- 31 Ocak 2025
- 62
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi selviboylumalyazmalim
-
Bana da çok pahalı geldi ki ben geçen ay çektirdim 7500 lira verdimRahim filmi 15 bin mi? Ben 2 sene önce 1800 TL ödedim istanbulda özel bir hastanede. Şu an fiyatı artmış olsa bile asla 15 bin olmaz. Kıbrısa özel fiyatlar galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun
4 tane yerle konuştum. Anestezi istersen 30 bin. İstemezsen 20. En ucuzu söylediğim 15 bin. Burda fiyatlar böyleymiş. Parasını da geçtim duygusal olarak kaldıramazsın diyorlar. O kısımdan korkuyorum bi tekRahim filmi 15 bin mi? Ben 2 sene önce 1800 TL ödedim istanbulda özel bir hastanede. Şu an fiyatı artmış olsa bile asla 15 bin olmaz. Kıbrısa özel fiyatlar galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kışın izmirde çektirmiştim uygun fiyatlı sayılan bir yerde 14.500 düRahim filmi 15 bin mi? Ben 2 sene önce 1800 TL ödedim istanbulda özel bir hastanede. Şu an fiyatı artmış olsa bile asla 15 bin olmaz. Kıbrısa özel fiyatlar galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sanırım artık her yerde böyle o zamanKışın izmirde çektirmiştim uygun fiyatlı sayılan bir yerde 14.500 dü
Evet galiba artık herşeye o kadar çok harcanıyor ki en ucuzu rahim filmi kaldıSanırım artık her yerde böyle o zaman
Kredi çekicem mecburen başka türlü karşılama imkanım yok. O bile umurumda değil. Allah izin versin de olsun yeter kiEvet galiba artık herşeye o kadar çok harcanıyor ki en ucuzu rahim filmi kaldı
Çok iyi anlıyorum sizi, süreç ruhsal olarak zaten zorlayıcı, maddi olarak da ilk başta hesaplanandan çok daha fazlası gidiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunKredi çekicem mecburen başka türlü karşılama imkanım yok. O bile umurumda değil. Allah izin versin de olsun yeter ki
10 dakika sürmemiştir rahim filmi, hiç ağrı hissetmedim sadece hafif baskı. Korktuğum gibi olmadı çok şükür. İnşallah sizde iyi bir yerde sorunsuz bir şekilde çektirirsiniz4 tane yerle konuştum. Anestezi istersen 30 bin. İstemezsen 20. En ucuzu söylediğim 15 bin. Burda fiyatlar böyleymiş. Parasını da geçtim duygusal olarak kaldıramazsın diyorlar. O kısımdan korkuyorum bi tek
Kim size bunu diyor duygusal kaldıramazsın? Ben anestezisiz çektirdim. Zaten 5 dakika falan süren bi işlem totalde.İlacı da kademeli olarak verdi rahime.Sadece adet ağrısı şiddetinde bir ağrı çekiyorsun.Tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama ne bileyim herkes bu işin ticarethanesi olmuş.Sağolsun doktorum bana demişti ki ben sana bunu anestezili de yaparım ama adet sancısının aynısını çekiceksin.ve kısa süreli, neden dursuk yere vücuduna anestezi verelim dedi. Ki özel hastaneydi yani.Anestezili çekmesi onun daha çok işine gelirdi.4 tane yerle konuştum. Anestezi istersen 30 bin. İstemezsen 20. En ucuzu söylediğim 15 bin. Burda fiyatlar böyleymiş. Parasını da geçtim duygusal olarak kaldıramazsın diyorlar. O kısımdan korkuyorum bi tek
Türkiye vatandaşı iseniz burda başlamanızı öneririm maddi olarak sıkıntıda iseniz.KKTC vatandaşı iseniz burdaki sağlık sisteminden yararlanabiliyor musunuz bilmiyorum.Araştırmanız gerek.Ama maddi olarak sektör ticarethane olmuş.Bana transferden 3 gün önce tüp bebek doktorum dedi ki rahmin galiba ters,acaba geride mi, yok kürtaj mı oldun daha önce falan düye bir sürü darlayıp histereskopi öneriyorum transfer yapmayalım dedi.Kredi çekicem mecburen başka türlü karşılama imkanım yok. O bile umurumda değil. Allah izin versin de olsun yeter ki
Rahim filmi en temel ve başlangıç aşaması. Kaldıramamak gibi bir şey aklınızdan geçmesin çünkü çok kısa sürüyor. Anestezi almaya da hiç gerek yok. Ben transfer öncesi anestezi ile histeroskopi de olmuştum. Bunların hepsi dayanılacak şeyler. Burda psikolojik süreç daha önemli bence. Kendinizi hazır hissetmeniz ve olumlu düşünmeniz. Biz çevremizden kimseye haber vermeden eşimle yönetmiştik süreci. Kaygımı azaltmıştı. Hem insanların beklenti içinde olması da beni strese sokardı. Çünkü derdimden çok derdimi sorandan usanmıştım. En iyisi sakinlik4 tane yerle konuştum. Anestezi istersen 30 bin. İstemezsen 20. En ucuzu söylediğim 15 bin. Burda fiyatlar böyleymiş. Parasını da geçtim duygusal olarak kaldıramazsın diyorlar. O kısımdan korkuyorum bi tek
Orda bi yanlış anlaşılma oldu sanırım. Rahim filmi özelinde değil. Tüp bebeği kaldıramazsın psikolojin mahvolur eşinle de aranı bozacaksın tarzı söylüyorlar. Zaten ben de tüp bebeğe karar verdik diyen ağzımı biberle yıkamak istiyorum. Nerden bilecektim destek yerine köstek göreceğimi. Eşim dışında biriyle konuşmamaya karar verdim. Ama hevesimi boğazıma dizdiler. Eşim ilk etapta istemiyordu çünkü benim zorumla yaptırdığını düşünüyorlar. Halbuki eşimle oturduk konuştuk ve ortak olarak karar verdik. Kabullendi sonunda. Ama kimseye anlatamazsın. Benim dırdırımdan bıkıp tamam demiştir dediler. Duygusal olarak kaldıramazmışım bu süreci benim param da yokmuş. Ya çalışamazsam geçinemezmişiz. Bir allahın kulu çıkıp çok istiyordun hayırlı olsun Allah başarıya ulaştırsın emeğin boşa çıkmasın demedi. Herkeste böyle mi ?Kim size bunu diyor duygusal kaldıramazsın? Ben anestezisiz çektirdim. Zaten 5 dakika falan süren bi işlem totalde.İlacı da kademeli olarak verdi rahime.Sadece adet ağrısı şiddetinde bir ağrı çekiyorsun.Tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama ne bileyim herkes bu işin ticarethanesi olmuş.Sağolsun doktorum bana demişti ki ben sana bunu anestezili de yaparım ama adet sancısının aynısını çekiceksin.ve kısa süreli, neden dursuk yere vücuduna anestezi verelim dedi. Ki özel hastaneydi yani.Anestezili çekmesi onun daha çok işine gelirdi.
