TÜP BEBEK YARDIM !

gugu93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
19
4
1
31
Herkese merhaba önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız dikkat etmem yada yapmam gereken ne var bilerek hiç araştırma yapmadım stres olmamak için söyleceyeğinz bişey var mı paylaşırsanız sevinirim

merhaba bence yumurta ve sperm kalitesini arttırma yönünde uğraş verin gerisini bırakın dediğiniz gibi en önemli şey moral. beslenmenize dikkat edin en önemlisi. benim anladığım kadarıyla yağlanmaya sebep olan gıdalar yumurta sperm kalitesini de bozuyor. sigara kullanıyorsanız bu süreçte mümkün olduğunca azaltın. rutin kan testlerinizi şimdiden yaptırın ve gerekli ise vitamin takviyesi alın özellikle d vitamini eksikliği gebeliğe engel oluyor. ben bunu bi arkadaşıma daha söyledim d vit çok düşük çıktı. kız o ay d vitamini kullandı ve o ay regl oldu. bir dahaki ay adet görmedi şuan bebeği kucağında. iki senelik evliydi o zaman hiç gebe kalmamıştı. bizim ufacık sandığımız bir değer bile bizi uğraştırıyor bazen bir problem yokken. inşallah her şey gönlünüzce ve kolaylıkla olsun

Yumurta kalitesini nasıl Arttıracağım

Ayrıca çok teşekkür ederim pazartesi gidip kan vereceğim uzun uzun yazmışsınız

Bence en önemli şey sağlıklı beslenme ve pozitif olmanız. Onun dışında araştırma yapmamanızı öneririm. Ben tüp bebeğe başlarken belli başlı şeyleri biliyordum ama detay olarak yok şu iğne yok şu değer şu olmalı hiç araştırmadım. Takip de etmedim. Oluruna bıraktım. Süreç esnasında akıp gidiyor zaten her şey.

Öncelikle merhabalar 2 tüp bebek deneyimledim ilkinde embriyolar 5. Güne gitmedi transfer olamadım 2. Sinde pozitif oldu kese gelişmedi kürtaj oldum(5AA embriyoydu ve pgtliydi). Ikisindede aman aman dikkat ettiğim bir şey olmadı sadece kahve çok içiyordum çay kahve azalttım bence en önemlisi stres sizi olumsuz etkileyen ve stres yapan her şeyden uzak durun İnşaAllah çok güzel sonuçlar alırsınız Nasibinizde varsa bebişin sizinle olmasına hiçbir şey engel olamaz

5AA embriyo ne demek onu bile anlamıyorum bence ne kadar çok bilirsen o kadar stres beraberinde geliyor benim 1 tane çocuğum var şimdi 2. İçin deneyeceğiz ilki normal yollla hemen oldu bakalım nasipte varsa bulur bizi

Benim zaten şeker ve hamur işiyle aram yoktu. Spor yaptığım için dikkat ediyordum. O yüzden bahaneyle yapmış da oldum.

bol su, yürüyüş, ceviz, haşlanmış yumurta ve sınırsız avakado. omega 3 takviyesi de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…