Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Ne güzel umudunuz var. Bİzim son dememizdi. Martta 45 olacağım. Olmadı. Olmuor En kötüsü benim yaşım yüzünden eşimin de bunu yaşaması. O benden 6 yaş küçük. Yüzüne bakamıyorum. Kıyamıyorum. O da çok üzgün. Ve onu böyle görünce kahroluyorum. Onun başkasıyla şansı olabilir diyorum. Ayrılsak diyorum... O kadar kötüyüm ki..
Yaşınız varmış evet ancak bu durum 20 li yaşlarda da olabilirdi ki burda örnekleri çok. Benim yüzümden senin yüzünden diye düşünmeyin siz bir ailesiniz. Hepimiz kaderimizde yazılanı yaşayacağız Allah tan güzellikler isteyeceğiz. Sizin için de dua edeceğim.

Benim de erkek faktörü bildiğimiz ki esim tek testisliymis ben bilmiyordum düşünün. Ne yapalım Rabbim ol derse olacak bu kadar basit inşallah bizlerin de cocuk sahibi olacak günlerimiz gelecek inanıyorum 🤲

Benim de erkek faktörü bildiğimiz ki esim tek testisliymis ben bilmiyordum düşünün. Ne yapalım Rabbim ol derse olacak bu kadar basit inşallah bizlerin de cocuk sahibi olacak günlerimiz gelecek inanıyorum 🤲
İnşalllah olacak canım imkansız diye birşey yoktur doktorların bile sizin çocuğunuz olmaz dediği çok kişinin kendiliğinden arka arkaya hamile kaldığını çok duyuyoruz

İnşalllah olacak canım imkansız diye birşey yoktur doktorların bile sizin çocuğunuz olmaz dediği çok kişinin kendiliğinden arka arkaya hamile kaldığını çok duyuyoruz
En basiti annem canım 3 4 defa düşük olmuş. Bana 9 ay boyunca yatmış 90 kilo olmus. Smdi 3 kardeşiz cok şükür. Bol bol dua etmek lazım. Duanın gücüne cok inaniyorum

En basiti annem canım 3 4 defa düşük olmuş. Bana 9 ay boyunca yatmış 90 kilo olmus. Smdi 3 kardeşiz cok şükür. Bol bol dua etmek lazım. Duanın gücüne cok inaniyorum
Aynen öyle canım Allah sabredenlerle beraberdir duanın gücü 🤲🤲🤲 çok büyük Rabbim dualarımızı kabul etsin 🙏🙏🙏

Doktorlar bu tarz şeylere önyargılı yaklaştıkları içim açıkçası söylemek istemiyorum. Sana salpin markasını önerebilirim. Ürünleri oldukça iyi ben de araştırıp kullanıyorum sen de bir bak istersen
Merhaba canım yazılarınızı okudum bende almak istiyorum hurma poleni nereden aldın sen güvenilir mi

Merhaba Allah yardımcımız olsun hepimizin bende İrenbede tedavi görüyorum ilki negatif oldu ikincisini oldum dün sizin doktorunuz kim
Amin canım :dua: benim doktor ümit hanım.dondurulmus transferi mi oldunuz.Hayirlisi olsun insallah bebeğin seninledir.

Bi tanidigimiz da pkoluydu smdi hamile. Nasip iste. Yasiniz genc neden olmasin insallah olur. Irenbede hangi doktorda tedavi goriyorsunuz
Sağol canım inşallah olur ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz.Ümit inceboz doktorum.

Amin canım :dua: benim doktor ümit hanım.dondurulmus transferi mi oldunuz.Hayirlisi olsun insallah bebeğin seninledir.
İnşallah canım 🙏 evet dondurlmuş oldum ilkinde dondurulmuştu ama olmadı. Transfer ne zaman

transfer hazırlığında olacaktık şuan ama adetim tam sökülmedi biraz stres yaşamıştım.ondan tam sökülmeden başlamayalım dedi ümit hanım bir sonraki adette başlayacağız.cyloprognova kullanıyorum şimdilik.

Kızlar benim Dondurulmuslar 7 8 ve 10 hucrelilermis ıYiye yakin diyo kiz . Ne demek bu hücreler bilen warsa yazabilir mi

Merhaba kızlar benim ilk tedavim iptal oldu yumurta toplandı ama 1 tane döllendi o da 2. Gün durdu gelişimi ve iptal et dr. Çok zor bir şeymiş😢. Benim yumurtalarım kalitesizmiş sanırım yoksa eşimin spermlerinde sıkıntı yok. Kaliteyi arttırabiliyor muyuz? O kadar da dikkat ettim yediklerime içtiklerime. Sigarayı 7 ay oldu içmiyorum. Alkol zaten yok. Deli gibi yok balık yiyim yok ceviz yiyim. Çay kahve içmem. Ama baktım ki hiç bir yararı yok. Napmam lazım bir akıl verin bir yol gösterin nolur. Ne zormuş çocuk sahibi olmak bilsem valla 18im de yapardım😥😣😫😖😭

Merhaba kızlar benim ilk tedavim iptal oldu yumurta toplandı ama 1 tane döllendi o da 2. Gün durdu gelişimi ve iptal et dr. Çok zor bir şeymiş😢. Benim yumurtalarım kalitesizmiş sanırım yoksa eşimin spermlerinde sıkıntı yok. Kaliteyi arttırabiliyor muyuz? O kadar da dikkat ettim yediklerime içtiklerime. Sigarayı 7 ay oldu içmiyorum. Alkol zaten yok. Deli gibi yok balık yiyim yok ceviz yiyim. Çay kahve içmem. Ama baktım ki hiç bir yararı yok. Napmam lazım bir akıl verin bir yol gösterin nolur. Ne zormuş çocuk sahibi olmak bilsem valla 18im de yapardım😥😣😫😖😭
Ah canım sıkma kendini çok bazı arkadaşlar yazıyor bazen kullanıyorlar arı polen vitaminler isimleri falan sanada yazan olur mutlaka onlardan bir dene faydasını görenler var mutlaka yararı olacaktır

Back
X