Korkmayın yani.Çok kısa süren bi işlem.Doktorunuzda ilgiliyse insan güven doluyor daha kolay geçiyor o süreç
Hevesimi paylaşan ağzıma biberler süreyim. 2 gram hevesimi boğazıma dizi dizi dizdiler. Anestezi almak istemiyorum ben de zaten. Ne kadar acısa da bir yerde bitecek sonuçta. 2 kez ameliyat oldum 1 kez de endoskopi. Anesteziden gerekmedikçe kaçıyorumRahim filmi en temel ve başlangıç aşaması. Kaldıramamak gibi bir şey aklınızdan geçmesin çünkü çok kısa sürüyor. Anestezi almaya da hiç gerek yok. Ben transfer öncesi anestezi ile histeroskopi de olmuştum. Bunların hepsi dayanılacak şeyler. Burda psikolojik süreç daha önemli bence. Kendinizi hazır hissetmeniz ve olumlu düşünmeniz. Biz çevremizden kimseye haber vermeden eşimle yönetmiştik süreci. Kaygımı azaltmıştı. Hem insanların beklenti içinde olması da beni strese sokardı. Çünkü derdimden çok derdimi sorandan usanmıştım. En iyisi sakinlik
Hem tc Hem kktc vatandaşlığı var ama buralıyım ben. Rahim filmi orda ucuzsa çekip dönmeyi düşünüyorum aslında. Ama tüm süreci orda geçirmem mümkün değil çalışıyorum çünkü. Hatta burda bile izin almadan nasıl süreci yöneteceğimi düşünüyorum çünkü izin almaya kalkarsam kıyamet kopar. Max 1 kez izin alabilirim. O da transfer günü. Yoksa yerine birini bulalım sen rahat rahat tüp bebeğine odaklan derler.Türkiye vatandaşı iseniz burda başlamanızı öneririm maddi olarak sıkıntıda iseniz.KKTC vatandaşı iseniz burdaki sağlık sisteminden yararlanabiliyor musunuz bilmiyorum.Araştırmanız gerek.Ama maddi olarak sektör ticarethane olmuş.Bana transferden 3 gün önce tüp bebek doktorum dedi ki rahmin galiba ters,acaba geride mi, yok kürtaj mı oldun daha önce falan düye bir sürü darlayıp histereskopi öneriyorum transfer yapmayalım dedi.
Yani bir çok kez muayene etti.dosyamda önünde hiç gebelik oluşmadı dedik.Ne bileyim o gün öyle konuştu ki histereskopi yapmak için uğraştı bana. Benim bu konuya soğuk baktığımı görünce dedi ki zaten histereskopi %7-8 katkı sağlar tutunmaya, yok efendim rahmi böyle olup gebe kalan hastalarımda var.
Hşstereskopi işlemi olmadım,fiyatını dahi sormadım o kadar soğuktum.Transferimi oldum ve gebeyim şükürler olsun
Bu arada tüp bebeğe başlarken ben hep hastaneye vereceğimiz ücreti düşünmüştüm.İlaçların daha fazla masraf olduğunu bilmiyordum
Yok rahim filmi için değil. Tüp bebeği kaldıramazsın diyorlar. Ben de anestezi istemiyorum zaten.Kim size bunu diyor duygusal kaldıramazsın? Ben anestezisiz çektirdim. Zaten 5 dakika falan süren bi işlem totalde.İlacı da kademeli olarak verdi rahime.Sadece adet ağrısı şiddetinde bir ağrı çekiyorsun.Tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama ne bileyim herkes bu işin ticarethanesi olmuş.Sağolsun doktorum bana demişti ki ben sana bunu anestezili de yaparım ama adet sancısının aynısını çekiceksin.ve kısa süreli, neden dursuk yere vücuduna anestezi verelim dedi. Ki özel hastaneydi yani.Anestezili çekmesi onun daha çok işine gelirdi.
Korkmayın yani.Çok kısa süren bi işlem.Doktorunuzda ilgiliyse insan güven doluyor daha kolay geçiyor o süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?