Tüp bebek yöntemi ile bebeklerim oldu..Ama şimdi normal yoldan hamileyim..

_ASLI_

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
597
10
621
Bolu
uzun süren tedaviler sonucunda bize asla normal yollarla bebeğiniz olmaz dediler çünkü bende pkos hastalığı eşiminde ciddi sperm sorunları vardı. bizde tüp bebebk yaptırdık ilk denemizdi ve ikiz kızlarımız oldu çok şükür. kızlardan sonra yinede ne olur ne olmaz diye korunduk. geçen ay boşverelim dedik nasılsa olmuyor bebek diye .bizi bir süpriz bekliyordu şuan 5 haftalık hamileyim şoktayımmm nasıl oldu aklım almıyor. sevinçle üzüntü arasında kaldım çünkü kızlarım daha 1,5 yaşında ikiz olduklarından yarım sevgi ve yarım ilgiyle büyüdüler en çok anneye ihtiyaç duydukları ve onunla vakit geçirmek istedikleri zamanda kardeşleri olacak.sizlere umut olsun diye yazıyorum Allah neyi ne zaman istiyorsa o zaman oluyor. çok sıkıntısını çetik tedavi sürecinde steriside cabası o yüzden halime binlerce kez şükrediyorum.zamanı biraz ters olsada nasipte doğal yollardan anne olmakta varmış inş. sizlerde en kısa zamanda bebeklerineze kavuşursunuz

çok güzel bende 17 yıllık evli ve 6 tüpbebek yaptırmış biri olarak bende allahtan ümit ediyorummmmmm

hayırlısı olsun ümidimizi kaybetsek de bazen inanamasak mucizelere inanmak lazım
bebişleriniz de güle güle büyüsünler:nazar:

allah tamamına erdirsin eminim çok zor olmaaycakdır ikizlerden sonra tek bebek... kısmetinizde varmış demkki. böyle şeyleri okudukça allahımın gücünü daha bi hissediyorum.. rabbim herkese tattırsın evlat sevgisini..

gerçekten mucize....ne çok isterdim yerinde olmayı....sen 1 istedin allah sana 3 verdi..hakımızda hayırlısı olsun...bu mucizeleri duydukça insan umutlanıyo...

cnm bnm, asla sevgın bölünmüş gibi hssetme ikizler her zaman daha mutlu cocuklar oluyor, onların birbirine verdiği desteği kimse vermıyor, 3. bebekse gerçekten mucize:)
evet biraz yorucu olacak ama büyüdüklerinde yaşları yakın olduklarından çok iyi anlaşacklardır.
çok sevındım senın adına:61:

ve eklemeden edemeyeceğim ki, çok çocuklu ailede büyüyen tüm gençler evlenınce de çok cocukları olsun istiyor, daha mutlu büyüyorlar sanırım:61:

cok sevindim senin adina canim uzulme birlikte buyurler rahat edersin sonra hepsi birden buyumus olur :))))

:nazar:masallah canım ya ne guzel bı duygudur rabbım bızede yasatsın boyle bı mucızeyı O ısterse hersey olur...

çok güzel bende 17 yıllık evli ve 6 tüpbebek yaptırmış biri olarak bende allahtan ümit ediyorummmmmm

inş. en kısa zamanda sende anne olursun. ümidini yitirme Allah çok büyük ol derse olur. bunun içinde çok dua etmek lazım ve dua ederkende olacağına inanmak. bende o süreci yaşadım seninki kadar uzun olmasada çok iyi anlıyorum ama inan bana bebeğini kucağına aldığın andan itibaren çektiğim sıkıntıya değmiş diyeceksin inş. iyi haberlerini bekliyorum.

hayırlısı olsun ümidimizi kaybetsek de bazen inanamasak mucizelere inanmak lazım
bebişleriniz de güle güle büyüsünler:nazar:

saol canım kesinlikle inancınızı yitirmeyin ve mücadeleye devam edin. maddi manevvi zorlu bi süreç Allah yardımcınız olsun

allah tamamına erdirsin eminim çok zor olmaaycakdır ikizlerden sonra tek bebek... kısmetinizde varmış demkki. böyle şeyleri okudukça allahımın gücünü daha bi hissediyorum.. rabbim herkese tattırsın evlat sevgisini..

seninde mi ikizlerin var benim kızlarım o kadar kolay büyüdülerki hiç bir sıkıntılıarı olmadı çok şükür o yüzden hiç ikiz büyütmemiş gibiyim ne bebekler var 3 bebeğe denk. inş. doğacak olanda uslu ve mutlu bi bebek olur.

gerçekten mucize....ne çok isterdim yerinde olmayı....sen 1 istedin allah sana 3 verdi..hakımızda hayırlısı olsun...bu mucizeleri duydukça insan umutlanıyo...

bende tüp bebekten önce bu tarz başlıkları okur umutlanırdım inanmak çok önemli inanın inş. seninde üçüzün olur :) üçüzün olursa beni hatırla tamam mı hehe hamilelerin duası kabul olurmuş:)

cnm bnm, asla sevgın bölünmüş gibi hssetme ikizler her zaman daha mutlu cocuklar oluyor, onların birbirine verdiği desteği kimse vermıyor, 3. bebekse gerçekten mucize:)
evet biraz yorucu olacak ama büyüdüklerinde yaşları yakın olduklarından çok iyi anlaşacklardır.
çok sevındım senın adına:61:

böyle destek olanlar olunca çok seviniyorum ama duyanlar bana acıyor bu devirde 3 çocuk diye çünkü aileden bile bilmeyenler var diğerlernin tüp bebek olduğunu :) yoksa onlarda sevinirlerdi sanırım tüp bebekte de 3 embrio yerleştirmişlerdi ve ikisi tuttu kısmetmiş 3. çocuk

:nazar:masallah canım ya ne guzel bı duygudur rabbım bızede yasatsın boyle bı mucızeyı O ısterse hersey olur...

inş. canım ben kadınlar kulübüne ilk üye olduğumda bi çok arkadaşım oldu en az 10 kişiyle hergün konuşuyorduk hepimizinde çocuğu olmuyordu sürekli chat ekranında buluşuyorduk ve tedavi süreçlerimizi paylaşıyorduk ve konuştuğum arkadaşlarımın hepsinin bebeği oldu kimin tek kimin ikiz kimin üçüz:) burası uğurludur hehe çünkü insan burda bi dr. kadar bilgiye sahip oluyor bilinçli oluyor ne yapması gerektiğini öğreniyor inş. hepiniz bu duyguyu yaşarsınız

Back
X