• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Yolculuğum

Güncellemeeee!!!
16 Ocak itibariyle transfer sonrası son kontrolüme gittim ve her şey transfer için uygun çok şükür ki doktorumun istediği gibi bir muayene sonucuyla ayrıldım 🧿
Doktorum 2 poşet ilaç yazmış biraz gözümü korkuttu ve aslında işin başlandı gerçekten bu kısım. Yüzüp yüzüp kuyruğa geldiğimi düşünmüştüm ancak 7-8 farklı işlevi olan ilaç verildi. iğne fitil hap üçlüsü ile yola devam ediyoruz.
22 Ocak transfer günüm olacak. İyi dileklerinizi, dualarınızı beklerim..
Bu süreçte rahat ama aynı zamanda da bilinçli davranmaya özen göstersem de son düzlük biraz zorluyor am artık bittiğini de düşünecek olmak içime su serpiyor..
Şimdi size sorarım dostlarım tek de başarılı olanlar süreciniz nasıl ilerledi? Ve transfer öncesi nasıl bir hazırlık süreci geçirdiniz? Engin tecrübelerimizi okumayı çok isterim 🤗
Güncellemeee!!!
Çok şükür ki bugün transferim gerçekleşti. Embriyom çözüldükten sonra gelişim olarak iyi ilerlemiş ve sorunsuz şekilde sürecimizin bize düşen kısmı sona erdi.
Biz embriyo glue kullandık doktorumun tavsiyesi üzerine işlem anında. Tutunmayı arttırdığı için.
Biraz istirahat ettikten sonra eve döndük. İlaçlar aynı şekilde devam, 10 günlük de rapor aldım 🤭
3 Şubat test günüm erkenden yapmayacağım kararlıyım 🫡 Bizler de hastanedekiler de elimizden geleni yaptık şüphem yok. Şimdi bekleyip dua etme zamanı yakında güzel haberi verme umuduyla geri döneceğim..

Güncellemeee!!!
Çok şükür ki bugün transferim gerçekleşti. Embriyom çözüldükten sonra gelişim olarak iyi ilerlemiş ve sorunsuz şekilde sürecimizin bize düşen kısmı sona erdi.
Biz embriyo glue kullandık doktorumun tavsiyesi üzerine işlem anında. Tutunmayı arttırdığı için.
Biraz istirahat ettikten sonra eve döndük. İlaçlar aynı şekilde devam, 10 günlük de rapor aldım 🤭
3 Şubat test günüm erkenden yapmayacağım kararlıyım 🫡 Bizler de hastanedekiler de elimizden geleni yaptık şüphem yok. Şimdi bekleyip dua etme zamanı yakında güzel haberi verme umuduyla geri döneceğim..
Güncellemeee!!!
Transfer +9’dan selamlar.
Öncelikle olarak süreç tüm hızlıyla devam ediyor tüm hızıyla dediğime bakmayın zaman geçmek bilmedi bu hafta eh böyle olunca dayanamayıp bugün kan testi vermiş bulundum.
Değerim 90 çıktı 🥰 şükürler olsun ki şu an her şey çok yolunda ilerliyor.
Pazartesi asıl test günüm hem de bir kontrole gideceğiz kalçadan iğnelerin ağrısına dayanamadım için göbekten olanlara geçiş yapacağız artık.
Güzel haberi biraz erken almış olduk inşallah böyle devam eder. Herkese kolaylıklar diliyorum, burada olan okuyan, derdini anlatan, yazan herkesin mutlu sona kavuşması için tüm dualarım sizinle..

Güncellemeee!!!
Öncelikle olarak süreç tüm hızlıyla devam ediyor tüm hızıyla dediğime bakmayın zaman geçmek bilmedi bu hafta eh böyle olunca dayanamayıp bugün kan testi vermiş bulundum.
Pazartesi asıl test günüm hem de bir kontrole gideceğiz kalçadan iğnelerin ağrısına dayanamadım için göbekten olanlara geçiş yapacağız artık.
Güzel haberi biraz erken almış olduk inşallah böyle devam eder. Herkese kolaylıklar diliyorum, burada olan okuyan, derdini anlatan, yazan herkesin mutlu sona kavuşması için tüm dualarım sizinle..
Emeklerinizin karşılığını almışsınız sizin adınıza çok sevindim 🥰 sanırım pendik medical parkta tedavi görüyorsunuz bende yarın orda tedaviye başlıyorum ama çok stresliyim inşallah süreç çabucak gecer ve bizde mutlu sona ulaşırız

Emeklerinizin karşılığını almışsınız sizin adınıza çok sevindim 🥰 sanırım pendik medical parkta tedavi görüyorsunuz bende yarın orda tedaviye başlıyorum ama çok stresliyim inşallah süreç çabucak gecer ve bizde mutlu sona ulaşırız
Çok teşekkür ederim hep beraber mutlu sona ulaşalım inşallah. Şule hoca ile tedavimiz ilerledi mutlaka tavsiye ediyorum. Yarın tekrar test vermeye gideceğim ben de bakalım ☺️

Çok teşekkür ederim hep beraber mutlu sona ulaşalım inşallah. Şule hoca ile tedavimiz ilerledi mutlaka tavsiye ediyorum. Yarın tekrar test vermeye gideceğim ben de bakalım ☺️
Şule hoca cok pozitif geldigi icin bende onu tercih ettim insana kendini güvende hissettiriyor. Insallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊

Güncellemeee!!!
Güncellemeee!!!
Dün itibariyle 11. günümde kan testini yeniledik, değerim 184 çıktııı <3
Doktorum şikayetim üzerine kalçadan olan iğnemi değiştirdi ve karından olan iğneye geçtik. Bu süreçte en illallah ettiğim konu bu progesteron iğneler oldu gerçekten. Üstelik 12. haftaya kadar devam edilecek :(
11 Şubatta kese kontrolüne gideceğiz sonrasında sanırım artık doktorum takibi bırakcak ve normal kadın doğumdan devam edeceğiz.
Ben ilk tedavim de başarılı oldum şükürler olsun kiii sorusu olup danışmak isteyen herkese seve seve destek olmak isterim..

merhaba sonicunuz Hayirli olsun daim olsun insallah. Bir sorum olacaktı .embriyo glue nedir acaba ? Ben de dördüncü deneme için bu ay görüşmeye gideceğim. Çok zor bir süreç

merhaba sonicunuz Hayirli olsun daim olsun insallah. Bir sorum olacaktı .embriyo glue nedir acaba ? Ben de dördüncü deneme için bu ay görüşmeye gideceğim. Çok zor bir süreç
Çok teşekkür ederim inşallah.
Aslında embriyo yapıştırıcı olarak da biliniyor, tutunmaya faydası olduğu için önermişti biz de uygulanmasını kabul ettik.
Transfer sırasında kullanılıyor. İlave 9 bin tl kadar bir fiyat ödemiştik yanılmıyorsam.

Çok teşekkür ederim inşallah.
Aslında embriyo yapıştırıcı olarak da biliniyor, tutunmaya faydası olduğu için önermişti biz de uygulanmasını kabul ettik.
Transfer sırasında kullanılıyor. İlave 9 bin tl kadar bir fiyat ödemiştik yanılmıyorsam.
Bilgilendim teşekkür ederim 💐

Back
X