Canım bana yatınca her 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyeceksin dediler kan akışı için. Kullanılan jel/fitil kabız yapıyor ve kabız olmamak için duphalac şurubu evden eksik etme. Akşamdan 2 kayısıyı suya koyuyordum, sabah onlar şişiyordu ve yiyordum. Hergün yumurta, kabakçekirdeği, kivi, yumurta yiyebilirsin. Protein ağırlıklı beslen. Ben tatlı yememiştim, canımda çekmemişti. 4.5 lt su içeceksin dediler. Korktuğum için 5. ve 10. gün duşa girdim. Ama jel/fitil rahatsız ettiği ve kasık ağrısı yaptığı için alt tarafımı duşa girip yıkıyordum. Embriyolar sıcağı sevmez demişti hemşire, karnımın üstünü örtmüyordum. Rahat yatıp kalkayım diye bi süre yataklı koltuğum vardı salonda orda yattım. Kasık ağrın muhtemelen olacak sakın adet olacağım hissine kapılma, jel/fitil yapıyor. 12 gün geçmeden adet olmazsın, boş yere ümitsizliğe kapılma. Eğer embriyolar damara denk gelirse lekelenmen olabilir. Aklımda bunlar var. Allah embriyolarına can versin inşallah, emeklerini boşa çıkarmasın...
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin Allah razi olsun.. Sana da hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah.
Peki sen ne kadar sure evde dinlendin?[/ QUOTE]