çok güzel bende 17 yıllık evli ve 6 tüpbebek yaptırmış biri olarak bende allahtan ümit ediyorummmmmm
hayırlısı olsun ümidimizi kaybetsek de bazen inanamasak mucizelere inanmak lazım
bebişleriniz de güle güle büyüsünler
allah tamamına erdirsin eminim çok zor olmaaycakdır ikizlerden sonra tek bebek... kısmetinizde varmış demkki. böyle şeyleri okudukça allahımın gücünü daha bi hissediyorum.. rabbim herkese tattırsın evlat sevgisini..
gerçekten mucize....ne çok isterdim yerinde olmayı....sen 1 istedin allah sana 3 verdi..hakımızda hayırlısı olsun...bu mucizeleri duydukça insan umutlanıyo...
cnm bnm, asla sevgın bölünmüş gibi hssetme ikizler her zaman daha mutlu cocuklar oluyor, onların birbirine verdiği desteği kimse vermıyor, 3. bebekse gerçekten mucize:)
evet biraz yorucu olacak ama büyüdüklerinde yaşları yakın olduklarından çok iyi anlaşacklardır.
çok sevındım senın adına
cok sevindim senin adina canim uzulme birlikte buyurler rahat edersin sonra hepsi birden buyumus olur :))))
masallah canım ya ne guzel bı duygudur rabbım bızede yasatsın boyle bı mucızeyı O ısterse hersey olur...
yüce rabbımın mucizeleri bıtmiyo işte ne güzel ...allah analı babalı buyutsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?