Tüp bebek yaptıran öğretmenler

maths_teacher_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
158
84
48
Arkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum kısmetse önümüzdeki günlerde.Rapor izin durumlarını nasıl yaptınız?. Tekirdağda yaşıyorum burda Ohal'den dolayı rapor almak çok zor. Tüp bebek merkezleri özel olduğu için oradan alınan raporlar geçerli olur mu? Müdürüm şehirdışından alınan raporları milli eğitim kabul eymiyor sevkli gitmiş olmanız gerekiyor dedi.Stresse soktu bu rapor işleri beniokulda da bu durum duyulsun istemiyorum.Ailemin bile haberi yok çünkü...

Canım ben ist teyim tedavimi de ist te yaptırdım yazın yaptrdıgım için tedavi surecinde rapor durumum olmadı ama su sıralar düşük riskim oldugu için tüp doktorum rapor yazıyor ve okulum skntı ckartmıyor hiç. Benm de okulda idare harici bilmiyorlar tüp yaptrdgmı ama farklı sehir durumu nasıl olur bilmiyorum gerekirse aile hekimnden yada yasadıgın yerdeki bska bi doktordan alırsın raporu sıkıntı yaparlarsa yda sevk ile gdersin dedikleri gibi ama hallolur sıkma canını biliyorsun stressiz tedavi sureci en iyisidir:)

Acikcasi bu biraz idarecilerinizle alakali bi durum ben bi haftalik rapor alfim ayni sehirde degilim tup bebek merkeziyle ama idarecim durumdan haberdar oldugu icin kabul etti ama mesela soyle yapabilirsiniz cumartesi yazdirirsiniz raporlarinizi merkezinize haftasonu sehirdisinda olabileceginiz ve ordayken hastalanmis olabileceginizden dolayi bu sekilde bi hafta izin transferden sonra kullanabilirsiniz ben dondurulmusla denedigim icin bi hafta yetti bana opu falan olmadigindan

Teşekkürler cevabın için:)müdürüme durumu anlatsam yardımcı olur da pek söyleyesim yok illaki duyulur okulda gibi geliyor.aile hekimim tanıdık ama tekirdağda rapor işi çok sıkı.En kötü anlatıcam durumu yapıcak bişi yok.sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine

Ozel merkezler her sekilde veriyor. Ustelik okadar para veriiruz. Bir zahmet versinler. Mudurnze bence aciklayin. Ozel durum diye de izah edin yaymasin agzi gevsekse. Aile hekimleri sadece gunluk verebiliyor. Diyelim cuma islemnz var. Sabahtan aile hekmne yazdirip yola cikablrsnz. Yani ben 1.5 saatlik il disi icin bunu yapiyorum . snra cmt gunu uzattirin raporu hastanenize

Merhaba. ben de öğretmenim be tüp bebek tedavisi için adeti bekliyorum. bu rapor konusunda ben de tedirginim.nasıl yaptınız acaba rapor işini? nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi?

Merhaba ben umut tüp bebekte yaptırıyorum istanbulda.Rapor veriyorlar ama özel merkez olduğu için sisteme işlenmiyor.müdürüme özel bir durumdan dolayı istanbulda tedavi görüyorum dedim sağolsun idare ederz dedi ama ben aile hekiminden aldım raporu garanti olsun diye.Ben de çok stress yapmıştım ohalden dolayı aile hekimleri artık çok kolay rapor veremiyor.

Aynı durumda olan tek ben değilmişim demek..tup bebeği geçtim nasıl rapor alicam kme ne diyecem öğrenciler geri kalacak diye dusunmekten kafayi yedim artık.bende okuldakiler duysun istemiyorum.olmayinca diyecekler tup yaptı yine olmadı ne bileyim.allah yardımcımız olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…