Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferinizden önce sizinle konuşmuştuk merkez hakkında. Çok üzüldüm bir umut bekliyordum inşallah olur diye. Zamanı gelmeyince ne yapsak olmuyor. Çok zor çok üzücü şeyler yaşıyoruz. Sizinle konuştuktan sonra merkezle görüşmeye gittim. Bir testten bahsettiler yumurtanın geninde sıkıntı var mı diye muhtemel size de önermişlerdir. Ama yaptırsam ve varsa da tedaviye bir katkısı olacak mı dediğimde sadece öğrenmiş olacağız yumurtanın geninde sıkıntı var mı dediler. Açıkçası eğer bir olumsuzluk varsa ve çözümü yoksa bilmekte istemiyorum sanırım. Sonra kendi doktorlarımızda sperm sıkıntı dedi. Şu an arada kaldık bakalım. Ama bu süreçte şu arı sütü propolis falan deneyelim. Ama bu konuda güvenilir marka arayışındayım. İnşallah gruptaki herkese en yakındaki tedavisinde nasip olur evlat kokusu![]()
Benim amh 0.9 ama son üç denememde de 2 tane 3. gün embriyosu oluşuyor. Tüplerimin ikisi de kapalı. Şuan bunların dışında bir sorunumuz yok gibi ama benim embriyolar 5. güne gidemiyor. Bunun sebebi yok.Kızlar ortak noktalarımız ne acaba. Ben de mesela endometriyozis var iki kez amelyat oldum. Sağ yumurtalığım alındı. Hafif pıhtılaşma var. Östrojen yüksekliği var. LH/FSH oranı yüksek. AMH ve testesteron düşük. Ortak sorunları olanlar var mı
Ah canım benim ya çok üzülüyorum böyle durumlara huHepimizin durumu acısı aynı kızlar.. Benim lekelenme ile başladı düşük..
Hastaneye gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım ben seni 9 yıldır bekliyorum nolur allahım bana bağışla gitmesin diye ağlaya ağlaya bir hal oldum acile gittik ve kan aldılar değerim düşmeye başlamış...
Yere çöküp ağladığımda fark ettim ki ben bu güne kadar hiç acı çekmemişim, hiç bu kadar üzülmemişim.
Hiç bu kadar yüreğim yanmamış... Gözlerimden yaş değil kan akıyordu sanki...
Kocaman bir boşluk elim karnım da..
Ama o orda yoktu artık...
Odasını bile dizdim kendi kafamda..
Yatak buraya dolap oraya.. bide boya yaparız.. yıllar sonra bu oda dolacak şükürler olsun diye ağlaya ağlaya bir hal oldum.. sanırım çok fazla kaptırdım kendimi..
Hâlâ kendime gelemiyorum sabah uyandığımda bu rüya olsun isterdim...
Allahım aldığı meleklerimizin yerini doldursun ve bize kucağımiza alacağımız sağlıklı salih saliha merhametli ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...
Kızlar ortak noktalarımız ne acaba. Ben de mesela endometriyozis var iki kez amelyat oldum. Sağ yumurtalığım alındı. Hafif pıhtılaşma var. Östrojen yüksekliği var. LH/FSH oranı yüksek. AMH ve testesteron düşük. Ortak sorunları olanlar var mı
Canım benimde aynı sorun var embiryolar 5. Güne gidemiyor Dr bu duruma yumurta geninde sıkıntı var diyor. Çaresi de yokmuşBenim amh 0.9 ama son üç denememde de 2 tane 3. gün embriyosu oluşuyor. Tüplerimin ikisi de kapalı. Şuan bunların dışında bir sorunumuz yok gibi ama benim embriyolar 5. güne gidemiyor. Bunun sebebi yok.
