Tup bebek yaptiranlarin tavsiylerine ihtiyacimiz var..

Canım bana yatınca her 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyeceksin dediler kan akışı için. Kullanılan jel/fitil kabız yapıyor ve kabız olmamak için duphalac şurubu evden eksik etme. Akşamdan 2 kayısıyı suya koyuyordum, sabah onlar şişiyordu ve yiyordum. Hergün yumurta, kabakçekirdeği, kivi, yumurta yiyebilirsin. Protein ağırlıklı beslen. Ben tatlı yememiştim, canımda çekmemişti. 4.5 lt su içeceksin dediler. Korktuğum için 5. ve 10. gün duşa girdim. Ama jel/fitil rahatsız ettiği ve kasık ağrısı yaptığı için alt tarafımı duşa girip yıkıyordum. Embriyolar sıcağı sevmez demişti hemşire, karnımın üstünü örtmüyordum. Rahat yatıp kalkayım diye bi süre yataklı koltuğum vardı salonda orda yattım. Kasık ağrın muhtemelen olacak sakın adet olacağım hissine kapılma, jel/fitil yapıyor. 12 gün geçmeden adet olmazsın, boş yere ümitsizliğe kapılma. Eğer embriyolar damara denk gelirse lekelenmen olabilir. Aklımda bunlar var. Allah embriyolarına can versin inşallah, emeklerini boşa çıkarmasın...
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin Allah razi olsun.. Sana da hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah.
Peki sen ne kadar sure evde dinlendin?[/ QUOTE]

Benim ekim döneminde kurban bayramına denk geldi. Annem yanıma geldi sağolsun, işimi yemeğimi o yaptı, 12 gün evdeydim, 1 hafta sonra kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım... 12 hafta geçene kadar ilaçlara devam ettiğimiz için dikkat etmek gerekiyor, sonrasında da o hassasiyet devam ediyor...

Benim ekim döneminde kurban bayramına denk geldi. Annem yanıma geldi sağolsun, işimi yemeğimi o yaptı, 12 gün evdeydim, 1 hafta sonra kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım... 12 hafta geçene kadar ilaçlara devam ettiğimiz için dikkat etmek gerekiyor, sonrasında da o hassasiyet devam ediyor...
12 gun evde durmam imkansiz :( ben 4. Gun yavastan evden cikmayi dusunuyorum. Hakkimdan hayirlisi,
Allah yardimcimiz olsun insallahh.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Rabbim tüm isteyenlere daha fazla aratmadan hayırlı evlatlar versin inşallah. Arkadaşlar gerekeni söylemişler sağolsunlar. Benim tavsiyem ağırlıklı olarak protein tüketmen. Hergün kahvaltıda yumurta ye muhakkak hatta 2 güne bir bıldırcın yumurtası ye. Embriyolar proteini çok seviyolarmış. Ve lütfen içini ferah tutmaya çalış tutunmaya en zararlı şey stres. Kitap al film al zaman çok daha iyi geçiyor. Sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Cok tesekkur ederim canim🌸

Tup bebekte basari saglayan arkadaslar.. Deneyim ve onerilerinizi paylasabilir misiniz?
Ne yaptiniz, ne yapmadiniz, kac yumurta toplandi, kaci transfer edildi, kacinci gun transfer yapildi:))
Sizlerin yardimina ve bilgisine ihtiyacimiz var...

endometriozis hastasıyım.2.kez tüp bebek yaptırdık ve tuttu hamdolsun.2 tane 3.gün embriyosuydu ama biri tuttu ...hiçbişey yapmadım özel olarak.tüp bebek yaptrdğmı kafamdan siildim gezdim tozdum mangal yaptım yedim.allahıma hamdolsun..kafanıza takmayın yeter :49:

Mrb arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem 2.gün tek embrio bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıo çok şükür bi lekem olmadı ama 12 güne sabretmek çok zor acaba tutmuşmudur..ya da tutmasa kanama lekelenme gibi belirtiler oluyor mu??yani düşse illaki bi belirtisi olur mu

Cok tesekkur ederim canim🌸
Merhabalar benim de bugün transfer yapildi ve bundan sonraki sürecte neler yapmam nelere dikkat etmem gerek bilemiyorum
Estradiol ve duphaston ilaclarini kullaniyorum sabah ve aksam .
Ben cok uzanip yatmiyorum gün iciersinde yemek yapiyorum evi toparliyorum bu tarz hareketlilik zarar verebilirmi ?baska neler yapilmasi gerek
Hormonlarimda sikinti olfugu icin ilac kullaniyorum ama bu durumdan sonra Allah korusun embriyoyu cok riske atarmi hormonal dengesizliklerin varolusu
Tesekkürler kizlar cevaplarinizi bekliyorum

Mrb arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem 2.gün tek embrio bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıo çok şükür bi lekem olmadı ama 12 güne sabretmek çok zor acaba tutmuşmudur..ya da tutmasa kanama lekelenme gibi belirtiler oluyor mu??yani düşse illaki bi belirtisi olur mu
Hic bilmiyorum ki bende.bu taraz olasiklara cevap ariyorum. Alllahin izniyle hic birsey olmazda saglikli birsekilde herkez evlat sahibibolur

Back
X