- 15 Temmuz 2022
- 231
- 378
- 33
- Konu Sahibi gezegenanne
-
Günaydın ben de 7 haftalık tüp bebekle hamileyim. Amh düşüklüğü ve çikolata kistim var 35 sonrası başka türlü olmaz demiştiler. Sizin de bu sefer pozitif olacak inşallah Kaç embriyo oluştu kaliteleri nasıl ? Yaş kaçMerhaba, bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Bu nedenle bu başlık altında hem destek olalım hem bilgi atarımınız olsun istiyorum. Umarım çoğalırız burada her anlamda. Eşim en büyük destekçim ama onun haricinde kimselere anlatamadım. Transfer aşamasına geldik haşa annem dahil kimse bilmiyor. Tamamen kendi tercihim olsada. Aklımı yitirmemek için bu başlığa ihtiyaç duydum. Benim çift tüp tıkanıklığım var normal yollarla imkansız yani maalesef. Sizde durumlar sebepler nedir. Bildiklerimi aktarmak ve destek olmak isterim. Bu başlık bize çok iyi gelsin
Merhaba bende bu ay başladım 3 gün 2 tane embriyom olmuş ve dondurdular şuan 5 tane yumurtam var onları bekliyorum yarın arayıp bilgi vercekler inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur Allahım şu mübarek gün hayrına bu süreçte olan kimsenin emeğini boşa götürmezMerhaba, bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Bu nedenle bu başlık altında hem destek olalım hem bilgi atarımınız olsun istiyorum. Umarım çoğalırız burada her anlamda. Eşim en büyük destekçim ama onun haricinde kimselere anlatamadım. Transfer aşamasına geldik haşa annem dahil kimse bilmiyor. Tamamen kendi tercihim olsada. Aklımı yitirmemek için bu başlığa ihtiyaç duydum. Benim çift tüp tıkanıklığım var normal yollarla imkansız yani maalesef. Sizde durumlar sebepler nedir. Bildiklerimi aktarmak ve destek olmak isterim. Bu başlık bize çok iyi gelsin
Merhaba Benim ilk transferim olacak inşallahh. İlkinde de tutar umarım. Çok dua ediyorum çok istiyorum. Yaş 29. 3 yıllık evliyim. 2 yıl istemedik son 1 yıldır da arayış içerisindeyiz. 9. Ayda her şeyi farketmiştim. 1 yılı bile beklemeden rahim filmi çekildi. 4 embriyomuz var. 1 tanesi 3. Gün. 2 tanesi 5. Gün. 1 tanesi 5. Günüde aştı 6. Gün dahil gelişimi devam etti denildi. Hiç 6. Gün embriyosu duymamıştım. Sizin hamileliğinize çok sevindim. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahGünaydın ben de 7 haftalık tüp bebekle hamileyim. Amh düşüklüğü ve çikolata kistim var 35 sonrası başka türlü olmaz demiştiler. Sizin de bu sefer pozitif olacak inşallah Kaç embriyo oluştu kaliteleri nasıl ? Yaş kaç
Allahım güzellikler nasip etsin inşallahhMerhaba bende bu ay başladım 3 gün 2 tane embriyom olmuş ve dondurdular şuan 5 tane yumurtam var onları bekliyorum yarın arayıp bilgi vercekler inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur Allahım şu mübarek gün hayrına bu süreçte olan kimsenin emeğini boşa götürmez
Allahım sizinde isteklerinizi hayra çıkarsın nasip etsin inşallah. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Sizin yolun sonuna gelmişsiniz bile. Benim gözümde en çok o 12 gün büyüyor. Metanetimi koruyabilir ve kendimi kaybetmem umarım. Ara ara gebelik testi yaprım duramam gibi geliyor. Bize sonucu yazın umut olun olur muMerhaba, öncelikle bu zorlu süreçte Allah yardımcın olsun diyorumBenim de eşimde sperm azlığı vardı, öyle başladık tüp bebek işine, açıkcası çok sabır isteyen bir süreç. Yumurta toplanma, yumurta var mı? Embriyo oldu mu? Embriyo 5. güne kaliteli geldi mi? Transfere rahim hazır mı? Transfer olursun acaba tuttu mu? Kendini zor bir sürece girdiğine hazırla ve hiç yılma. İnşallah senin de ilk transferde tutar Bu arada benim de bu sürecimi kimse bilmiyor, bu nedenle bu forumdaki herkes dert ortağım gibi oldu. Sana “temmuzda tüp bebeğe başlayacaklar” başlığını takip etmeni öneririm.