Amin inşallah canım benim... mecbur dayanıyoruz allahtan gelen...Ah canım benim ya çok üzülüyorum böyle durumlara huyıllarca bekle bekle sonra olsun ama rüya gibi sanki rüya görüyor gibi oluyorsun. Çok iyi anlıyorum seni rabbim bize sabır versin dayanmak zor ama güçlü kalmak zorundayız... inşaallah Amin canım rabbim her birimize muradımızı versin
![]()
Sperm kalitesiyle alakalı olabilir deniliyor. 3. Güne kadar yumurta kalitesi 5. Güne kadar da sperm kalitesi belirliyor falan deniliyor. Benm 4. denemede oluşan iki embriyom vardı bir tanesi çok hızlı bölünüyordu 4. gün embriyosu görünümündeydi ve ilk defa o denemede tuttu ve düşük oldu. Acaba diyorum beşinci güne gitse daha iyi olmaz mı belki yine tutarCanım benimde aynı sorun var embiryolar 5. Güne gidemiyor Dr bu duruma yumurta geninde sıkıntı var diyor. Çaresi de yokmuş![]()
İşte semra hanım şimdiye kadar benden toplanan bütün yumurtaları, döllenme olanları hesap yaptı bunların en az yüzde 40 in 5. Güne gitmesi gerekirken bir tane bile 5. Güne giden Yok dedi çok açık ortada dedi yumurta geninde sıkıntı var, spermle alakası yok dedi, dördüncü güne iki embiryom kalmasına rağmen. Anlamadım bu işi biri öyle diyor biri böyle diyor. Eşimin morfolojisi bir onu sorduk morfoloji düşük dedik tüp Bebek tedavisinde iyi değer dedi yum kaynaklı diyorlar yüzde yüz nerdeyseSperm kalitesiyle alakalı olabilir deniliyor. 3. Güne kadar yumurta kalitesi 5. Güne kadar da sperm kalitesi belirliyor falan deniliyor. Benm 4. denemede oluşan iki embriyom vardı bir tanesi çok hızlı bölünüyordu 4. gün embriyosu görünümündeydi ve ilk defa o denemede tuttu ve düşük oldu. Acaba diyorum beşinci güne gitse daha iyi olmaz mı belki yine tutar
İyi de yumurta kalitesini artırmak için ne yapabiliriz. Takviyeler kullanıyoruz zaten. Omepa q10 devit 3 falan başka ne yapabiliriz.İşte semra hanım şimdiye kadar benden toplanan bütün yumurtaları, döllenme olanları hesap yaptı bunların en az yüzde 40 in 5. Güne gitmesi gerekirken bir tane bile 5. Güne giden Yok dedi çok açık ortada dedi yumurta geninde sıkıntı var, spermle alakası yok dedi, dördüncü güne iki embiryom kalmasına rağmen. Anlamadım bu işi biri öyle diyor biri böyle diyor. Eşimin morfolojisi bir onu sorduk morfoloji düşük dedik tüp Bebek tedavisinde iyi değer dedi yum kaynaklı diyorlar yüzde yüz nerdeyse
Amin canım, Ortak olan sağ tüp sanırım. Benim de sağ yumurtalığım yok. Ben bu sefer yumurta takibi yaptırdım. Amh düşük olmasına rağmen iki yumurta oluşmuştu ilaçsız. Tüp bebek ilaçlarıyla en fazla üç embriyo oluşmuştu. Bu çok garip değil miBenim amh 2,.... embriyolar 5. Güne gidiyor hatta doktor bu kez kesin gebelik bekliyoruz diyip umutlandırıyor sonuç hüsran..
Sağ tüpüm ameliyat ile alındı tek tüpüm var...
2 negatif tüp bebek deneyimim var 3. Tedavi Eylül de nasipse.. yani 5. Güne gitse bile embriyo lar yinede sorun bitmiyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
İşte yumurtanın kalitesi farklı bişey yumurta geni farklı bı kriter yani yumurta kalitesizse ona yine ilaç vs kalitesi için takviye oluuyor ama gende takviye yokmuş. Ama ben bu gen konusunda enerji eksikliğinden vs kaynaklı olarak okudum enerji yükselmesi için imprly ilaç var onu yazdı Dr yürüyüş ya da spor yapmak iyi geliyormuş enerji açısından bol su içmek. Bide bu şekilde deneyip tedavi olacaz bakalım etkisi olacak mı. Bizim gibi 5. Güne gidemeyen kiminde etkisi olmuş belki bize de etkisi olurİyi de yumurta kalitesini artırmak için ne yapabiliriz. Takviyeler kullanıyoruz zaten. Omepa q10 devit 3 falan başka ne yapabiliriz.
