Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

2 kere yapılan transferlerim malesef negatif oldu .Birincisi 6.gün embriyosu 5bb , ikincisi 3.gün 8 hücreli bir embriyo idi .Diyarbakır Bahceci Zeki hocayla yaptık bunları .Dondurulmuşum kalmadı .Şimdi yeni bir yer arıyorum , aklımda Şişli memorial var biraz zor olacak gitmek ama bilmiyorum .Eşimde şiddetli erkek infertlitesi var malesef .O yüzden doktordan çok lab, önemli bizim için .En sonki negatiften sonra halen toparlanamadım 😔

Öyle sevindim ki. Allah kucagiba almayı nasip etsin. Ilk negatif diyince ckk üzülmüştüm. Bana da morel oldun. Hersey iyi giderse de bilgilendirir bizi yaz buraya:)
Canimmmm..ya inanilmaz sevindim moral oldugumada..💕💕🙏🙏insallah umutt olurum sizlere..yas gelmis 40 a 1 embriyo ile..sukurler olsun...dilerim..darisi sana..kuzumm.ama sakin pes etme..bu olmasaydi ben artik..dogal denicektim..cok yorulmustum cunki..bu sfer cok seyler denedim.olmasaydi..umudumu kaybedicektim kendi adima..ama baklim..nasip..pazartesi net belli olucak..kuzum..

2 kere yapılan transferlerim malesef negatif oldu .Birincisi 6.gün embriyosu 5bb , ikincisi 3.gün 8 hücreli bir embriyo idi .Diyarbakır Bahceci Zeki hocayla yaptık bunları .Dondurulmuşum kalmadı .Şimdi yeni bir yer arıyorum , aklımda Şişli memorial var biraz zor olacak gitmek ama bilmiyorum .Eşimde şiddetli erkek infertlitesi var malesef .O yüzden doktordan çok lab, önemli bizim için .En sonki negatiften sonra halen toparlanamadım 😔
Canim..merhaba hic uzulmee..hersey nasipp....benimde bundan once 1 asilama ve 2 tup deneyimim oldu.ve negagifti..bu 3. Denememdi..adanayi dusunursen..sana onerebilecegim ...doktor var..

Canim..merhaba hic uzulmee..hersey nasipp....benimde bundan once 1 asilama ve 2 tup deneyimim oldu.ve negagifti..bu 3. Denememdi..adanayi dusunursen..sana onerebilecegim ...doktor var..
Malesef kuzum Diyarbakır dayım .Adanaya gidene kadar İstanbul’a giderim canım .Yaa inşallah bende o sevinci yaşayabilirim bir gün .Bazem hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor 😔

Malesef kuzum Diyarbakır dayım .Adanaya gidene kadar İstanbul’a giderim canım .Yaa inşallah bende o sevinci yaşayabilirim bir gün .Bazem hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor 😔
Ahhhh..ah....o duygununn ne dmek oldugunu cok iyi biliyorum canim..eger rabbim nasip ederde..pazartesi katlanirsa degerim..aklina hep ben geliyim olurmu..ben vazgecmistim..tup bebkten..dahada asla dusunmuyodum..ama sakin vazgecmee.karamsar dusunme..sana tavsiyem..embriyologun birincisi en az uzman olsun..2. Si labaratuar cok iyi olsun..3. Su..cok yogun olmayan ama iyi bir doktor secimi yap kendine..iste benim saydiklarimin hepsi benim doktorumda mevcuttuu..ve ellerinden geleni yaptilar. Allah onlardan razinolsun🙏🙏💕💕

Ahhhh..ah....o duygununn ne dmek oldugunu cok iyi biliyorum canim..eger rabbim nasip ederde..pazartesi katlanirsa degerim..aklina hep ben geliyim olurmu..ben vazgecmistim..tup bebkten..dahada asla dusunmuyodum..ama sakin vazgecmee.karamsar dusunme..sana tavsiyem..embriyologun birincisi en az uzman olsun..2. Si labaratuar cok iyi olsun..3. Su..cok yogun olmayan ama iyi bir doktor secimi yap kendine..iste benim saydiklarimin hepsi benim doktorumda mevcuttuu..ve ellerinden geleni yaptilar. Allah onlardan razinolsun🙏🙏💕💕
Sen nerde yaptırdın canım işte bu yüzden şişliyi tercih etmek istiyorum .İnşallah senden güzel haberler bekliyorum , bana umut olacaksın 😍

Bu gen bölgesi pıhtılaşmadan ziyade folik asit metabolizması ile ilgili döngüde yer alıyor. Bana perinatologlar yüksek doz folik asit kullanmamı önermişlerdi.
ist.da mi doktorunuz hangi folikasit kullandiniz dogumunjz oldumu hangi gende bozukluk var

