• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yolunda..

umeyraa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
67
0
286
Karaman
Merhaba bende bu ayın sonuna doğru transfer için gideceğim inşallahh.. Tedavime 19 mayıs tarihinde myralon doğum kontrol hapı ile başladım. Hapın 15. gününde Lucrine başladım. Ve bugun regl oldum yani 16 haziran. yarın bir takım tahlileri yaptırmaya gidecem. ondan sonrada puregona başlıyacaz nasipse. Ama ben puregonun hangi gün ve nasıl kullanıldığını henüz bilmiyorum. Benim merkez Ankara Anatolia. Takiplerimi Karamandaki dr um yapıyor ve yumurta toplama döneminde Ankarada olacağız. Kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum puregonda mı göbekten yapılacak ve ne zaman başlanıp ne zaman bitecek.?? 3 kutu puregon tedavi süresince bana yetermi sizce???

Birde bende polikistik over var. Dr şansın var dedi ancak yinede sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Kendinizde veya çevrenizde polikistik overle hamile kalanlar varmı?? hadi yazın bana.. morale ihtiyacım var.. -tatlicadiarzu-

mrb canim oncelikle tedavin hayirli olsun
puregon ben birinci tedavimde kullanmistim
eger degisik sekilleri yoksa kalem seklinde gobekten yapilan kucuk bi igne
hem lucrin hem puregon ayni gunde devam ediyorsun
tahmini suren sana bagli yumurtalarinin ne kadar hizli buyudugune kadindan kadina dgisiyor
ama 8 15 gun arasi denebilir
ben 9 gun catlatma ignemi vurmustum
tabikide sansin var pkolu bayanlarda daha cok yumurta oluyor
puregon kaclik var elinde canim galiba yeter

ben de polikistik overimtedavi koordinatörüm 5 kutu yeter demişti ben kullanmaya başladım çok etki etti iğne doktor çok beğendi gelişimi şimdi 3.iğneyi aldık hemşire bundan başka almazsınız büyük ihtimalle dedi sana da yetebilir

ben de aynı ilaçları kullandım ilk denemem daha önce aşılama için uğramıştım doğal yolla hamile kalmıştım glişim bozukluğu olduğu için aldırmıştım 1 yıl önce

aynı ilaçları mı kullandın bir de ben transferden sonra ne hangi ilaç kullanıldığını merak ediyorum

ben de polikistik overimtedavi koordinatörüm 5 kutu yeter demişti ben kullanmaya başladım çok etki etti iğne doktor çok beğendi gelişimi şimdi 3.iğneyi aldık hemşire bundan başka almazsınız büyük ihtimalle dedi sana da yetebilir

canım teşekkür ederim umarım yeter.. hadi bakalım senide takip ediyorum. opuyorumnanaktan

Back
X