- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
Keşke bisey söyleseler şu sebep die ona gore bi yol cizilir ama 2 3 düşüğe bile normal diyen dr.lar varPazartesi tekrar görüşeceğiz ama gelişneyen gebelik dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bisey söyleseler şu sebep die ona gore bi yol cizilir ama 2 3 düşüğe bile normal diyen dr.lar varPazartesi tekrar görüşeceğiz ama gelişneyen gebelik dediler
Valla kafayı yedirtcekler başka da birşey yokKeşke bisey söyleseler şu sebep die ona gore bi yol cizilir ama 2 3 düşüğe bile normal diyen dr.lar var
Pazartesi görüştüğünde aklındaki tüm her şeyi sor canım gerekirse başka bi dr.la devam etValla kafayı yedirtcekler başka da birşey yok
Tamam bakacağım konuşmaya göre artık sizzin öykünüz??Pazartesi görüştüğünde aklındaki tüm her şeyi sor canım gerekirse başka bi dr.la devam et
Ilk denemem de 6 haftalikti kürtaj oldum. Ikinci icin bekliyorum benimde bi sorunum yoktu her şey normaldiTamam bakacağım konuşmaya göre artık sizzin öykünüz??
İnşallah çok beklemeden bu sefer tutar.Ilk denemem de 6 haftalikti kürtaj oldum. Ikinci icin bekliyorum benimde bi sorunum yoktu her şey normaldi
Maşallah. Doğal yolla nasıl oldu sorununuz neydiBenim hamile kalamamak icin nedenlerim vardi 4 kez tüp bebek denedim suan 10+1 dogal yolla hamileyim. Tam umutlarin tukendi dedigi yerde yeni umutlarin yeserdigi yerdeyim
Çok tekrarlayan düşüklerde kan sulandırıcıyı 9ay veriyorlar canım gene doktorun biliyordur zaten ama başka bir nedende olabilir altında yatan bilinmeyen ama neYaş 43 olacak. Kan o
Pıhtılaşması yok dediler ilaç kullanmadım. Sadece estrofem ve jel kullandım. Valla şaşırdım artık daha ne yapmak gerekli ki??
Çok sevindim Rabbimin mucizesi ne güzel Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahBenim hamile kalamamak icin nedenlerim vardi 4 kez tüp bebek denedim suan 10+1 dogal yolla hamileyim. Tam umutlarin tukendi dedigi yerde yeni umutlarin yeserdigi yerdeyim
Bizde anlamadik doktorlar da aciklayamadi.rahim filmine gore iki tupum de tikaliydi bide yarim rahimliyim.Maşallah. Doğal yolla nasıl oldu sorununuz neydi
Allah razi olsun canim benim sende insaallah sag salim kucagina alirsin bebegini.Çok sevindim Rabbimin mucizesi ne güzel Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah![]()
Ol der oluverir. Iste tam bu hikaye cok sevindim adına valla kendimin olmuş gibi. Sen ne kadar çok sevinmiştir 4 denemenin ardından bu mucizeyeBizde anlamadik doktorlar da aciklayamadi.rahim filmine gore iki tupum de tikaliydi bide yarim rahimliyim.
Aminnn canımm aminnnn Rabbim bizlere sağlıkla kucağımıza almayı olmayan arkadaşlarımda en koşa sürede hamileliği yaşattırsın inşAllah yüce RabbimAllah razi olsun canim benim sende insaallah sag salim kucagina alirsin bebegini.
Insaallah canim.insaallah. yalnis hatirlamiosam tup bebek icin burda cok muhabbetimiz oldu seninleAminnn canımm aminnnn Rabbim bizlere sağlıkla kucağımıza almayı olmayan arkadaşlarımda en koşa sürede hamileliği yaşattırsın inşAllah yüce Rabbim
Canım sebeplerini bulabildilermi neden oluyormuş embriyolardamı sıkıntı varmış yada genetikten mi kaynaklanmış acabaSevinemedim canin maalesef. 4. Tuo bebek denemem tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Deneme icin hazirlik yapiodum hamile kaldigimi ogrendim dogal yolla oda ayni sekilde 6 haftalik kalbi durdu aldirdim. Bu benim 3. Hamileligim bunuda tesadufen ogrendim. Sevinemiyorum yani korkuyorum sevinmeye.ama Allahdan umut kesilmez hic bir zaman.tam bitti diyodum coxuk fikrini silmeye baslamistim mucize oldu binlerce sukurler olsun Allahima. Isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin
Ama bu o haftalık aralığında degil büyümüş artık:) kötü düşünme canım mucize olmuş gercektenSevinemedim canin maalesef. 4. Tuo bebek denemem tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Deneme icin hazirlik yapiodum hamile kaldigimi ogrendim dogal yolla oda ayni sekilde 6 haftalik kalbi durdu aldirdim. Bu benim 3. Hamileligim bunuda tesadufen ogrendim. Sevinemiyorum yani korkuyorum sevinmeye.ama Allahdan umut kesilmez hic bir zaman.tam bitti diyodum coxuk fikrini silmeye baslamistim mucize oldu binlerce sukurler olsun Allahima. Isteyen herkese bu mucizeyi yasatsin
Valla mı canımInsaallah canim.insaallah. yalnis hatirlamiosam tup bebek icin burda cok muhabbetimiz oldu seninle![]()
Canim benim.bagisiklik sistemimle alakaliymis cok guclu bagisiklik sistemim oldugu icin bebegi bile disardan bi tehdit olaral gorup atmaya calisiyomus. Hali hazirda rahmim kasiliyo surekli bebekle savasiyo.Canım sebeplerini bulabildilermi neden oluyormuş embriyolardamı sıkıntı varmış yada genetikten mi kaynaklanmış acaba