İmprly dediğin ilacı eczaneden alabilir miyiz ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor. Ben de denemeye başlamadan önce spor yaptım diyet yaptım 5 kilo kadar verdim ama olmadı. Etkisi olacağını bilsem ne olursa olsun yapmaya hazırım ama belirsizlik olunca yapmak istemiyorum çok yoruldum. Sekiz senedir uğraşıyoruz ve neredeyse yapmadığım şey kalmadıİşte yumurtanın kalitesi farklı bişey yumurta geni farklı bı kriter yani yumurta kalitesizse ona yine ilaç vs kalitesi için takviye oluuyor ama gende takviye yokmuş. Ama ben bu gen konusunda enerji eksikliğinden vs kaynaklı olarak okudum enerji yükselmesi için imprly ilaç var onu yazdı Dr yürüyüş ya da spor yapmak iyi geliyormuş enerji açısından bol su içmek. Bide bu şekilde deneyip tedavi olacaz bakalım etkisi olacak mı. Bizim gibi 5. Güne gidemeyen kiminde etkisi olmuş belki bize de etkisi olur
Evet eczane alabilirsin. Günde bir tane en az üç ay kullan dedi Dr. Kaliteli beslen canım spor ve İlaç dışında. Kefir iç propolis arı sütü al bunları hiç denemedim ben Hepsini aynı anda düzenli yapınca etkisi olur belki... Allah'tan ümit kesilmez diye bi ümit deneyecez mecburİmprly dediğin ilacı eczaneden alabilir miyiz ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor. Ben de denemeye başlamadan önce spor yaptım diyet yaptım 5 kilo kadar verdim ama olmadı
Canım gereksiz kendini hırpalama eşinin de olsa senin de olsa sorun ortak. Yumurtam kalitesizmiş diye harap edersen kendini nasıl tekrar moral bulacaksın.İşte semra hanım şimdiye kadar benden toplanan bütün yumurtaları, döllenme olanları hesap yaptı bunların en az yüzde 40 in 5. Güne gitmesi gerekirken bir tane bile 5. Güne giden Yok dedi çok açık ortada dedi yumurta geninde sıkıntı var, spermle alakası yok dedi, dördüncü güne iki embiryom kalmasına rağmen. Anlamadım bu işi biri öyle diyor biri böyle diyor. Eşimin morfolojisi bir onu sorduk morfoloji düşük dedik tüp Bebek tedavisinde iyi değer dedi yum kaynaklı diyorlar yüzde yüz nerdeyse
Öyle canım derdimiz ortak zaten. Bende ya da eşimde sıkıntı olması mevzu bile olamaz. Morfolojiyi dememiz en azından onun çaresi var ama yum geninde sıkıntı olmasının çaresi Yok. Umut Edici şeyler duymak açısından sorguladık durumu daha iyi anlamak için ama Dr öyle deyince ikna olduk. Şimdi önümüze bakıyoruz bakalım pes etmek yok yıllarca en azından sebepsiz dendi sebepsiz değilmiş onu öğrendik en azından ona yöneldik t bir umut ilaç kür iyi gelir umudu ile 5. Denemeye hazırlanıyorum. Yılmak yokCanım gereksiz kendini hırpalama eşinin de olsa senin de olsa sorun ortak. Yumurtam kalitesizmiş diye harap edersen kendini nasıl tekrar moral bulacaksın.
canim benim son kimyasal oldugunda doktora yumurta mi kalitesiz acaba diye sormustum o da kalitede problem olsa hic embriyo olusmaz bile demisti bilmiyorum hangisi dogru arastirmaktan biz bulucaz bu gidisleMerhaba canım embriyo oluşuyor ama tutunamıyor diye düşünüyorum ben hep yumurtanın geninde mutasyon olsa nasıl embriyo oluşur ki? Acaba mitokondrisin de mi? Tam anlamadım. Testin adını söylediler mi sana?
canim benimde sorun cikolata kisti tupler alindi kistin bir kismi alindi ama su an her iki taraflida var iki kere gecici menapoza da girdim ama olmayinca olmuyorKızlar ortak noktalarımız ne acaba. Ben de mesela endometriyozis var iki kez amelyat oldum. Sağ yumurtalığım alındı. Hafif pıhtılaşma var. Östrojen yüksekliği var. LH/FSH oranı yüksek. AMH ve testesteron düşük. Ortak sorunları olanlar var mı
Benim amh 0.9 ama son üç denememde de 2 tane 3. gün embriyosu oluşuyor. Tüplerimin ikisi de kapalı. Şuan bunların dışında bir sorunumuz yok gibi ama benim embriyolar 5. güne gidemiyor. Bunun sebebi yok.
Vardır Mutlaka onlar bulamıyorlar![]()
Bana da öyle dediler. Valla biz bulalım bizim neyimiz eksik o kadar insanız burada. Bizden daha çok yanma ihtimalleri var mı?canim benim son kimyasal oldugunda doktora yumurta mi kalitesiz acaba diye sormustum o da kalitede problem olsa hic embriyo olusmaz bile demisti bilmiyorum hangisi dogru arastirmaktan biz bulucaz bu gidisle