Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Ben önceki tedavilerimde çok dikkat etmiştim yediğime içtiğime çay kahveyi özellikle tedaviye başladığımda bırakmıştım . Şimdi çay içiyorum kendimi sıkmıyorum pek fazla . Daha önce çok dikkat edip sonuç alamayınca bu sefer de böyle olsun dedim . Ha bu arada 3 gündür de fena gribim Doktorum ilaç alabilirsin dedi bakalım ne olacak
Bende aynı ilkinde çok dikkat ettim şimdi hiç öyle düşüncelere kapılmak içimden gelmiyor uygulamıyorumda zaten canım istemiyor hiç dikkat etmek nedense 🤦‍♀️ Kahve içiyorum günde bir bardak çay sabahları bu hafta transferim var etki etmez umarım geçmiş olsun canım transfer ne zaman olacaktın oldun mu

Bende aynı ilkinde çok dikkat ettim şimdi hiç öyle düşüncelere kapılmak içimden gelmiyor uygulamıyorumda zaten canım istemiyor hiç dikkat etmek nedense 🤦‍♀️ Kahve içiyorum günde bir bardak çay sabahları bu hafta transferim var etki etmez umarım geçmiş olsun canım transfer ne zaman olacaktın oldun mu
Şu an iğne oluyorum pgt yapılacak sonra transferi görmek nasip olur inşallah

Ben çay içiyorum. önceden filtre kahve çok içerdim ama makineyi kaldırdım şimdi yapmıyorum da içmiyorum da. İki üç günde bir fincan Türk kahvesi içiyorum.
Bende aynı türk kahvesi çay içiyorum umarım etki etmez 🙄

Bende aynı türk kahvesi çay içiyorum umarım etki etmez 🙄
Benim okuduğum kaynaklarda çok yüksek miktarda kafein tüketimi yumurta kalitesi üzerinde olumsuz etkiye sahip diyordu. Ben de mümkün mertebe azalttım. Sigara filan tüketilmediği sürece böyle şeylere çok takılmamak lazım.

Benim okuduğum kaynaklarda çok yüksek miktarda kafein tüketimi yumurta kalitesi üzerinde olumsuz etkiye sahip diyordu. Ben de mümkün mertebe azalttım. Sigara filan tüketilmediği sürece böyle şeylere çok takılmamak lazım.
Aynen bende öyle düşünüyorum fazla içilmesini sürece etki etceni sanmıyorum

Kizlar tedavi oldugunuz yerde yimurta toplandiktan ve embryo asamasina gelirken size embryologlsr sukadar yumurta var bukadar embryo fln var diye yazili kagit veriyorlarmi yoksa sozel telefon gorusmesiyle mi ilerliyor surec. Bir tanidik dediki bazi tup bebek merkezleri 2.yada 3.islem yapilsin diye toplansn yumurta sayisini az gosteriyormus havuz yapalim diyorlsrmis bir duyum aldim tirstim

Kizlar tedavi oldugunuz yerde yimurta toplandiktan ve embryo asamasina gelirken size embryologlsr sukadar yumurta var bukadar embryo fln var diye yazili kagit veriyorlarmi yoksa sozel telefon gorusmesiyle mi ilerliyor surec. Bir tanidik dediki bazi tup bebek merkezleri 2.yada 3.islem yapilsin diye toplansn yumurta sayisini az gosteriyormus havuz yapalim diyorlsrmis bir duyum aldim tirstim
Evet işlemden çıkınca hem sözel olarak söylediler hem de elime bilgiledirme formu verdiler. Rezervim az olduğu için tedaviye başlarken doktorum demişti üzülme olmazsa havuz yaparız diye ama havuza gerek kalmamıştı.

Evet işlemden çıkınca hem sözel olarak söylediler hem de elime bilgiledirme formu verdiler. Rezervim az olduğu için tedaviye başlarken doktorum demişti üzülme olmazsa havuz yaparız diye ama havuza gerek kalmamıştı.
Kac yumurta toplandi bana opuya girerken bir kagit verdiler sonra sozel sukadar toplamdi dedi yazili belge vermedi gittim 2.kez yok vermiyoruz dedi ilk belge yeterli dedi ama orda yum sayimyokki🙁

Evet arayıp bilgilendirme yapıyorlar gün gün birde kağıt veriyorlar tam olarak ne yazıyor unuttum ama kağıtlar vardı havuzdan bahsedilmedi bana onu bilmiyorum 🤷‍♀️

Bu süreçte moral motivasyon daha önemli güzel şeyler düşünüp kendimizi olumlu anlamda telkin etmeliyiz.
Kesinlikle aslında süreci unutabilsek kafamıza takmasak transferden sonrada on gün rahat geçirsek çok güzel olacakta

Valla hiç bilmiyorum canım ama az da olsa bir zarar veriyordur herlde hormon tedavisi takviye alıyoruz sonuçta bir sürü iğne ilaçla vücudun değerleri oynuyor
Bana 2 ayda vucut atiyor dedi gonal f i.protein o dedi doktor. Zaten kotu zararli diycek haliyokya para kazaniyo Adam buisten

Bide gonal f kullandiktan sonraki ay adet 3.gun fsh biraz yuksek cikti normale gore. Gonal f icinde fsh varmis zaten acaba o mu etkiledi nedir bilen varmi 😬😳😖

Back
X