Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Issızz biliyor musun ben de eski Türk filmi izliyorum bir de Çalıkuşu TRT’nin bana çok iyi geliyor. Acılar çeken kadınların onca zorluğa rağmen direnmesi çok etkileyici. Resmen güç veriyor.

Kadın çok güçlü bir varlık evet biz çok şeylere katlanıyoruz ama rabbim elbet mükafatını da verecek arkadaşım.. umut hep var şükürler olsun...

Kızlar ortak noktalarımız ne acaba. Ben de mesela endometriyozis var iki kez amelyat oldum. Sağ yumurtalığım alındı. Hafif pıhtılaşma var. Östrojen yüksekliği var. LH/FSH oranı yüksek. AMH ve testesteron düşük. Ortak sorunları olanlar var mı

Benim amh 0.2 ama onu takmıyorum. Pıhtılaşma sorunum var; factor v eksikliği, bir de rahim anomalisi unicorn yapıda rahmim, sağ tüp ve yumurtalık gelişmemiş çok minikmiş. Bir dönem de prolaktin yüksekti ama kendiliğinden düştü.

Hastaneye göre değişir canım o bı de ilk tüp Bebek denemesi değilse iki tane konuyor. Ben 33 yaşındayım iki tane koydular 4. Denemem olduğu için ama 26 yaşımda ilk denememde iki tane koymuşlardı Dr a kalmış bişey yanı
İlk denemem ya inşallah 2 tane koyarlar ikiz olsun istiyor eşim ama konu hakkında pek bilgim yok

İlk denemem ya inşallah 2 tane koyarlar ikiz olsun istiyor eşim ama konu hakkında pek bilgim yok
Sizi anlıyorum ancak çoğul gebelikler pek de istenmeyen bir şey riski daha fazla. Bebekler daha minik doğuyorlar. Yasaya göre 35 yaş üstüne 2 embriyo transferi 35 yaş altına tek, ancak olumsuz denemeleri varsa öyle çift transfer yapılıyor.

En güzel örnek ablan sana.pes etmek yok.Duydu mu kalp atışını falan canım.hep sorayım diyordum aklımdan çıkıveriyordu.bu işte moral çok önemli.yılmak pes etmek yok.ben hala diyorum propolis arı sütü prowomen impryl omepaq10 harika ilaçlar.bunun yanında avokado akdeniz usulü beslenme bol hareket.sen zaten bunları biliyorsun.bir gün birşey sebep olacak ve olacak buna inan
Duydu canım çık şükür 4aylık olacak bile :) takviyeler bana misin demedi bana şuan sadece arısütü bal polen kullanıyorum canım bakalım ne olacak böyle

Aynen canım gelişme oldukça yeni şeyler oldukça yazarım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri,İnşaallah rabbim büyük canım sınavımız bu demek inşaallah bu günler geride kalır 🤲 doktor yum kaynaklı dedikten sonra bu gen olayını çok araştırdım ben mitokondri eksikliğinden sebep yumurtalarda enerji yokmuş, enerji olmadığı için embiryolar hücre haline gelirken zorlanıyor sanırım enerjiye ihtiyacı var yumlarımızın. Bunun için de günde en az 10 su bardağı Su içmek, mutlaka spor yapmak, imprly, kefir propolis arı sütü bunlar hep hücre ye etkisi olan şeyler. Tedavi öncesi bunları kullan canım. Şimdiye kadar ben hiç denememistim günde bir bardak bile zor su içen biriydim . En azından daha kaliteli yumlar olur altın yumurtamızı inşaalah bulacaklar 🤲
Evet canım mitokondriyal dedi bana da tüp bebek doktoru türkiyede mitokondri nakli olsa onu yaptırmayı bile düşündüm:( aylarca spor yaptım şu içmeyen ben günde 3litre içtim baktım oluyor yoruldum hepsini bıraktım şimdi de 4. tedaviye kadar dikkat edeceğim çoğu leyi çıkardım hayatımdan severek yediğim vücut kendini yenilesin diye bakalım ne olacak sonumuz

Evet canım mitokondriyal dedi bana da tüp bebek doktoru türkiyede mitokondri nakli olsa onu yaptırmayı bile düşündüm:KK43: aylarca spor yaptım şu içmeyen ben günde 3litre içtim baktım oluyor yoruldum hepsini bıraktım şimdi de 4. tedaviye kadar dikkat edeceğim çoğu leyi çıkardım hayatımdan severek yediğim vücut kendini yenilesin diye bakalım ne olacak sonumuz
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım belki bugün faydası olmaz yarın faydası olur ne zaman neyin etkisi olduğunu bilemiyoruz o yüzden tedavi öncesi en azından mitokondriye yönelik faydası olabilecek şeyleri yeriz içeriz inşaallah şifa olur 🤲

