7+3 olması gerekirken 6+2 idi kese boştu bekledik ama gelişme olmadı. 8. Haftada ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım. ne denir bilemiyorum inşallah sizinki gelişir rabbim hayırlısını versin hakkınızda

6. Haftaya kadar herşey normaldi kese yeri boyutu vs. 7+3 olması gerekirken 6+2 idi kese boştu bekledik ama gelişme olmadı. 8. Haftada ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım. ne denir bilemiyorum inşallah sizinki gelişir rabbim hayırlısını versin hakkınızda

Size de cok gecmis olsun. Ucup gittiler, melek oldular. En hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin insallah.

Kizlar kafama bisey yapiliyor buaralar. Gerci 4 tup bebek denemesinden sonra biraz gec kaldim bunu dusunmek icin ama bu aldigimiz tedavilerle vucudumuza ne kadar zarar veriyoruz acaba. Fikri olan varmi?

Yani aldigimiz bu tup bebek ilaclari zararlimi acaba. Doktoruyla bu konuyu konusan oldumu?
Ben geçen sene tedaviye başlamadan önce meme usg si çektirmiştim. Hani herhangi bir kist varsa bileyim önceden takip edeyim diye. Bir tane anekoik kist çıktı anlamlı değildi herhangi bir büyüme de göstermedi. Tedavi gebelik emzirme sürecini geçireyim yine kontrole giderim.

Kizlar kafama bisey yapiliyor buaralar. Gerci 4 tup bebek denemesinden sonra biraz gec kaldim bunu dusunmek icin ama bu aldigimiz tedavilerle vucudumuza ne kadar zarar veriyoruz acaba. Fikri olan varmi?
Ben de 5. Tedevimdeyim. Doktora sordum bu iğnelerin bi yan etkisi var mı ya da ilerleyen zamanda ortaya çıkacak bi zararı dedim . Şimdiki ilaçlar vücuttan çok hızlı bir şekilde atılıyor demişti

Ben geçen sene tedaviye başlamadan önce meme usg si çektirmiştim. Hani herhangi bir kist varsa bileyim önceden takip edeyim diye. Bir tane anekoik kist çıktı anlamlı değildi herhangi bir büyüme de göstermedi. Tedavi gebelik emzirme sürecini geçireyim yine kontrole giderim.

Canim iyi yapmissin kontrol yapmaktirmakla. Tedbirli olmak lazim.

Ben de 5. Tedevimdeyim. Doktora sordum bu iğnelerin bi yan etkisi var mı ya da ilerleyen zamanda ortaya çıkacak bi zararı dedim . Şimdiki ilaçlar vücuttan çok hızlı bir şekilde atılıyor demişti

Evet canim bana da aynisini soylediler. Sanirim kanitlanmis bir yan etkisi yok. Cok uzun vadeside belirsiz zaten. Ama alacagimizi aldik artik. Insallah bu tedavimizde olumlu sonuc aliriz. Sen ne asamadasin 5.de simdi? Ben de 5.ciye baslicam ama adetimi bekliyorum. Test yaptim negatif cikti ama adetim gecikti ve hala gelmedi. Adet baslayinca 5.ye baslicam.

Ben dün tekrar ilaçlara başladım. Adetin 16. Gününe gelmiş oldu yani. Eğer her şey yolunda olursa opu adete gelecek. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Evet canim bana da aynisini soylediler. Sanirim kanitlanmis bir yan etkisi yok. Cok uzun vadeside belirsiz zaten. Ama alacagimizi aldik artik. Insallah bu tedavimizde olumlu sonuc aliriz. Sen ne asamadasin 5.de simdi? Ben de 5.ciye baslicam ama adetimi bekliyorum. Test yaptim negatif cikti ama adetim gecikti ve hala gelmedi. Adet baslayinca 5.ye baslicam.
İğnelerde 6. Günüm . Bakalım sabırla denemeye devam

Valla hiç bilmiyorum canım ama az da olsa bir zarar veriyordur herlde hormon tedavisi takviye alıyoruz sonuçta bir sürü iğne ilaçla vücudun değerleri oynuyor

Ben dün tekrar ilaçlara başladım. Adetin 16. Gününe gelmiş oldu yani. Eğer her şey yolunda olursa opu adete gelecek. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Hiç duymadım onu canım ya adetliyken toplama işlemi Nasıl olacak ki

Canım tutunma sebebi belli mi ?

Birde kahve çay tüketiminiz nasıl kızlar içiyormusunuz ne kadar tüketiyorsunuz

Birde kahve çay tüketiminiz nasıl kızlar içiyormusunuz ne kadar tüketiyorsunuz
Ben önceki tedavilerimde çok dikkat etmiştim yediğime içtiğime çay kahveyi özellikle tedaviye başladığımda bırakmıştım . Şimdi çay içiyorum kendimi sıkmıyorum pek fazla . Daha önce çok dikkat edip sonuç alamayınca bu sefer de böyle olsun dedim . Ha bu arada 3 gündür de fena gribim Doktorum ilaç alabilirsin dedi bakalım ne olacak

Ben çok cay kahve sevmem gun de 2 bardak anca cay iciyorumdur ama kola seviyorum
Bende kahve seviyorum canım çayda içiyorum kahvaltıda en fazla iki bardak içtim bu aralar ama etkilemez inşallah kolada içiyorum

Back
X