- 15 Mayıs 2017
- 24
- 12
- 6
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki herkezin herşeyi farklı senin için kolayı olsun inşallah doktorlar hallederBenim kalçadan progestan iğnem var ama herkese verilmemiş yani doktordan doktora değişir
Eveeet geldik 4.güne. İnternetten gebelik testlerimi de aldım hazırolda bekliyorum resmen :)
Hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Aşılamadan sonuç alamayınca tüp bebeğe başladım mecbur. İlk denemem. Haftaya sonuç belli olacak bakalım hayırlısı. Olmazsa da üzülmeyip tekrar deneyeceğim İnşallah. Sen naptın, oldu mu bebiş ?selam canım seni eski gebelik forumlarından hatırladım. nasılsın? tedavi sürecine başlamışsın hakkında hayırlısı olsun. inş. pozitif sonuç alırsın![]()
Aa öyle mi. Peki bu negatiflerin sebebi belli mi?bende iyiyim canım saol. iyi düşün iyi şeyler olsun . olmazsa da dünyanın sonu değil tabi ki asla pes etmek yok:)
tüp bebek tedavisi gördüm canım ben iki transferim oldu ikisi de negatif. bu ay yeni tedaviye başlıcaktım ancak yumurta toplama zamanım bayrama denk gelio diye ertelemek istedim. nasipse eylülde yeni tedaviye başlıcam benim uzun sürecek biraz . yumurtalar toplanacak , histereskopi yapılacak ve embriyolara ngs yapılacak transfere baya zamanım var anlayacağın hakkımızda hayırlısı
Aa öyle mi. Peki bu negatiflerin sebebi belli mi?
Amin inşallah. İyi yapmışsın. İzmir Central hospital neslihan hanıma gidiyorum ben. Fakat o smyrna tüp bebek merkeziyle anlaşmalıymış.. O yüzden tüp bebeğim orda oldu.herhangi bir neden yok denildi. eski doktorum ikinci negatiften sonra genetik testi,pıhtılaşma histereskopi gibi şeyler istedi. ancak kendisine güvenim kalmadı ben kendi zorumla genetik testleri yaptırmak istedim diyebilirim. bakalım doktorumu değiştirdim umarım Rabbim yüzümü, yüzümüzü güldürür. sen nerede başladın tedaviye, doktorun kim?
merhababende iyiyim canım saol. iyi düşün iyi şeyler olsun . olmazsa da dünyanın sonu değil tabi ki asla pes etmek yok:)
tüp bebek tedavisi gördüm canım ben iki transferim oldu ikisi de negatif. bu ay yeni tedaviye başlıcaktım ancak yumurta toplama zamanım bayrama denk gelio diye ertelemek istedim. nasipse eylülde yeni tedaviye başlıcam benim uzun sürecek biraz . yumurtalar toplanacak , histereskopi yapılacak ve embriyolara ngs yapılacak transfere baya zamanım var anlayacağın hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah. İyi yapmışsın. İzmir Central hospital neslihan hanıma gidiyorum ben. Fakat o smyrna tüp bebek merkeziyle anlaşmalıymış.. O yüzden tüp bebeğim orda oldu.
merhaba
aynı aşamalardan haziran ayında geçtim
allah yardımcın olsun
hangi şehir ve hastane?
Ben özel jimer hastanesiMerhaba saol canım seninde Rabbim yardımcın olsun. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde doktor Cem Çelik te tedavi görücem cnm sen nerde tedavi görüyorsun? Ne zaman transferin? histereskopiyi yumurta topladıktan sonraki adet ile mi yaptılar sana ?
Ben özel jimer hastanesi
Bursa
Suat Hazer
Transfer eylül ayında olacak
DONDURULDU şuanda
Histeroskopiyi dr um yumurta toplama ile aynı anda yaptı