6.gunden önce test yaptnz mi ?Merhaba canım 23 ocakta 3.gün Embriyosu transferi oldum 6. günü idrar testinde pozitifi gördüm beta hcg baktırdım 16 çıktı acildeki doktor çok düşük negatif gibi dedi 2 gün sonra normal kaset test yaptım onda da pozitif çıktı 10. Günümde cuma günü tekrar kan verdim 118 çıktı normalde test günüm 5 şubat
Hayır 6.7.8. Günlerde idrar testi yaptım 6. Gün ve 10 gün kan verdim6.gunden önce test yaptnz mi ?
Ya mesajlarınız o kadar iyi geldi ki.. gerçekten iyi ki varsınız. Allah razı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dilediğini versin inşallahBu noktada bir uzmandan destek almak güzel olur fakat genelde reddetme durumu oluyor..
Siz canınızı sıkmayın şu an bebeğinize odaklanın
Birbirimizi tanımıyor olsakta biz sizin yaninizdayz
Ben bugün denemek için 1-2 saat önce yaptm ama bir şey çıkmadı :)Hayır 6.7.8. Günlerde idrar testi yaptım 6. Gün ve 10 gün kan verdim
Kaçıncı günün bugün okuduklarıma göre hep 6-7. Günde çıkmış çoğu kişininBen bugün denemek için 1-2 saat önce yaptm ama bir şey çıkmadı :)
Negatifmiçıktı tek çizgi miBen bugün denemek için 1-2 saat önce yaptm ama bir şey çıkmadı :)
Canım transfer günü bende hastanede benzer şey yaşadım. Eşim çok stres oldu ama ben hiç takmadım onu söylendi durdu hastanedekilerle mi kavga etmedi beni yalnız bırakıp çıkmadı mı herşey yaptı ama strese bağlı olduğunu biliyorum ertesi gün çok pişman olup gönlümü aldı hem maddi hem manevi oda çok yıprandı ben anlayışla karşılayabildim ama genel tavrı bu olup pişmanlık duymasaydı affetmeyebilirdim en az seninki kadar zordu yani benimkide. Allah bu emeğimizi stresimizi çabamızı boşa çıkarmasınYa mesajlarınız o kadar iyi geldi ki.. gerçekten iyi ki varsınız. Allah razı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dilediğini versin inşallahevlenmeden önce asıl önemli şey sevgi derdim, aslında sevgiden çok saygıymış ben ona diyorum o da bana ilaç iç diyor ben onu yola getirmeye çalışıyorum o beni. Hayat zor. Pozitif olmaya çalışıyorum sürekli
Aminn ...Ya mesajlarınız o kadar iyi geldi ki.. gerçekten iyi ki varsınız. Allah razı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dilediğini versin inşallahevlenmeden önce asıl önemli şey sevgi derdim, aslında sevgiden çok saygıymış ben ona diyorum o da bana ilaç iç diyor ben onu yola getirmeye çalışıyorum o beni. Hayat zor. Pozitif olmaya çalışıyorum sürekli
Transfer hariç 4.gunum.Kaçıncı günün bugün okuduklarıma göre hep 6-7. Günde çıkmış çoğu kişinin
Tek çizgi çıktı negatif yaniNegatifmiçıktı tek çizgi mi
Çok erken yapmışsın testi ondan negatiftir 2 gün sonra yap pozitifi görürsün inşallahTransfer hariç 4.gunum.
Ben de genelde 5.gun olumlu sonuç alanları gördüm
Amin canım amin. Elbette onlar da çok içlerine atıyorlar aslında ama ne bileyim işte ben de sakin kalabilsemCanım transfer günü bende hastanede benzer şey yaşadım. Eşim çok stres oldu ama ben hiç takmadım onu söylendi durdu hastanedekilerle mi kavga etmedi beni yalnız bırakıp çıkmadı mı herşey yaptı ama strese bağlı olduğunu biliyorum ertesi gün çok pişman olup gönlümü aldı hem maddi hem manevi oda çok yıprandı ben anlayışla karşılayabildim ama genel tavrı bu olup pişmanlık duymasaydı affetmeyebilirdim en az seninki kadar zordu yani benimkide. Allah bu emeğimizi stresimizi çabamızı boşa çıkarmasın
Bir buçuk yıl oldu. İki kez yumurtalık toplama işlemi oldu, ilki iptal oldu. İlk transferimi de dün oldum. İnşallah güzel umutlu mutlu yarınlarımız olsunAminn ...
Bebeklerimiz umut olsun bize
Kaç senedir evlisiniz ?
Hadi hayırlı sonuçlar alman duasıylaBir buçuk yıl oldu. İki kez yumurtalık toplama işlemi oldu, ilki iptal oldu. İlk transferimi de dün oldum. İnşallah güzel umutlu mutlu yarınlarımız olsun
Her defasında şöyle yapacağım böyle takmayacagim diyorum yine onun oyununa geliyorumHadi hayırlı sonuçlar alman duasıyla
Çok yeni evlisiniz ...
Biz eşimle ilk yıllar birbirimizi yiyorduk
Karakterler tanıdıkça azalıyor tartışmalar..
Ama tecrübeyle sabit çok takmamak gerekiyor
Bende ilk iş aklıma annem gelmişdi. Sen annene gitmişsin ben annemi aradım bizim eve gelsin diye. Eşim annem gelmesin diye kendini toparladı biraz:) Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinAmin canım amin. Elbette onlar da çok içlerine atıyorlar aslında ama ne bileyim işte ben de sakin kalabilsembazen biriktirdikleri patlıyor insanın. Olmasa iyi tabi. Allah herkese yardım etsin
Başına gelen anlıyor bazı şeyleri
Merhaba benim de 29 Ocak transferim oldu. 4. Denemem maalesef. Bugüne kadar hiç belirtim olmadı bugün fena adet ağrısı çekiyorum adet günüm ilaçlar olmasa sökülecek gibi hissediyorum sende durumlar nedir?Kızlar merhaba ..
30 Ocak Allah nasip ederse transfer olacağım.
Şu an estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum.
Sizlerin durumu nedir ?
Etrafımda bu konu hakkında konusabilecegim kimse yok ..
Benmle aynı yolda ilerleyenlerle iletişim kurmak, tecrübe sahibi olanlardan bilgi almak istedim
Merhaba ben de dün transfer oldum ama bu progestron iğnesini takıldım ya bana sadece fitilini verdi hoca ama siz iğne de mi kullaniyorsunuzFitili çok zor atıyorum zaten attığım da direk akıp çıkıyo seninde öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?