Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Beni nasıl bir süreç bekliyor?

Teknik olarak tüm bilgileri aldık. Ortalama ilaç fiyatlarını da soruşturduk ama extra neler bekliyor beni ? Bu anlatılanların dışında başıma ne gelebilir ? Merak ettiğim kısım bu aslında

Kimin içinden ne geçtiğini bilemeyiz o yüzden güzel sonuçlar alana kadar kimse ile paylaşamamak en güzeli. Bu sizin hayatınız sizin bebeğiniz. Maddi desteğe de ihtiyaç duymuyorsanız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizle aranız bozulmuyor aksine ortak noktanız büyüyor. Sizin ilaç aldığınız dönemlerde ilaçların saati bile onun derdi oluyor. Hiç merak etmeyin süreç güzel geçecektir. Güzel haberler verirsiniz umarım.
Benim tüp bebek dendiği an ilk aklıma gelen eşime ilk söylediğim şey kimse ile paylaşmayalım olmuştu. Bir tek annem ve kız kardeşlerime söyledim çünkü bana destek olan yargılamayan tek kişi onlardı ki onlar bile ben konuyu açmadan paylaşmadan bir şey sormazdı. Onlarla da ayrı şehirdeydik zaten. Hep eşim vardı yanımda. Geri kalan herkesin soruları beni yoracaktı. Duygularımı yaşayamayacaktım odaklanamayacaktım.

Eşim ilk başta karşıydı sonrada yumuşadı. Herkes benim zorumla yapıyoruz zannediyor. Ki öyle de olabilirdi kime ne. Hala kulaklarımdan gitmiyor "çocuk peşinde koşarken kocanı da kaybetme ikisinden de olacaksın" 50 sene de geçse ne bu lafı ne de söyleyeni unutmayacam. Arkadaşım sandığım insanları gördüm. İnsanlar derdin olduğu zaman arkadaşınmış. Sorsan yatıp kalkıp dua ederler çocuğum olsun diye

Neden kocanı kaybedesin ki? Tedaviden önce zihninizi boşaltın. Meditasyon dua rahatlama adına ne derseniz bunları yapın. Çünkü olumsuz enerji yayan insanlar çok faza

Neden kocanı kaybedesin ki? Tedaviden önce zihninizi boşaltın. Meditasyon dua rahatlama adına ne derseniz bunları yapın. Çünkü olumsuz enerji yayan insanlar çok faza
Kocam istemiyor ben zorluyorum diye kaybedecekmişim. Dırdırımdan yani. Ki öyle bişey de yok. Ben isteğimi söyledim kocam istemedi. Ben ikna yoluna gittim. İkna oldu ortak karar verdik ve sürece girdik.

Kocam istemiyor ben zorluyorum diye kaybedecekmişim. Dırdırımdan yani. Ki öyle bişey de yok. Ben isteğimi söyledim kocam istemedi. Ben ikna yoluna gittim. İkna oldu ortak karar verdik ve sürece girdik.
Şu tüp bebeğe karşı olan adamları da anlamıyorum. Kusura bakmasınlar da bütün yükü kadın üstleniyor. Süreçte erkek bir sperm veriyor. İğneler kadına anestezi kadına, yumurta toplama sancısı kadına eee paşam tüp bebeğe karşı. O zama çocuk istemiyorlar diye düşünüyorum. Eşiniz ikna olduysa asla kimseye kulak asmayın

Gerçekten mi ne kadar şanslıymışsınız benim için hiç iyi bir anı olmamıştı rahim filmi

Ay aynı cümleyi kurdum. Ben bütün acıyı çekmeye hazırım sen bir sperm verip çekileceksin daha neyine mırın kırın ediyorsun dedim bütün sülalesinin 5er çocuğu varmış beyimin. Kendinin de olurmuş. Doktordan duyunca anca ikna oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…