- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum tüp bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu izmirde önerebileceğiniz klinik var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştukızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum tüp bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu izmirde önerebileceğiniz klinik var mı ?
Amin cnm ya inşallah hepimizin kucakalrı dolar sizde sorun ne neden olmadı bir de nerede yaptırdın3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştu( şuan dualardayım Allahımin mucizesini bekliyorum .
Allahım bana da size de isteyen herkese tez vakitte hayırlısını , sağlıklısından nasip etsin inşallah .
amin , bende yumurta rezervi azlığı , Esim de de sperm ve morfoloji sıkıntısı var . 2 defa d.bakir bahçecide , 2 defa izmir irenbede 1 defa istanbul bahcecideamin cnm ya All
Amin cnm ya inşallah hepimizin kucakalrı dolar sizde sorun ne neden olmadı bir de nerede yaptırdın
bizde de morfoloji sıkıntısı var tüp bebekte sıkıntı olmuyor diye duymuştum amaamin , bende yumurta rezervi azlığı , Esim de de sperm ve morfoloji sıkıntısı var . 2 defa d.bakir bahçecide , 2 defa izmir irenbede 1 defa istanbul bahcecide
Doyar bakır bahceci nasıl bir merkez..biraz bilgi verir misinizamin , bende yumurta rezervi azlığı , Esim de de sperm ve morfoloji sıkıntısı var . 2 defa d.bakir bahçecide , 2 defa izmir irenbede 1 defa istanbul bahcecide
çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallahDoyar bakır bahceci nasıl bir merkez..biraz bilgi verir misiniz
Bizim de erkek ilfertile ..Zeki beyin numarasi ni bana göndere bilir misn. 3 başarısız deneme oldu .Urfa'da yiz biri antep te 2 tane ankarada oldu..ankarada ki son tedavim genarta oldu volka n ve Aysun hanim çok iyi ler ..ama mesafe dolayisi ile gitmeye bilir ..çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallah
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum tüp bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu izmirde önerebileceğiniz klinik var mı ?