Bana transfer yapıldı bugün 8. günüm. Pazartesi kan testi vereceğim, İnşallah tutmuştur
Malesef transfer sonucum negatif çıktıAllahım sizinde isteklerinizi hayra çıkarsın nasip etsin inşallah. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Sizin yolun sonuna gelmişsiniz bile. Benim gözümde en çok o 12 gün büyüyor. Metanetimi koruyabilir ve kendimi kaybetmem umarım. Ara ara gebelik testi yaprım duramam gibi geliyor. Bize sonucu yazın umut olun olur mu
Çok güzel Daha Gençsiniz tutacak inşallah rahat olmaya çalışın En önemlisi stres yapmamak Başka meşguliyetler bulun mutlu olunMerhaba Benim ilk transferim olacak inşallahh. İlkinde de tutar umarım. Çok dua ediyorum çok istiyorum. Yaş 29. 3 yıllık evliyim. 2 yıl istemedik son 1 yıldır da arayış içerisindeyiz. 9. Ayda her şeyi farketmiştim. 1 yılı bile beklemeden rahim filmi çekildi. 4 embriyomuz var. 1 tanesi 3. Gün. 2 tanesi 5. Gün. 1 tanesi 5. Günüde aştı 6. Gün dahil gelişimi devam etti denildi. Hiç 6. Gün embriyosu duymamıştım. Sizin hamileliğinize çok sevindim. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Çok üzüldümMalesef transfer sonucum negatif çıktıTekrar deneyecek bir psikolojim de kalmadı açıkcası O bekleme süresi resmen psikolojimi bozdu Biraz ara verip birkaç ay sonra yeniden transfer olacağım. İnşallah sizler ilk denemede pozitif sonuç alırsınız
Amin inşallahAllahım güzellikler nasip etsin inşallahh
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinBu arada benim 3.gün orta kalitedeki embriyom tutundu çok şükür
Merhaba kardeşim Üzüldüm. Benim 4 aşılama ve bir tüp bebek negatif. Bu ikinci tüp bebek tuttu bugün kalp atışlarını duyduk iyiymiş. Senin de birdahaki tutacak bence. Genelde ikinciler tutuyor çok duyuyorum sakın pes etme. Kaç yaşındasın? Bi hastalığın varmı ya da eşindeAllah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinBenim 5.gün embriyosu ve en iyi kalitedeydi ve tutmadı Bu senin kaçıncı denemendi? İlk denemenin negatif olması beni yıktı çok umutluydum, doktorum bile çok üzüldüm dedi. Bir de transfer sonrası nasıl geçirdin zamanını? Hep yattın mı?
Transfer sonrası 2 gün yattım sonra ev işleri Kendi işim herşeyi yaptım kaldırdım. Pek rapor almadım çalıştım kafamı dağıttım haftasonu gezdim Bol su içip beslenmeme dikkat ettim kısa yürüyüşlerleAllah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinBenim 5.gün embriyosu ve en iyi kalitedeydi ve tutmadı Bu senin kaçıncı denemendi? İlk denemenin negatif olması beni yıktı çok umutluydum, doktorum bile çok üzüldüm dedi. Bir de transfer sonrası nasıl geçirdin zamanını? Hep yattın mı?
41 yaşındayım, bir hastalığım yok çok şükürMerhaba kardeşim Üzüldüm. Benim 4 aşılama ve bir tüp bebek negatif. Bu ikinci tüp bebek tuttu bugün kalp atışlarını duyduk iyiymiş. Senin de birdahaki tutacak bence. Genelde ikinciler tutuyor çok duyuyorum sakın pes etme. Kaç yaşındasın? Bi hastalığın varmı ya da eşinde
Dondurulmuş embriyon var mı ??Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinBenim 5.gün embriyosu ve en iyi kalitedeydi ve tutmadı Bu senin kaçıncı denemendi? İlk denemenin negatif olması beni yıktı çok umutluydum, doktorum bile çok üzüldüm dedi. Bir de transfer sonrası nasıl geçirdin zamanını? Hep yattın mı?
Merhaba bende tedaviye yeni başlayacak olanlardanim sebepsiz infertilite ile iki aşılama başarısız olunca tup bebege karar verdim rabbim hepimizin yardımcısı olsunMerhaba, bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Bu nedenle bu başlık altında hem destek olalım hem bilgi atarımınız olsun istiyorum. Umarım çoğalırız burada her anlamda. Eşim en büyük destekçim ama onun haricinde kimselere anlatamadım. Transfer aşamasına geldik haşa annem dahil kimse bilmiyor. Tamamen kendi tercihim olsada. Aklımı yitirmemek için bu başlığa ihtiyaç duydum. Benim çift tüp tıkanıklığım var normal yollarla imkansız yani maalesef. Sizde durumlar sebepler nedir. Bildiklerimi aktarmak ve destek olmak isterim. Bu başlık bize çok iyi gelsin
Ewt 3 tane daha 5.gün var. Ama onları da kaybedersem korkusu sardı beniDondurulmuş embriyon var mı ??
Benim sadece iki embriyom oldu onları verdiler biri tuttu. Sen çok şanslısın yaşa rağmen sayı güzel cnm. Bak bi daha o işlemler yapılmadan iğnesiz hazır embriyolar transfer edilcek ve tutunacak. Yaşın geçmeden al onları da Allah’ın izniyle en az biri tutuncak belki de ikizin olacak. Psikoloji çok önemli olduğu için Bekleme sürecinde kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış gez eğlenEwt 3 tane daha 5.gün var. Ama onları da kaybedersem korkusu sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?