Tüp bebek yolculuğu

umutluanneadayii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
3
0
1
32
Herkese merhaba
Geçen ay Amh değerimin 0.01 oldugunu öğrendim ve tüp bebek sürecine başladım. Fakat yumurtam gelişmedi kullandığım ilaca rağmen. Benzer süreç yaşayan oldu mu? Ya da benzer Amh değeri ile tüp bebekte başarı yakalayan oldu mu? Fikir alışverişi yapmak istedim.

Merhabalar arkadaşlar. Ben de Bursa bahçeci’de tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ve başarısız oldu :(.. Umarım sizlerden güzel haberler alırız.. Daha fazla deneme yapmak istemedim o yüzden elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa Bursa FSM’deyim gelip almak isteyen olursa diye yazayım dedim burdan, çünkü ilaçlar çok pahalı ve bütçeyi zorluyor. Çoğu full. Bi kaç tanesi açılıp kullanılmıştır. Fotoğraf ektedir.

Eklentiler

• IMG_3226.webp
    IMG_3226.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 14
Merhabalar arkadaşlar. Ben de Bursa bahçeci’de tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ve başarısız oldu :(.. Umarım sizlerden güzel haberler alırız.. Daha fazla deneme yapmak istemedim o yüzden elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa Bursa FSM’deyim gelip almak isteyen olursa diye yazayım dedim burdan, çünkü ilaçlar çok pahalı ve bütçeyi zorluyor. Çoğu full. Bi kaç tanesi açılıp kullanılmıştır. Fotoğraf ektedir.
Merhaba. Sizin probleminiz de mi Amh düşüklüğüydü yoksa başka sıkıntı mıydı. Neden denemekten vazgeçiyorsunuz

Merhaba. Sizin probleminiz de mi Amh düşüklüğüydü yoksa başka sıkıntı mıydı. Neden denemekten vazgeçiyorsunuz
Aslında bi sorun yok her şeyim normal deniliyor benim yaşım 40 şuan belki de kaliteli yumurta olmuyor bilemiyorum tam olarak. Pskilojik olarak da maddi olarak da çok yıpratıcı bi süreç Allah uğraşan isteyen herkese nasip etsin sağlıklısını. Ama bana nasip olmadı.

Back
X