Tup bebek yaptıranlar bi bakar mısıniz

15bin civari ama merkeze göre 20bini bulanda var.10 gün ilac verip yumurta büyütülür toplanir 2 ay sonrada transfer. Ama hemen transfer yapanlarda var

Yanı sizde ve eşinizde herhangi bir sıkıntı yoksa 15 bin buluyor ilaçlar gel git toplama ama bir sıkıntı olup başka ameliyat olursa miktar artıyor. 10 ila 12 gün ilac kullanıp 13 gün toplama işlemi yapılıyor eğer hemen konulursa 15. Gun transfer oluyor. Yok dinlenme olursa bir sonraki ay adet 13. Günü rahim kalinligina göre yapılıyor. Inslalah hakkınızda hayırlısı olsun

Güzel bi eğitim araştırma hastanesi bulup giderseniz eğer çok avantajlı oluyor. Rapor çıkarıyorlar size. İğne kullanıyorsunuz 10 gün, sonra yumurta toplama, sonrada sizin durumunuza göre transfer. Biz hastaneye transfer günü 850 TL ödedik. Eczanede 4500 tuttu, raporla 2500e inmişti.

Ya şuan bekleme asamasinsayim eğer gene olmazsa artık mecbur öyle bişey düşüneceğim ama çokmuş ya bu kadar tahmin etmiyordum maliyet olarak çok teşekkürler bu arada bilgi verdiğiniz için

Çok teşekkürler isallah şuan bekliyorum belki bi umut eğer olmazsa öyle bişey düşünüyorum ama maliyeti çokmuş sizde mi bu yolla çocuk sahibi oldunuz

Yok henüz değil, ilk denemem yarın yumurtalar toplanacak bakalım. Öncesinde bi de laparoskopi ve histeroskopi oldum ona da 11 bin verdik. Gerçekten maddi olarak çok yordu bizi.

Çok teşekkürler isallah şuan bekliyorum belki bi umut eğer olmazsa öyle bişey düşünüyorum ama maliyeti çokmuş sizde mi bu yolla çocuk sahibi oldunuz
Evet canım bizde şuan 25 haftalık hamileyim ınslalah sag salim kavuşuruz yavrumuza Rabbım şizede nasıp eder

Öncelikle bu konuyu çok merak ediyorum ve sormak istiyorum tup bebek maliyetli mı ve o maliyet ne kadarı buluyor ortalama

Tedavi süresi kaç ay sürüyor ve hamile kalınıyor...
Fiyatı 15-20 bini buluyor malesef maliyetli bir tedavi süreci
Taze transfer olursa 1 ay sürüyor toplam toplanan embriyolar dondurulursa dondurma süresine bağlı 2-3 ay sürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…