Merhaba bende bu ayın sonuna doğru transfer için gideceğim inşallahh.. Tedavime 19 mayıs tarihinde myralon doğum kontrol hapı ile başladım. Hapın 15. gününde Lucrine başladım. Ve bugun regl oldum yani 16 haziran. yarın bir takım tahlileri yaptırmaya gidecem. ondan sonrada puregona başlıyacaz nasipse. Ama ben puregonun hangi gün ve nasıl kullanıldığını henüz bilmiyorum. Benim merkez Ankara Anatolia. Takiplerimi Karamandaki dr um yapıyor ve yumurta toplama döneminde Ankarada olacağız. Kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum puregonda mı göbekten yapılacak ve ne zaman başlanıp ne zaman bitecek.?? 3 kutu puregon tedavi süresince bana yetermi sizce???
Birde bende polikistik over var. Dr şansın var dedi ancak yinede sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Kendinizde veya çevrenizde polikistik overle hamile kalanlar varmı?? hadi yazın bana.. morale ihtiyacım var.. -tatlicadiarzu-
Birde bende polikistik over var. Dr şansın var dedi ancak yinede sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Kendinizde veya çevrenizde polikistik overle hamile kalanlar varmı?? hadi yazın bana.. morale ihtiyacım var.. -tatlicadiarzu-