Aynen canım biz elimizden geleni yapalım belki bugün faydası olmaz yarın faydası olur ne zaman neyin etkisi olduğunu bilemiyoruz o yüzden tedavi öncesi en azından mitokondriye yönelik faydası olabilecek şeyleri yeriz içeriz inşaallah şifa olur 🤲
Amiiin canım amin inşallah bu ara bana psikolojik iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum iyi gelen tek şey dua ve kuran okumak içimi rahatlatıyor bir süre ama sonra dış etkenler devreye girince deliriyorum biz eşşek kadar olduğumuz halde doktora gidin diyen varlıklar beni üzüyor .rabbim bizleri de kurtarsın bunlardan inşallah

Kızlar 3. Negatiden sonra doktorum kan pıhtılaşma testi istedi heterozigot çıktı sonucu böyle olan var mı

Amiiin canım amin inşallah bu ara bana psikolojik iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum iyi gelen tek şey dua ve kuran okumak içimi rahatlatıyor bir süre ama sonra dış etkenler devreye girince deliriyorum biz eşşek kadar olduğumuz halde doktora gidin diyen varlıklar beni üzüyor .rabbim bizleri de kurtarsın bunlardan inşallah
O dış etkenleri hiç sorma rahat bıraksalar belki de olacak ama insanın psikolojisini bozuyorlar. Allah yüzümüzü güldürsun, boynumuzu bu tarz insanlara karşı daha fazla egdirmesin inşaallah 🤲

Benim amh 0.2 ama onu takmıyorum. Pıhtılaşma sorunum var; factor v eksikliği, bir de rahim anomalisi unicorn yapıda rahmim, sağ tüp ve yumurtalık gelişmemiş çok minikmiş. Bir dönem de prolaktin yüksekti ama kendiliğinden düştü.
Ben de onu takmamaya çalışıyorum. Prolaktin normal. Faktör v heterozigotsa çok sıkıntı değil diye biliyorum. Benim pai protein heterozigot. Ama hamile kalmadan coraspin dışında iğne vermiyorlar. Sağ yumurtalık ilginç oldu ama üç kişi olduk :KK50:

Sizi anlıyorum ancak çoğul gebelikler pek de istenmeyen bir şey riski daha fazla. Bebekler daha minik doğuyorlar. Yasaya göre 35 yaş üstüne 2 embriyo transferi 35 yaş altına tek, ancak olumsuz denemeleri varsa öyle çift transfer yapılıyor.
İlk deneme bakalım ne olacak doktor pek umutlanma dedi ama bakalım

Duydu canım çık şükür 4aylık olacak bile :) takviyeler bana misin demedi bana şuan sadece arısütü bal polen kullanıyorum canım bakalım ne olacak böyle

Canım sana ablan nasıl davranıyor merak ettim.. biliyorsun benim kardeşim hamile ve sürekli biberonundan tut kıyafetten tut paylaşa paylaşa bitiremedi.. en son düşük yaptım çok üzgünüm ve yine aynı şekilde devam etti bu kadının acısı var diye hiç düşünmedi ve ailem de alkışladı durdu..
En son whatup grubundan ayrıldım ne haliniz varsa görün dedim.. sizde durumlar nasıl??? Anlayışlı mı ablan ailen?

Canım sana ablan nasıl davranıyor merak ettim.. biliyorsun benim kardeşim hamile ve sürekli biberonundan tut kıyafetten tut paylaşa paylaşa bitiremedi.. en son düşük yaptım çok üzgünüm ve yine aynı şekilde devam etti bu kadının acısı var diye hiç düşünmedi ve ailem de alkışladı durdu..
En son whatup grubundan ayrıldım ne haliniz varsa görün dedim.. sizde durumlar nasıl??? Anlayışlı mı ablan ailen?
Biliyorum canım senin aileni çok da kızıyorum:( benim ablam da 6.denemede buldu canım çok şükür dikkatli davranıyor seni en iyi anlayan benim der hep bana bazen kardeş grubumuzdan diğer ablam soru soruyor nasıl gidiyor hamilelik falan diye doktora gittiğini falan anlatır sonra konuyu değiştirir o konuda iyiyim hatta ilk zmanlar beni üzülecek dye anlatmadı bana kendimi suçlu hissediyorum falan dedi ben de böyşe yaparsan ben kendimi kötü hissederim dedim öylelik konuşmaya başladı hamileliğini.kendi ailem bir kez olsun konuyu açmaz benim başımın belası eşimin cahil ailesi kardeş ve eltiler işte cahil diyorum çünkü gerçekten cahiller

Back
X