Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Ama bu o haftalık aralığında degil büyümüş artık:) kötü düşünme canım mucize olmuş gercekten
Kasilmalarim var canim rahim kasiliyo atabilsem ultrason fotosunu aticam ama atamiyorum kesem kum saati gibi bebekde kum saatinin daraldigi yerde duruyo oyle dusun kese surekli sekil degistiriyo

Canim benim.bagisiklik sistemimle alakaliymis cok guclu bagisiklik sistemim oldugu icin bebegi bile disardan bi tehdit olaral gorup atmaya calisiyomus. Hali hazirda rahmim kasiliyo surekli bebekle savasiyo.
Anladım canım onun için serum verdiler mi hiç ben bu tedavimde bağışıklık için serum kullandım

Progestan 200 luk fitil kullaniyorum canim gunde 3 kez bide kasilma olunca kahve leke gelio onada proluton ignem var 3 gunde 1
Canım bendede kanama alanı var içerde 6.haftaöda başladı hala geçmedi ilk 2hafta leke ve 2kere kanama yaşadım kesilmişti bugün gene başladı kahve lekeler doktora gttim alanlardan geliyor dedi iki tane var 🥺

Back
X