Tüp bebek yaptıranlar

41 yaşında tüp bebek tedavisi ile beş aylık gebeyim,ilk denememdi 12 yıllık evliyim ,bu yıl karar verdik ve tub bebek denedik sadece iki embiryom çıkmıştı ikiside iyi kalitedeydi ve tek şansım vardı ,

Bu tedaviye başlamak istiyorsan öncesinde diş sağlığında baştan sonra yapılması gereken varsa yaptır canım ,tedavi sonucun olumlu olursa ilaç kullanamıyorsun ve diş başa bela oluyor.

Çok sağlam bir irade ,pskoloji,inanç ve kararlılık istiyor ,süreç beni çok yordu özellikle iğne ve ilaç süreci ve maddi olarak bı birikim varsa bu sürece gir çünkü merkezlerin istedikleri fiyatın iki katını geçiyor kullanacagin hormon ilaçlarının fiyatları ve kontrol muayenesi ücretleri, özellikle de gittiğin merkez yaşadığın şehirde değilse.Ekonomik olarak rahat olursan pskolojik olarakta rahat edersin,zira bu tedavi gerçekten kolay değil .

Benim gittiğim yerde 21 yasindada bayan vardı 50 yasindada ,çevre eş baskısı ile değil gerçekten sen istiyorsan değerlendir ,çünkü bu süreçte tüm bedensel ve ruhsal sıkıntıyı sen çekeceksin.

Tüm dualarım seninle ...

Peki transferden sonra belirtileriniz oldu mu nasıl anladınız test gününüzü mü beklediniz
Benim 3. gün embriyosuydu tam 10. Gün uyandığımda çamaşırımda kahverengi bi damla leke vardı bide ara ara kasık batmalarım oldu regl olucakmışım gibi ben evde hiç test yapmadım 12.gün kan verdim öyle öğrendim

Diş hakkında çok katılıyorum size bende dışardan duydugum bilgilerle bir ay öncesinden hepsini yaptırmaya başladım şuan kafam rahat benimde

Çok güzel sabretmişsiniz benim 2 günüm kaldı teste göğüslerimde hafif bir hassasiyet var ama adet olamadığım için veya vitaminlerden olabilir diye düşünüyorum umarım bende sabredebilirim

Çok güzel sabretmişsiniz benim 2 günüm kaldı teste göğüslerimde hafif bir hassasiyet var ama adet olamadığım için veya vitaminlerden olabilir diye düşünüyorum umarım bende sabredebilirim
Göğüs hassasiyeti de belirtiler arasında ve bende de vardı unutmuşum onu söylemeyi çok çok az kalmış zaten test gününüze ben 338 beta ile öğrendim iki gün sonra 659 olmuştu ikizlermiş Darısı size olsun inşallah

Amin inşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…