- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 53
- Konu Sahibi gguulllluu
-
Evet kullanıyorum Progestan ve estrofem verdi doktorNormalse bile tüp bebekte igneler progestanlar filan kullanılır. Kullanıyorsunuz di mi?
Proluton mu neydi iğne vurulmanızı önermediler mi?Evet kullanıyorum Progestan ve estrofem verdi doktor
Bugün aldırdılar evet kanamadan sonra yaptılarProluton mu neydi iğne vurulmanızı önermediler mi?
Bende çok korktum fakat yerleşme kanı olabilir dedilerKanama hiçbir zaman normal değil bence
Tamam o zaman önleminizi almışsınız. Insallah yerleşmedir. Korktuğunuzdan uzak olun inşallah.Bugün aldırdılar evet kanamadan sonra yaptılar
Çok teşekkür ederim. İnşallah birşey olmazTamam o zaman önleminizi almışsınız. Insallah yerleşmedir. Korktuğunuzdan uzak olun inşallah.
Şimdiden hayırlı olsun var gibiBenimde 3.gün embriyosu bugün 8.gün meraktan kan verdim 28,21 çıktı bende beklemedeyim artar inşallah
Sağol canım inşallah artarda hayırlısıylaŞimdiden hayırlı olsun var gibi
Merhaba benimde dün transfer işlemim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi yapıyorum ne gibi süreç olacak bilmiyorum. Senin değerlerin yükselmiş pozitif olduğunu gösteriyor yine de doktorlar 1500 değerden sonra kesinlik getiriyor sanırımMerhaba kızlar size bir sorum olacak. Aralık 18 transferim oldu 5. Gün embriyosudu. Ayın 28 test yaptırdım 14 çıktı hcg sonra 31 Aralık’ta yaptırdım 44 ve bugün yaptırdım 218 çıktı. Sonrasında pembemsi kanamam geldi çok değildi. Hemşire yerleşme kanaması olabilir dedi. Sizce normal mi olabilir mi ?
Evet canım yükseldi ama bi anda düştü. Kimyasal geçirdim maalesef kiMerhaba benimde dün transfer işlemim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi yapıyorum ne gibi süreç olacak bilmiyorum. Senin değerlerin yükselmiş pozitif olduğunu gösteriyor yine de doktorlar 1500 değerden sonra kesinlik getiriyor sanırım
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir çocuk nasip eder Allah sanaEvet canım yükseldi ama bi anda düştü. Kimyasal geçirdim maalesef ki
Evet canım yükseldi ama bi anda düştü. Kimyasal geçirdim maalesef ki
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir çocuk nasip eder Allah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?