Merhabalar, bugün bir külçe gibi uyandım. Dün büyük umutlarla beklediğim olduğunu hissettiğim transferimin sonucunun 0 olduğunu öğrendim. İlk düşüncem ne yapacağız şimdi oldu. İğneleri ilaçları düşündüm midem bulandı. Bu kadar şeyi baştan yaşamak o kadar zor geliyor ki şimdi. Üstelik şansımız da az. Eşimden microtese ile sperm bulundu. İlk denemede döllenme olmadı, yıkıldık. Önce spermden dediler sonra yumurta kalitesinden dediler. Neyse dedik en azında dondurulmuş sperm var yine deneriz deyip bir umut bekledik. İkinci tedaviye başladık. Bu sefer 11 kaliteli yumurtadan 2si döllendi, dondurduk. Şükür dedik. Bu arada benim küçükken geçirdiğim fıtık ameliyatımdan tüpte sıvı birikmesi varmış ameliyat oldum. Başımıza ne kadar istisna varsa geldi.Her şey tamam başlayalım dedik corona cıktı. Bekledik ve tamam dediler başladık. Binbir umutla gittim dün kan vermeye. O kadar emindim ki oldu diye.çünkü birçok belirtim vardı. Ağrı sancı neredeyse hergün yaşadım. Jel lekeli olarak geri geldi birkaç kere.Hep iyiye yordum. Dün yıkıldım. Durduramıyorum kendimi akıyor gözlerim. Doktorla konuştuk. Era yapalım dedi şansa bırakmayalım. Çünkü elimizdeki malzeme az dedi. Malzeme dediği sperm tek tüp kaldı. Her anlamda bitik durumdayım. Şimdi tüp bebek tedavisine en baştan başlayacağız. Keşke dondurulmuş embriyom olsaydı o da yok
Bu sefer şöyle olacak böyle yapacağız diyor doktor ama o kadar zor geliyor ki. Ağlayarak dinledim. Şimdi araftayım. Olmazsa yine en başa döneceğiz. Taa eşimin ameliyatına. Tabi yine sperm bulunur mu Allah bilir. Ama halin var mı derseniz yerden süpürülemeyecek durumdayım. Beklemek desen ölüm geliyor. Bir gün olacağını bilsem o umuda bağlanacağım. Ama oda yok. Nasıl kalktınız yıkıldığınız yerden