- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Hiç konuşma şunlarla canım.Ben artık anında lafı yapıştırıyorum.cahille uğraşması zor.Bir gün Hz İsayı bir oraya bir buraya kaçarken görüyorlar.tepelere doğru koşuyor.Gören soruyor hayrola isa aslan mı kovalıyor kaplan mı kovalıyor.Hayır diyor cahillerden kaçıyorum onlara ne yaparsan yap cahilliklerinden vazgecmiyorlar diyor.Bizimki de o hesap gördü mü kaçacaksın hee siz iyi biliyorsunuz ben bilmiyorum diyeceksiniz evet ya çocuk olmuyor bak görüyor musun ne yapacağız şimdi diyeceksin.Biliyorum canım senin aileni çok da kızıyorumbenim ablam da 6.denemede buldu canım çok şükür dikkatli davranıyor seni en iyi anlayan benim der hep bana bazen kardeş grubumuzdan diğer ablam soru soruyor nasıl gidiyor hamilelik falan diye doktora gittiğini falan anlatır sonra konuyu değiştirir o konuda iyiyim hatta ilk zmanlar beni üzülecek dye anlatmadı bana kendimi suçlu hissediyorum falan dedi ben de böyşe yaparsan ben kendimi kötü hissederim dedim öylelik konuşmaya başladı hamileliğini.kendi ailem bir kez olsun konuyu açmaz benim başımın belası eşimin cahil ailesi kardeş ve eltiler işte cahil diyorum çünkü gerçekten cahiller