Merhaba kızlar. yeni 4. Tüp Bebek denemesinden sonra negatif aldım maalesef. Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite dendi yıllarca gitmediğimiz Dr kalmadı herkes normal yolla hamile kalabilirsin demesine rağmen yıllarca tedavi gördük üç tüp Bebek denmesine rağmen bırakın hamile kalmayı tüp Bebekte embiryolar kaliteli bile olmuyordu, üçüncü güne Zar zor bir iki tane embiryom kaplıyordu hep. Üçüncü tüp Bebek denememden 1.5 yıl sonra tam 4. Tüp Bebek tedavisi için hazırlanırken kendiliğinden ikiz hamile kaldım ama boş gebelik oldu. Maalesef zorunlu kürtajla keseler alındı. Bu sefer bir yıl daha bekledik belki tekrar hamilelik olur diye ama olmadığını anlayınca tekrar bir ay önce 4. Tüp Bebek denemesi yaptık 12 embiryom içinde yine aynıları oldu kala kala 4. Güne gününden biraz geride iki embiryo kaldı, transfer oldum tutmadı yeni sonucumu aldım. Bundan sonra ne yapacam bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan var mı drlarınız ne diyor bu duruma?
İki gün önce yücel bey ve semra hanımla bu durumu görüştük yumurtanın geninde sıkıntı var dediler 5. Güne gidemediği için bunun tedavisi de mümkün değilmiş şuan tıpta yokmuş çaresi. Eşimin morfolojidi 1 sayısı 76 milyon sperm kaynaklı değil diyorlar bu durum yumurta kaynaklı dediler. Çok üzgünüm o günden sonra hiç çocuğum olmayacak gibi hissetmeye başladım