Merhabalar ben 3. Tüp bebek tedavimi gördüm ve 2 blast elde edildi . Diğer işlemlerde neden tutunma olmadı diye hoca bu sefer ngs önerdi . Ama zaten oluşan embriyom 2 tane, en iyisini seçme gibi şansımız yok 2transfer hakkım var . Ngs yaptırmak mantıklı mı bu koşulda

Merhabalar ben 3. Tüp bebek tedavimi gördüm ve 2 blast elde edildi . Diğer işlemlerde neden tutunma olmadı diye hoca bu sefer ngs önerdi . Ama zaten oluşan embriyom 2 tane, en iyisini seçme gibi şansımız yok 2transfer hakkım var . Ngs yaptırmak mantıklı mı bu koşulda
Canim benim de 2. Tedavim. Daha once 2 defa toplama yapildi 2 embriyo yerleştirildi ve kalp atisi olmadigindan kurtaj olmustum. Ondan sonraki toplama sonrasi ngs yaptirdim. Iyi ki yaptirmisim 5 embriyodan sadece 2 si ngs den iyi geldi. Simdi tekrar toplama yapiyoruz yine ngs yapicaz
ınan ki tutmaması kotunun en iyisi. Kurtaj ve dusuk gercekten cok zor süreçler ve her defasunda bekleme süresi oluyor. Kurtaj sonrasi rahim de sorunlar olusabiliyor. Yapilacak en mantıklı şey ngs aslinda.

5. Tedavimi odum kimyasal gebelik yaşıyorum:( insallah toparlanabilirsek gene deneyeceğim içimdeki sesi durduramiyorum:(

Cok gecmis olsun. Umarim bundan sonrasında saglikla hamile kalırsınız. Transfer yapılan embriyo Ngs li embriyo muydu?
Degildi canim...cok maliyetliydi yaptırmadık:( zaten de 2 yumurta cikmis 2 embriyo oluşmuştu istemedik...genetik te mi bir problem vardı ki :(

Degildi canim...cok maliyetliydi yaptırmadık:KK43: zaten de 2 yumurta cikmis 2 embriyo oluşmuştu istemedik...genetik te mi bir problem vardı ki :KK43:
Canim sebebi ccok bilinmiyor. Hatta nesli embriyolar da tutmayabiliyor. Benim kalp durmasi sonucu kurtaj olduğumda embriyoya genetik test yapilmisti. Saglikli çıkmışlardı. Yani o bile sebebi aciklayamiyor. Tip henuz o kadar gelişmedi maalesef

Canim sebebi ccok bilinmiyor. Hatta nesli embriyolar da tutmayabiliyor. Benim kalp durmasi sonucu kurtaj olduğumda embriyoya genetik test yapilmisti. Saglikli çıkmışlardı. Yani o bile sebebi aciklayamiyor. Tip henuz o kadar gelişmedi maalesef
O kadar yoruyor ki maddi olarak insani bu süreç canim bilirsin...herseye baktiralım her şeyi yaptıralım desek 2 katına çıkacak masraf :(
Bulunduğumuz sehirde de yok merkez.sehirdisina gidip gelmek cabası..Allah yardımcımız olsun...

Umarim en kisa zamanda kavuşursun saglikla bebeğine sen de 🙏🙏🙏

O kadar yoruyor ki maddi olarak insani bu süreç canim bilirsin...herseye baktiralım her şeyi yaptıralım desek 2 katına çıkacak masraf :KK43:
Bulunduğumuz sehirde de yok merkez.sehirdisina gidip gelmek cabası..Allah yardımcımız olsun...

Umarim en kisa zamanda kavuşursun saglikla bebeğine sen de 🙏🙏🙏
Canim umarim hepimiz en kısa sürede kavuşuruz. Allah bu yolda emek harcayan herkese sifa verir insallah

Selam canim evet hatirladim seni. Tesekkur ederim tavsiyeler icin. Resveratrol ve nac'i tablet olarakmi kullaniyorsun? Bir de fairheaveni doktormu tavsiye etti? Eczanede satiliyormu? Gun de kac tane aliyorsun? Senin de mi yumurta kalitesi sorunu vardi? Onceden azmi embiryon oluyordu?
Kizlae zaman gecmis biliyorum ama nac tableti neden veriyorlar 😕

Merhabalar.. 2,3,4 yazılmış başlığa ama ben daha çok denedim ve hiç kaliteli yumurta elde edemedik :KK42: Umudum kalmadı.. Dertleşmek istedim

Back
X