Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştu ( şuan dualardayım Allahımin mucizesini bekliyorum .
Allahım bana da size de isteyen herkese tez vakitte hayırlısını , sağlıklısından nasip etsin inşallah .
3 tüp bebek yaptim 2 de iptalim oldu , Hic biri de tutmadı . 3.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor en son şubatta transferim olmuştu ( şuan dualardayım Allahımin mucizesini bekliyorum .
Allahım bana da size de isteyen herkese tez vakitte hayırlısını , sağlıklısından nasip etsin inşallah .
amin , bende yumurta rezervi azlığı , Esim de de sperm ve morfoloji sıkıntısı var . 2 defa d.bakir bahçecide , 2 defa izmir irenbede 1 defa istanbul bahcecide
amin , bende yumurta rezervi azlığı , Esim de de sperm ve morfoloji sıkıntısı var . 2 defa d.bakir bahçecide , 2 defa izmir irenbede 1 defa istanbul bahcecide
çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallah
çok ilgili bir doktor ilk defa tüp tedavisiyle çocuk sahibi olacağımı duyduğumda gitmiştim , ilaca tepki vermedi yumurtalarım , ama o zamandan beri nerde yaparsam yapayım tedavi onun yanına giderim , kendi doktoruma ulaşamıyorum çünkü cevap vermiyor istanbulda güvenç beydi, ama d.bakır bahçecide dr zeki bey her daim telefona bakar . Eylülde tekrar başlayacam inşallah
Bizim de erkek ilfertile ..Zeki beyin numarasi ni bana göndere bilir misn. 3 başarısız deneme oldu .Urfa'da yiz biri antep te 2 tane ankarada oldu..ankarada ki son tedavim genarta oldu volka n ve Aysun hanim çok iyi ler ..ama mesafe dolayisi ile gitmeye bilir ..
canım ben istanbulda Amerikanda yaptırdım ben tüp bebek tedavisi sırasında izmirden gelen bir çift ile tanıştım. prof.drbülent urman a gelmişlerdi. tedaviprotokolünü belirlemişler ve takiplerini izmirde profdr. bülent urmanın önerdiği hekimlerden biri takip etmiş ismini verdi ama şimdi hatılamıyorum. embriyo Transfer için gelmişlerdi işleme gireceklerdi. izmir istanbula artık çok uzak değil bence koodinatörü zehra hanımla bi ara konuş derim. bilgi almış olursun.
belki bildiği bir yer vardır izmirde