Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Merhaba kızlar benim ilk tedavim iptal oldu yumurta toplandı ama 1 tane döllendi o da 2. Gün durdu gelişimi ve iptal et dr. Çok zor bir şeymiş😢. Benim yumurtalarım kalitesizmiş sanırım yoksa eşimin spermlerinde sıkıntı yok. Kaliteyi arttırabiliyor muyuz? O kadar da dikkat ettim yediklerime içtiklerime. Sigarayı 7 ay oldu içmiyorum. Alkol zaten yok. Deli gibi yok balık yiyim yok ceviz yiyim. Çay kahve içmem. Ama baktım ki hiç bir yararı yok. Napmam lazım bir akıl verin bir yol gösterin nolur. Ne zormuş çocuk sahibi olmak bilsem valla 18im de yapardım😥😣😫😖😭
Etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben yumurta toplamadan 3 ay önceden başlayarak karbonhidrat, şeker, çay/kahve kestim(tabi arada bir hepsinden kaçamak yaptım az olmak şartıyla). Son bir ay Her sabah 1 çaykaşığı arısütü-hambal-propolis karışımından yedim( marketten almıştık beeo diye bir marka) ve sonuçta 23 olgun yumurta toplandı.Etkisi var mı bilmiyorum çünkü doktoruma sorduğumda cevap alamamıştım

Iyi diyebilirim ıyi gozukuolar diyo . Görüyo mu ki orda acaba :)
😊😊😊sürekli kontrolde onlar zaten. Taze mi deneyecekler dondurulmuş mu? Siz ismail beyin hastasıydınız galiba değil mi? Cumartesi kendisiyle görüşmeye gittik, sanki hep 3. gün embriyosu transferi yaptığı hissi uyanmıştı bende

😊😊😊sürekli kontrolde onlar zaten. Taze mi deneyecekler dondurulmuş mu? Siz ismail beyin hastasıydınız galiba değil mi? Cumartesi kendisiyle görüşmeye gittik, sanki hep 3. gün embriyosu transferi yaptığı hissi uyanmıştı bende
Taze denendi ama 6 7 haftalıkken kürtaj oldum maalesef. Benim dr um irenbeyle çalışıyo ırenbe dr.larindan degil canim. Anne rahmi en güzel yer diyolar genelde benimki de 3.gun transfer ediyor

Ben gidiyorum canım evet 3.gün yapıyor herlde benim ilk 3.tü Buda 3.gün sana ne dedi canım his nasıl oluştu

Taze denendi ama 6 7 haftalıkken kürtaj oldum maalesef. Benim dr um irenbeyle çalışıyo ırenbe dr.larindan degil canim. Anne rahmi en güzel yer diyolar genelde benimki de 3.gun transfer ediyor
Benimkide 3.canım ikiside 3tü inşAllah tutar bend eğer ondan korktum 3.gün diye

Ben gidiyorum canım evet 3.gün yapıyor herlde benim ilk 3.tü Buda 3.gün sana ne dedi canım his nasıl oluştu
5.günü beklemenin pek avantaj olmadığına ikna oldum. Önceden 5.gün çok daha iyi diye düşünürdüm aslında hoca haklı, 5.günü beklerken embriyoların çoğu ölüyor laboratuvar şartlarından dolayı. Hayırlısı olsun sizin için

5.günü beklemenin pek avantaj olmadığına ikna oldum. Önceden 5.gün çok daha iyi diye düşünürdüm aslında hoca haklı, 5.günü beklerken embriyoların çoğu ölüyor laboratuvar şartlarından dolayı. Hayırlısı olsun sizin için
Bencede 3. Gun sanki daha iyi gibi geliyo. Siz oldunuz mu transfer dr unuz kimdi

Evet bende aynısını düşündüm benim 5.gün embryomda var ama 3.günlerinde iyi diye 2.de gene 3.gün yaptı inşAllah sonuç iyi olur siz n’aptınız karar verdiniz mi İsmail beyde

Evet bende aynısını düşündüm benim 5.gün embryomda var ama 3.günlerinde iyi diye 2.de gene 3.gün yaptı inşAllah sonuç iyi olur siz n’aptınız karar verdiniz mi İsmail beyde
Çok olumlu ve pozitif bir enerji verdi ama bazı şeyler kafama takıldı. Rahim filmi ve spermiyogram istedi bizden ki rahim filmi 2 sene önce çekildi spermiyogramda 1 sene önce yapıldı, ikisinde de sorun yoktu. Kendi merkezlerinde görmek istiyorlarmış ama ne bileyim biraz gereksiz geldi bana ondan ikilemde kaldım. Sizden istemiş miydi?

Çok olumlu ve pozitif bir enerji verdi ama bazı şeyler kafama takıldı. Rahim filmi ve spermiyogram istedi bizden ki rahim filmi 2 sene önce çekildi spermiyogramda 1 sene önce yapıldı, ikisinde de sorun yoktu. Kendi merkezlerinde görmek istiyorlarmış ama ne bileyim biraz gereksiz geldi bana ondan ikilemde kaldım. Sizden istemiş miydi?
Biz giderken daha önce aşılamada yapılan evrakları rahim filmi CD sini götürdük canım istemedi spermiyogram ne oluyor tam bilmiyorum ama spermle ilgili bişeylere bakılmıştı herlde problem yoktu ikimizdede sebepsiz infertilite sizde varmıydı belli bir problem canım

Biz giderken daha önce aşılamada yapılan evrakları rahim filmi CD sini götürdük canım istemedi spermiyogram ne oluyor tam bilmiyorum ama spermle ilgili bişeylere bakılmıştı herlde problem yoktu ikimizdede sebepsiz infertilite sizde varmıydı belli bir problem canım
Bende hepsini götürdüm yanımda 2 yıl geçmiş tekrar yapalım dedi. Bir problem yok sebepsiz malesef

Sperm testini her merkez ,kendi merkezinde yapilsin istiyor.

Back
X