Tüp Bebek Yolunda İlerleyemeyenler

Çok uzuldum. Ben de yeni başladim. Hep boş çikmasi korkusu var. Hepimizin hakkinda hayirlisi🙁🤲
Neden hemen öyle düşünüyorsun ben ilk tedavide hicbiseyfen haberim yoktu boş mu dolumu çok rahattım relaxtim ama ohss geçirdim o beni çok yordu sende güzel düşün

Neden hemen öyle düşünüyorsun ben ilk tedavide hicbiseyfen haberim yoktu boş mu dolumu çok rahattım relaxtim ama ohss geçirdim o beni çok yordu sende güzel düşün
Aslinda olumlu dusunmeye çalişiyorum ama malesef insan ne kadar fazla bilgi edinirse ona o kadar zararmiş hele bu konularda. Artik beyin omumsuzluklari biliyor ya hemen acabalar başliyor. Buyuk umutla başliyorum. InsaAllah guzel sonuçlanir. Sizjn için de

Mayra 2. opuda yumurtalar yine mi boş çıktı. Yoksa yumurta toplanıp döllenme mi olmadı
2.opuda 10 taneden 5 boş çıktı 5 taneden 2 döllendi ben 5 taneden 5.güne 2 kalsa iyi olur diyordum ama malesef kızlar döllenen 2 taneden hiç kalmadi

Aslinda olumlu dusunmeye çalişiyorum ama malesef insan ne kadar fazla bilgi edinirse ona o kadar zararmiş hele bu konularda. Artik beyin omumsuzluklari biliyor ya hemen acabalar başliyor. Buyuk umutla başliyorum. InsaAllah guzel sonuçlanir. Sizjn için de
Sizin sorun ne

Gozle gorulur sorun yok. Aslinda tedavi olmadan yumurtlama sorunjm var ama tedaviyle yumurtlama bile olsa hamileljk olmadi. Bir kere hamilelik yaşadim femarayla. Evliligimin 18ci ayinda. Femara tedavisunin 7ci ayinda. Ikiz hamileliyim oldu. 5 ayinda kaybettim. Bir senesi dolucak bir aya( ama korunma suremiz bittikden sonra hem normal yoldan, hem femarayla tekrar denedik her ay yumurtlama da gitse hamjlelik olmadi. Içimdeki kaybimin acisi da eklenince artik bekleyemedim(

Gozle gorulur sorun yok. Aslinda tedavi olmadan yumurtlama sorunjm var ama tedaviyle yumurtlama bile olsa hamileljk olmadi. Bir kere hamilelik yaşadim femarayla. Evliligimin 18ci ayinda. Femara tedavisunin 7ci ayinda. Ikiz hamileliyim oldu. 5 ayinda kaybettim. Bir senesi dolucak bir aya( ama korunma suremiz bittikden sonra hem normal yoldan, hem femarayla tekrar denedik her ay yumurtlama da gitse hamjlelik olmadi. Içimdeki kaybimin acisi da eklenince artik bekleyemedim(
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kafana bişey takma senin tedavide sorun çıkmaz insalh ben 29 yasindayim 10 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var kardeş için ugrasiyrz

Merhaba, doktorunuz yumurta kalitesi açısından herhangi bir ilaç, vitamin vs önermedi mi peki size? Bu süreçte olan sizin durumunuzdaki kadınlara öncelikle bir tedavi uygulanması gerekmiyor muymuş? Seray severin instagramındaki bir paylaşımına denk gelmistim hatta dosya olarak yüklüyorum burdan.
Kadın haklı, istismara açık alan.

Back
X