Tüp Bebek yardım

kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum tüp bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu izmirde önerebileceğiniz klinik var mı ?
3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştu :(( şuan dualardayım Allahımin mucizesini bekliyorum .
Allahım bana da size de isteyen herkese tez vakitte hayırlısını , sağlıklısından nasip etsin inşallah .

amin cnm ya All
3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştu :KK43:( şuan dualardayım Allahımin mucizesini bekliyorum .
Allahım bana da size de isteyen herkese tez vakitte hayırlısını , sağlıklısından nasip etsin inşallah .
Amin cnm ya inşallah hepimizin kucakalrı dolar sizde sorun ne neden olmadı bir de nerede yaptırdın

Doyar bakır bahceci nasıl bir merkez..biraz bilgi verir misiniz
çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallah

çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallah
Bizim de erkek ilfertile ..Zeki beyin numarasi ni bana göndere bilir misn. 3 başarısız deneme oldu .Urfa'da yiz biri antep te 2 tane ankarada oldu..ankarada ki son tedavim genarta oldu volka n ve Aysun hanim çok iyi ler ..ama mesafe dolayisi ile gitmeye bilir ..

kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum tüp bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu izmirde önerebileceğiniz klinik var mı ?

canım ben istanbulda Amerikanda yaptırdım ben tüp bebek tedavisi sırasında izmirden gelen bir çift ile tanıştım. prof.drbülent urman a gelmişlerdi. tedaviprotokolünü belirlemişler ve takiplerini izmirde profdr. bülent urmanın önerdiği hekimlerden biri takip etmiş ismini verdi ama şimdi hatılamıyorum. embriyo Transfer için gelmişlerdi işleme gireceklerdi. izmir istanbula artık çok uzak değil bence koodinatörü zehra hanımla bi ara konuş derim. bilgi almış olursun.
belki bildiği bir yer vardır izmirde

Merhaba kızlar Sizlerle paylaşacağım bir şey var. Ben reklam yapıyorum, yazılarımı dikkate almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X