- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Tamam canım arkadaşlar son durumlarınız neler ? Nasıl gidiyor tedavi süreçleriniz ???Bu başlığı güncel tutalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım arkadaşlar son durumlarınız neler ? Nasıl gidiyor tedavi süreçleriniz ???Bu başlığı güncel tutalım
Maalesef ben başlayamadım bahçeci yeni hasta kabul etmiyor. Virüs tehdidi bitmeden başlayamayacazTamam canım arkadaşlar son durumlarınız neler ? Nasıl gidiyor tedavi süreçleriniz ???
Evet malesef bazı yerler kabul etmiyor bazı yerlerde kişiye bırakıyormuş tercihi. Bi an önce bitse şu virüste normal hayata geri dönsek tedavilere devam etseniz gönül rahatlığıylaMaalesef ben başlayamadım bahçeci yeni hasta kabul etmiyor. Virüs tehdidi bitmeden başlayamayacaz
Amin canmm insallahh. Okullar kapalıyken izin derdi olmadan yaparız demiştim ama maaelesef. Ginera aldım ama ne zaman başlasam bilmiyorum. Doktorum ertelemek daha doğru olur dedi. Ben de bıraktım şimdilik. Vitamin hapları dahil hiçbişey kullanmıyorumEvet malesef bazı yerler kabul etmiyor bazı yerlerde kişiye bırakıyormuş tercihi. Bi an önce bitse şu virüste normal hayata geri dönsek tedavilere devam etseniz gönül rahatlığıyla
Valla canım ya zor oldu süreçtekiler için bu durum.Ginera neydi ? Bencede içme bişey vücudun dinlensin belki süreç iyi gelir vücut için iyice dinlenmiş şekilde başlarsınAmin canmm insallahh. Okullar kapalıyken izin derdi olmadan yaparız demiştim ama maaelesef. Ginera aldım ama ne zaman başlasam bilmiyorum. Doktorum ertelemek daha doğru olur dedi. Ben de bıraktım şimdilik. Vitamin hapları dahil hiçbişey kullanmıyorum
İlaçsız adet olamıyorum. Onun için kullanacaktım canm.Valla canım ya zor oldu süreçtekiler için bu durum.Ginera neydi ? Bencede içme bişey vücudun dinlensin belki süreç iyi gelir vücut için iyice dinlenmiş şekilde başlarsın
Hee anladım canım dinlenmek iyi gelir belki vücuduna tam zamanı gelir ozaman transfer olmuş olursun inşAllahİlaçsız adet olamıyorum. Onun için kullanacaktım canm.
Amin canmm insallahhhHee anladım canım dinlenmek iyi gelir belki vücuduna tam zamanı gelir ozaman transfer olmuş olursun inşAllah![]()
Valla canım ya nasıl denk geldi hayat durdu resmen ne zaman düzeleceğine belli değil bi an önce geçse bariYeterki şu süreç geçsin valla kendimi dinlemekten bi hal oldum
Evet valla ne zaman gitcek nasi olcak bu bela bizdenValla canım ya nasıl denk geldi hayat durdu resmen ne zaman düzeleceğine belli değil bi an önce geçse bari![]()
Zor gidecek bu gidişle sayılar gün geçtikçe artıyor çok bulaşıcı işimiz zor vallaEvet valla ne zaman gitcek nasi olcak bu bela bizden
Daha dur yeni başlıyor...Evet valla ne zaman gitcek nasi olcak bu bela bizden
Ahh valla işimiz zor bu süreçte.. bi an önce geçsede tedavilerine devam etse herkes. Valla tedavisi yarım kalanlara çok üzüldüm bu süreçte. Umarım süreç yarar herkesede ilk denemede olumlu sonuca ulaşırsınızDaha dur yeni başlıyor...
Ben de erteledim doktorumla görüşmedim bile aklın yolu bir şu dönemde risk alamam.
Bende 1 hafta sonra prp olmam lazım ama erteleyeceğim sanırım aslında 2 hafta iznim var bu hafta ben çalışıyorum 2 hafta izinliyim..bazen diýorum yap evdesin nasıl olsa bazen de diyorum ertele.sonucta prp de transferde en fazla 1 saat sürecek işlem bilemedim yaDaha dur yeni başlıyor...
Ben de erteledim doktorumla görüşmedim bile aklın yolu bir şu dönemde risk alamam.
Doktorlar ne diyo peki kayıplara pgt de yapılmış aslında yapılması gerekenler yapilmisMerhaba kızlar.. 5 yıl da başımdan geçenler ilk tüp bebek denemem de gebelikleriniz de birşey yok dediler direk transfer oldum tuttu ama bebek dawn sendromlu çıktı ve ileride daha ne hastalık çıkar bilinmez dediler. 17. Haftada aldırdık. 3 ay sonra tekrar dondurulmuşlar transfer oldu. Oda negatif . Bu sefer başka bir merkezde baştan aşağıya bakıldı. Hatta rahim filmi istediler. İlk defa rahim filmi çekikdi. Şekil bozukluğu var. Düşüklerinin nedeni bu demekki denildi. Histeroskopi ameliyatı oldum. Şekil bozukluğu düzeltilmiş. Yapışkanlık temizlenmiş. İlk adette de transfere çağırdılar. 10 yumurtadan 5 yumurtam 5. Güne gitti. 5 nide pgt ye gönderdik. 2 tane sağlam geldi. 1. %40 sorunlu çözüldü 2 . Yide çözdürdük %100 iyi durumdaydı. 2 side transfer oldu 1 test pozitif 2 gün sonra kide katladı. 3 gün sonrada da kanamam oldu. 2 hafta sonra dr gittim kese yok. Gelişmeyen gebelik denildi. 5 aylık çaba mücadelenin sonu hüsran. Pazartesi tekrar dr gideceğim. Kanama var. Kendime gelemiyorum dondum kaldım ne doğru dürüst ağlamak geliyor ne bağırıp çağırmak. Kendime gelemiyorum. Bu arada 4 de normal yolla kaybım var. Ne yapayımda kendime geleyim ben bulamıyorum çözümü olan var mı??
Normalde üzüldüğümde temizlikten sinirimi çıkartırdım şimdi hiçbirşey yapasım yok.
Canım ya ne desem üzüleceksin çok ama çok hassas bu durumlarMerhaba kızlar.. 5 yıl da başımdan geçenler ilk tüp bebek denemem de gebelikleriniz de birşey yok dediler direk transfer oldum tuttu ama bebek dawn sendromlu çıktı ve ileride daha ne hastalık çıkar bilinmez dediler. 17. Haftada aldırdık. 3 ay sonra tekrar dondurulmuşlar transfer oldu. Oda negatif . Bu sefer başka bir merkezde baştan aşağıya bakıldı. Hatta rahim filmi istediler. İlk defa rahim filmi çekikdi. Şekil bozukluğu var. Düşüklerinin nedeni bu demekki denildi. Histeroskopi ameliyatı oldum. Şekil bozukluğu düzeltilmiş. Yapışkanlık temizlenmiş. İlk adette de transfere çağırdılar. 10 yumurtadan 5 yumurtam 5. Güne gitti. 5 nide pgt ye gönderdik. 2 tane sağlam geldi. 1. %40 sorunlu çözüldü 2 . Yide çözdürdük %100 iyi durumdaydı. 2 side transfer oldu 1 test pozitif 2 gün sonra kide katladı. 3 gün sonrada da kanamam oldu. 2 hafta sonra dr gittim kese yok. Gelişmeyen gebelik denildi. 5 aylık çaba mücadelenin sonu hüsran. Pazartesi tekrar dr gideceğim. Kanama var. Kendime gelemiyorum dondum kaldım ne doğru dürüst ağlamak geliyor ne bağırıp çağırmak. Kendime gelemiyorum. Bu arada 4 de normal yolla kaybım var. Ne yapayımda kendime geleyim ben bulamıyorum çözümü olan var mı??
Normalde üzüldüğümde temizlikten sinirimi çıkartırdım şimdi hiçbirşey yapasım yok.
Pazartesi tekrar görüşeceğiz ama gelişneyen gebelik dedilerDoktorlar ne diyo peki kayıplara pgt de yapılmış aslında yapılması gerekenler yapilmis
Yaş 43 olacak. Kan oCanım ya ne desem üzüleceksin çok ama çok hassas bu durumlarRabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebeliğin oldun İnşAllah
Bu kayıplar neden oluyor hiç sebep sunmadılar mı ? Farklı doktorlara gitmişsindir bu süreçte ne diyorlar ? Kan pıhtı testin yapıldımı ? Kan sulandırıcı kullanmışsındır büyük ihtimalle ? Birde yaşın kaçtı canım ?